daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bol gollü bir maç bekliyorum ben.Beşiktaş,kötü gidişata dur diyemeyecek gibi bu maçta da.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş için kritik bir maç ama ben de galip gelebileceklerini düşünmüyorum.
Kasımpaşa'da etkili ayaklar var ve yabana atılmayacak isimler. Sıkıntılı bir maç olacak. Özellikle orta saha çok önemli bence. Veli oynarsa ve Oğuzhan yedek kalırsa, önceki maçlardan pek bir fark olmaz düşüncesindeyim. Benim istediğim ve hocadan da cesaret edip sahaya sürmesini beklediğim bir 11 var, bunu görebilirsem sahada umutlanabilirim:
McGregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Emre Özkan
Necip- Oğuzhan
Olcay - Fernandes - Erkan Kaş
Almeida
Bu maçı kazanıp 12 yaparsak kupa maçıyla beraber önümüzdeki üç maç iç sahada. Bu maçtan alınabilecek üç puan devamını getirir. Geçen haftaki ilk 11'den sadece Batuhan - Olcay değişikliği bekliyorum. Umarım en azından geçen haftaki ilk 11'i bozmaz. Toraman'ın ön liberoda ne kadar faydalı işler yaptığını Trabzonspor maçında izledik. Umarım tekrar defansın ortasına kaydırmaz.
İnşallah kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun kötü oyuna da razıyım. Yeter ki 3 puanı kazanalım artık.
Şota iyi bir insan olabilir ama Metin Diyadin'e yönetimin yaptığı haksızlığın cezası başarısızlık olacaktır. Bu yüzden Şota için güzel bir dönem olmayacak Kasımpaşa dönemi.Kasımpaşaspor'un kazanamayacağını düşünüyorum,umarım beşiktaş kazanır bunun ötesinde de.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Haftanın en güzel maçı olacağını düşünüyorum, bol gollü bir beraberlik çıkacakmış gibi geliyor.
@sananes'e de katılmamak mümkün değil, Kasımpaşa zaten sempatik bir takım değildi, bir de üstüne Metin Diyadin'in hakkını yediler resmen. Gösterdikleri performansa bakarsak Diyadin > Şota bence.
Zevkli bir maç olur , 3 ihtimal de sürpriz olmaz
Çok zorlanacağımızı düşünüyorum bu maç. Niyeyse mücadele dozu yüksek olacak gibi geliyor. Almamız gerekiyor artık bir an önce toparlanmak lazım. Çok puan kaybettik.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın mevcut serisi ve Şota faktörünü göz önünde bulundurduğumda Beşiktaş'ın sahadan galibiyetle ayrılacağı sonucuna varıyorum![]()
Bu maç nedense 1-1 bitecek gibi bir his var icimde.İki takımın oynadıgı futbola bakarsak Kasımpasa favori ama Beşiktaş öyle yada böyle 1 puan alır.
Seyir zevki yüksek bir maç olur, Beşiktaşım kazanır.
Canım FEDA olsun sana !
Beşiktaş kaybederse matematiksel hesap olarak en kötü ihtimalle 16. bile olabilir.Bu sene Ligde kalsak büyük başarı...
Beşiktaş'ın ilk 11'i:
McGregor, Hilbert, Ersan, Sivok, Uğur, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Olcay, Holosko, Fernandes, Almeida.
FM Gazetesi
Çıkabilecek en iyi 11 bu herhalde ?
Beşiktaş inanımaz güzel oynuyor 2-0 oldu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş çok rahat maç çıkarıyor, skor 0-2.![]()
0-2. Gayet güzel pas yaptık vallahi.![]()
![]()
2. gol hazırlanış açısından süperdi. Olcay bir an yine farkını ortaya koyup kaçırtacaktı golü ama Fernandes'in ayağında kaldı son top![]()
Kasımpaşa, kornerden bulduğu golle durumu 1-2'ye getirdi. Golden sonra Kasımpaşa maça hakim olmaya başladı. 2. yarı her sonuç çıkabilir.
Üç fark olmadıkça 0-0 gibi izlerim Beşiktaş maçlarınıTakım gol atınca rahatlaması gerekir, sakin oynaması gerekir bizde tersi oluyor. Takım telaşlı oynamaya başlıyor. Kesinlikle kapanıp skoru korumayı beceremiyoruz.
Toraman'ın maçın başında kart yemesi hiç iyi olmadı. Kartı olduğundan çekinerek oynuyor. İkinci yarıda değişiklikler maçın sonucuna etki eder. İlk yarıyı 2-0 kapasaydık ikinci yarı 60'da maç biterdi.
Uğur Boral Kasımpaşa golünde fena yalnız.
Hakem ilk yarıda 5 km koşmuş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3-1 oldu Sivok attı..
Metin Diyadin'i yollayıp Şota'yı getiren yönetime selam olsun..
Toraman sakatlanmış Necip girmiş. Ciddi değildir umarım.
Beşiktaş güzel takım bence kim ne derse desin necip, oğuzhan potansiyelli oyuncular.Beşiktaşın yapması gereken artık yavaş yavaş revizyona gitmek, misal sol kanada muhammed demirciyi koysalar fena olmaz 17 yaşına geldi çocuk aynı şekilde almeida ve olcayın da yerine birkaç oyuncu alsalar önümüzdeki sezon şampiyonluğa kadar yolu var, ama bence beşiktaşın amacı belli bir sistem ve gençlerden oluşan bir takım kurup uzun vaadede şampiyonluk olmalı.
2. golde Barcelona izliyorum sandım bir an![]()
Güzel maç oldu beklediğim gibi. Oyundan ve skordan memnunum. Oyunculardan da memnunum, Almeida dışında. Eyvallah golünü attı ama o kaçırılacak pozisyon değildi. Bu pozisyonları bulamadığımız zamanlar olacak, orada da kaçırırsa çıldırtır.
Bir de Oğuzhan hakkında bir şey söylemek istiyorum, takım oyuncusu olması lazım. Yoksa çok yetenekli yani sorun yok. Ama çok fazla bireysel iş yapıyor.
Maçın yıldızı da yine Fernandes.
FM Gazetesi