1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: fm.exe Uygulama Hatası 0xc000005 Başlatılamadı Hatası

Hybrid View

1. Default fm.exe Uygulama Hatası 0xc000005 Başlatılamadı Hatası

Beyler oyunum malesef k*rsan ve bu hatayı alıyorum internette inceledim biraz sevice pack 3 ü yükle diyo ama zaten yüklü ne yapmalıyım yardım

2. Default

Beyler cevap yardım

korsan oyun yardımı alacağını sanmıyorum adı üstünde korsan oyunda 4/4 lük bekleme orjinallerde bile hata varken

4. Default

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    korsan oyun yardımı alacağını sanmıyorum adı üstünde korsan oyunda 4/4 lük bekleme orjinallerde bile hata varken
    Lan anten sen benim niye orjinal alamadıgımı sanki biliyonda konuşuyon abuk sabuk

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Lan anten sen benim niye orjinal alamadıgımı sanki biliyonda konuşuyon abuk sabuk
    Korsan paylaşım yasaktır ayrıca büyük ihtimal ceza da alırsın uslubundan dolayı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

6. Default

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Korsan paylaşım yasaktır ayrıca büyük ihtimal ceza da alırsın uslubundan dolayı.
    Versinler çokda umrumda düzgün bi türkçe ile yazsa arkadaş tamamda okurken böle anlıyorsam yazarken kim bilir neler demiştir.

Korsan oyunlarla ilgili hatalarda burada çözüm bulamazsın dostum. Ayrıca bu oyunu oynayacak bir bilgisyarın varsa oyunu orjinalde alabilirdin günde bir veya iki tl kenarıya atarak.

Mesaj Yetkileri