daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Cezalı Selçuk dışında eksik yok, Yekta oynar büyük ihtimal Selçuk yerine. Bunun dışında ManU kadrosundan Elmander - Umut değişikliği gelebilir. Emre Çolak'ın hiç oynamadığı veya az süre aldığı bir maç olursa kazanıp ligde çıkışa başlarız diye düşünüyorum.
Bu takım bu gazla takılmaz, skor tahminim 0-2..
Çetin bir mücadele olacak. Elazığspor puan çıkartmak için elinden geleni yapacaktır. Galatasaray Şampiyonlar ligi dönüşü oynadığı maçlarda 60'dan sonra fizik olarak düşüyor. Buda bazen olumsuz sonuçlara yol açıyor. Bide hava koşulları bakalım nasıl olacak maç saatinde.
Kolay maç yoktur tabii ki ama Galatasaray'ın bu moralle takılacağını düşünmüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Manchester maçından aldığımız gazla bu maçı da kazanırız gibime geliyor.Özellikle Hamit ve Eboue iyi oynarsa rahat bir maç çıkarırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray kazanır diye düsünüyorum ama berabere biterse sasırmam.Elazıg hücum oynayacaktır Gs zaten her halükarda hücum oynuyor zevkli bir karşılasma bekliyorum.
Hamit 18'de yok deniyor, Elazığ GS Store'da Ceyhun ile birlikte imza gününe katılıyormuş. Bu da demek oluyor ki -maalesef- Emre oynar bugün, ben izlemiyorum maç falan.![]()
XI: Muslera, Sabri, Semih, Cris, Riera, Engin, Melo, Yekta, Amrabat, Umut, Elmander.
Eboue yok, Burak yok, Hamit yok, Dany yok. Hamit sakatmış galiba da diğerleri, rotasyonu fazla abartmış sanki İmparator. Puan kaybı gözüküyor ufukta..
Balıkesirspor maçı varken bu kadar rotasyona gitmesi yanlış olmuş.
Bence kadro çok güzel olmuş.Bol gollü bir maç seyredeceğimizi düşünüyorum.
Yılmaz Vural'ın takımlarından hep çekinmişimdir. Galatasaray puan kaybedebilir, hatta yenilebilinir diye düşünüyorum. Ama havasından dolayı Galatasaray ağır basıyor, bir de rakipde çok fazla eksik var. Ama genede histir ya, ya da Fenerbahçe'li olmamdan, Elazığ'dan zafer bekliyorum.![]()
Arkadaş ne rotasyonu, rotasyon demediniz, bana rotasyon denmedi !!Yine yatmasak bari Galatasaray'dan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sanica Boru Elazığspor : Vanja Ivesa, Orhan Ak, Amr Zaki, Köksal Yedek, Ahmet Görkem Görk, Herve Tum, Aydın Karabulut, Murat Kayalı, Sezer Badur, Fabio Bilica, Julian Faubert
Yedekler : Ahmet Şahin, Arif Şahin, Göksu Türkdoğan, Sinan Kaloğlu, Serdar Gürler, Utku Tekoğlu, Marvin Zeegelaar
Galatasaray : Fernando Muslera , Cris , Johan Elmander , Felipe Melo , Albert Riera , Umut Bulut , Semih Kaya , Yekta Kurtuluş , Engin Baytar , Nordin Amrabat , Sabri Sarıoğlu
Yedekler : Ufuk Ceylan , Aydın Yılmaz , Dany Nounkeu , Burak Yılmaz , Hakan Balta , Emmanuel Eboue , Emre Çolak
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Elazığ'ın da kadrosu pek iyi değilmiş, özellikle defans hattına yapılacak baskıyla pozisyonlar bulabiliriz gibi. Fatih Terim de buna güvenmiş olmalı. Burak, Eboue tercihlerini anlayabiliyorum ama Dany - Semih ikilisinin üzerine gitmek lazımdı, savunma ikilisi bir türlü oturamıyor bu rotasyon yüzünden. Engin de ManU maçında sonradan girmesine rağmen 15 dakika içinde nefes nefese kalmıştı, umarım bugün en azından 45 dakika verimli olabilir.
Top niye kırmızı ?![]()
Uzun zamandır bu kadar boş alan bulduğumuz bir maç olmuyordu ama net pozisyonumuz bile yok neredeyse. Tam Burak Yılmaz'lık maç..
Sadece Melo, gerisi yalan bugün.
Last edited by uAburak89 : 24.Kasım.2012 at 21:45
ben beraberliğe verdim oyumuavrupada havlu atana kadar ligde kayıplar devam edecektir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
engin - aydın
elmander - burak
değişkikleri gelir 2. yarı
Tam sayko, tipe bak![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Elmander - Aydın değişikliği geldi.
Nedense Aydın'ı acaip çok seviyorum.Bu adam ligde neden şans bulamıyor anlamıyorum.Kaç haftadır oynamayan Engin yerine Aydın'ı oynat,sonra Engin'i sokarsın.Neyse yerinde bir değişiklik oldu Elmander çok kötüydü.
Biri Amrabat' a orta açmayı öğretsin.
edit : Bu kişi Riera imiş
Yekta 1-0
Football is simple,but Football Manager is not
Orta açmaktan önce sol ayağını kullanmayı öğrenebilir.
Goooooooool Yektaaaaaaaaaa![]()
yekta atmış herhalde...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aferin Riera, sağ ol Ivesa. Zamanında geldi gol, yemeyelim kötü oynarken alalım 3 puanı.
Umut at şunu ya, bitirelim maçı, Sabri de asist yapmış olacaktı, of.
Abi Umut'a gelmeden kesmediler mi topu?