14. hafta olacak Muhammet. Teknik bir arızadan dolayı geç açıldı sanırım![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Maçı yeni açtım.Muslera'yı zor görüyorum.Gol atmazsak ayıp olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu nasıl maç böyle ya 10 kişi cezasahasında bekliyo antep bi cenk ortasahaya yakın
İlk yarı ataydık iyiydi.
Umut ve Amrabat açık ara kötü, Hamit ve Riera ise akıyor resmen. Geri kalanlar vasat üstü.
1-2 pozisyon var ama çok net değil. Yine ilk yarıyı çöpe atıyoruz, 65'e kadar gol bulursak kopar maç, Antep gerçekten kötü. İlk yarının adamı Albert Riera, çalımları, ortaları çok etkili. Engin ve Elmander aynı anda girerse çok fena bir skor çıkabilir ortaya.
Forvetler çok kötü.Umut saçmalıyor.Burak'ı düşündüğü kadar ailesini düşünmüyordur.İkinci yarı Elmander ve Engin girer diye düşünüyorum.
İki takım çok istekli başladı; ama kısa sürede enerjileri tükendi. Gaziantep yetersiz kalıyor Galatasaray'ı durdurmak için buda durmadan faul yapmalarına sebep oluyor. Uzun toplarla kontra arayan bir ekip.
Galatasaray bu gün Binya'yı geçemedi. Nasıl bir savunma ise, Gaziantep'in gol yemesini engelledi.
Antep savunması çok yerinde müdahaleler yaptı.
FM Gazetesi
Gaziantepspor top ayağındayken daha iyi paslaşan bir takım dedi ilk yarıda spiker.
Bu arada istediğimiz değişiklik geliyor galiba, Engin ve Elmander ısınıyor.
Fatih Terim yapmasını gerekeni yaptı, artık iş oyuncularda.
Yan hakem sarı kart çıkardı ulan noluyor dedim
Edit:Şu Binya'yı birisi hayrına alsın götürsün.
Sıkıntı başladı, Burak 2. yarı sahada yok gibi. Maçın adamı da skor ne olursa olsun Binya, müthiş bugün.
Her Antep maçımızda hakemlerin kahraman olması da sıktı artık..
Çok sinir bozucu bu durum
Yok böyle bir şey ya yok yemin ediyorum yok.Yeter artık.
bu nasıl bi şanstır arkadaş ya adamlar yarı sahamızı geçemediler attıkları gole bak
Hamit vurursa gol olur.
Edit:Hamit dedik adam uzaklaştı bölgeden.
Böyle bir gol yakışırdı ancak, dönmez bu maç.
Gol Ofsayt yalnız.
...
241564564 km öteden ben gördüm faulü 10m öteden hakem göremedi.
Hamit - Emre değişikliği ile bir Galatasaray maçı daha benim için bitmiştir.
Gaziantep'in golü tamamen şansdı. Galatassaray kazanmayı hak eden takım. Antep adına sadece Binya bu maçta üstüne düşeni yaptı. Süper bir performans.
Ohh be
1-1 Burak
gooooooooooooooool burakkkkkkkkkkk
o değilde burak yılmaz kafa golü atamıyo yeaaagerçekten çok düzgün vurdu
![]()
Maçın bana göre şuana göre en iyi oyuncusu Binya, bir an Burak'ı boş bırakınca Burak affetmedi. Futbol böyle bir şey hata affetmiyor : )
...
Kapattım maçı gol geldi, son 10 dakikadır herhalde, inşallah atarız bir tane daha.
verdiği sarıya (dolaylı yoldan kırmızı) bak ya rezalet
hakemlerimiz cok formsuz açık ve net
Cepten yemeye devam, bu hafta gitsin şu liderlik artık, aklı başında olmayanlar belki kendine gelir.
al işte bitirdi direk hakem ayrı uyuz rakip ayrı uyuz bi takım yenilen gol ayrı bi uyuz bi takım maçın 1. dakkasından itibaren beraberliğe oynarmı ya hadi ligin son haftaları olsa 1 puan çok önemli olsa neysede ne bu böyle çirkin futbol ya gol atıp yatsalarda bişey demicem de 1. dkdan itibaren yazık ya bu mu marka değeri