Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Meireles olayının gazıyla rahat bir galibiyet alırız.Zaten Karabükspor önemli oyuncularından bazılarıyla yollarını ayırmıs yeni teknik direktör degistirmis bir ekip 5-0 filan olabilir.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, 5 futbolcusuyla yollarını ayırdı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, ”Teknik direktörümüz Mesut Bakkal’ın yönetim kurulumuza vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcularımız Muhammet Özdin, Florin Cernat, Sanel Jahic, Mehmet Yıldızve Bilal Kısa’nın kendilerine takım bulmaları tebliğ edilmiştir” ifadesi yer aldı.
Maç çok rahat geçebilir. Zorluk çıkmasını beklemiyorum. Çok rahat şekilde üst olur iddia ya bağladım 2 dakikada![]()
Selçuk Şahin'le başlamasın da yeneriz.
Fenerbahçe fark atar Cernat Jahic M.Özdin Bilal M.Yıldız hepsi çok önemli isimler tarihi fark bile gelir o derece adam bırakmadı takımda Mesut hoca
Karabük kolay lokma değil. O isimlerin çoğu miladını doldurmuş isimler. Mesut hoca daha hızlı ve dirençli bir takım yaratmak istior. Lualua, Shelton, İlhan Özek ve İlhan Parlak ile kontradan gol bulmaya çlışacaklardır. Şayet İlhan Parlak hariç diğer üç isim çok hızlı oyuncular.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Volkan - Gökhan - Bekir - Yobo - Hasan - Krasiç - Cristian - Selçuk - Sezer - Stoch - Sow
Muhtemelen bu kadro ile çıkacağız ama Selçuk yerine Salih oynasa keşke, oynadıkça daha da iyi olacaktır Salih.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin oyun anlayışı ile Karabükspor'un kazanması imkansız.Fenerbahçe rahat bir maç çıkarır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Selçuk Şahin'le başlıyor maça yeter artık.
Orta sahada 2 tane 11 oyuncusu eksik, Mecburen Baroni ve Selçuk ( tecrübeli diye) oynayacak çünkü koca Fenerbahçe'nin B planı olmadığı için her maça ;
Bu dizilim ile çıkıyor, Oyuncu olsa da olmasa da , kötü oynasa da oynamasa da, maç içinde yenik olsa da olmasa da bu dizilim tertibi hakim ve değişmiyor, çünkü Allah'ın emri var, Fenerbahçe çift forvet oynamayacak, günahtır diye.
...
Kuyt yerine Stoch'u tercih ederdim. Krasic solda oynamayı sevmiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
formsuz baroni son maçta 2 gol attı
ideal kadro olmuş belki selçuk yerine topuz olabilirdi
Ortasahada uzun top atan en iyi adam Selçuk.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Salih'i izlemek için maçı izleyecektim ama oynamıyormuş.
Tahminim Fenerbahçe'nin kazanacağı yönünde. Rahat bir maç olur Karabükspor deplasmanda puan alamaz.
Karabük'ün ilk kontrası tehlikeli oldu bu maç zor geçicek gibi öne geçmemiz lazım.
takım savunmamızın seviyesi yine mahalle takımı kıvamında.
Türkiye Kupası kıvamında geçiyor maç
çok kötü oynuyoruz
kayt kötü sezer kötü
derken gol yedik bu maç dönmez
Bekir'in atılması gerekmiyor muydu ?
Yedik golü. Bekir atılmalıydı adamı çekip kontrayı durdurdu.
bekir atılmadı ama iki golde de hamle hatası yaptı. keşke atılsaydı.
Yiğit atılır Karabük'te büyük ihtimal, dönebilir maç.
kocamanin artik bu mactan sonra istifa etmesi lazim yeter artik.. karabük gibi takima karsi bu kadar berbat bir oyun olmaz ilk yari bitti 1 tane net pozisyonu yok takimin..
Kayt çok kötü sezerde kötü takım olarak çok kötüyüz
Bu maç dönmez bu futbolla.
karabük'ün koşu kalitesi çok yüksek.
maça koşarak gelmiş olabilirler.