1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Volkan Ballı'nın yerine Rıdvan Dilmen geliyor

Hybrid View

Nesil
    2006

Default Volkan Ballı'nın yerine Rıdvan Dilmen geliyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum'un gidişiyle birlikte menajer Volkan Ballı döneminin de sona ermesi bekleniyor. Alman hoca ile yolları ayırmanın formülünü arayan Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktörün resmen ilan edilmesi sonrası, menajer olarak da Rıdvan Dilmen'i göreve getirmeyi planlıyor. Daha önce 1999-2000 sezonunun başında yine Aziz Yıldırım başkanlığında görev yapan Rıdvan Dilmen'ın UEFA'da MTK'ya elenilmesi sonrası istifası istenmişti. Yönetim, Dilmen'i bu göreve getirerek menajerlik sistemini de hayata geçirmek istiyor.

bu haberin kaynağı nedir acaba böyle bir şey olmasını çok isterdim işallah gerçekleşir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nne kadar yalan bir haber volkan ballı nın bu takımda emegi cok büyüktür kesinlikle hic kimse onu takımdan göndermez..

Nesil
    2006

bende başka bir forumda buldum o yüzden koydum

İnşallah gelir de maç yorumlarında beni deli etmez. Sanki Fenerbahçe'nin yorumcusu gibi yorum yapıp duruyordu ..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    İnşallah gelir de maç yorumlarında beni deli etmez. Sanki Fenerbahçe'nin yorumcusu gibi yorum yapıp duruyordu ..
    senin dediginn kisi ridvaan falan degildir ridvan türkiyede en tarafsız konusan spor yazarıdır bunu kime sorarsan sor. bunu sadece böyle algılamak isteyen insanlar kabul edebilir

Quote Originally Posted by kavara
    senin dediginn kisi ridvaan falan degildir ridvan türkiyede en tarafsız konusan spor yazarıdır bunu kime sorarsan sor. bunu sadece böyle algılamak isteyen insanlar kabul edebilir

Herhalde maçları seyretmedin, seyircilerden tepki aldı diye Lig Tv'den ayırdılar. Niye son 5-10 hafta Rıdvan Dilmen yoktu. Utanmasa Fenerbahçe gol atınca mikrofonu alıp gol diye bağıracaktı.
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk

Herhalde maçları seyretmedin, seyircilerden tepki aldı diye Lig Tv'den ayırdılar. Niye son 5-10 hafta Rıdvan Dilmen yoktu. Utanmasa Fenerbahçe gol atınca mikrofonu alıp gol diye bağıracaktı.
    Rıdvan kendi bıraktı Lig tv yorumculuğunu. neyse konu bu değil zaten.

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum Volkan Ballı çok değerli bir insan özellikle yabancı futbolcularla uyumu çok iyi çok da düzgün biri sanmıyorumki kovulup yerine bir başkası getirilsin ha belki Rıdvan 100. yılda Fenerbahçe ruhunun ne olduğunu anlatmak için bir görev üstlenir ama bu görev kesinlikle volkan ballı'nın görevi olmamalı

Quote Originally Posted by kavara
    vall ben maçlardaki yorumculuğunu beğenmiyorum ama genel olarak yazılarında tarafsız davranabiliyor ama her zaman değil...
    bence volkan ballı gitmez gidersede bencede en mantıklı tercih rıdvan olur hatta ben olsam rıdvanı Teknik direktör yaparım takıma

VoLkan Abiyi unutmayız yaptığı iyiLikLeri.Ayrıca Rıdvanı da severim Bakalm zaman göstericek.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

dun ntv de beyaz in sundugu bi program vardi onu izliyodum tanju ridvana takiliyodu altin ayakkabi bende gumus ayakkabi bende avrupa gol krali benim falan diye sonra ridvan bana göre Tr nin gelmis gecmis en iyi futbolcusu hakan sukur dur dedi ve son noktayi koydu... ve kendisinin objektif oldugunu gösterdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by enesao
    dun ntv de beyaz in sundugu bi program vardi onu izliyodum tanju ridvana takiliyodu altin ayakkabi bende gumus ayakkabi bende avrupa gol krali benim falan diye sonra ridvan bana göre Tr nin gelmis gecmis en iyi futbolcusu hakan sukur dur dedi ve son noktayi koydu... ve kendisinin objektif oldugunu gösterdi...
    evet o programi dün bende izledim ve cok güzeldi ayrica emre belözogluda gelmisti türkiyeye gelecem ama sirf galatasarayda oynayacam demisti.ridvan dilmen fenerbahceli olmasina ragmen ben onu severim.

ya bole seylerde adam objektıf ama işin içine FB girince konusmaları yorumları bı degişiyo gibi hele hele maclarında

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence doruluk oranı yoq

bence ridvan ın gelmesi Fb için iyi de olabilir kötüde. Belki oyunu süzmesiyle T.direktöre yardımcı olur belkide köstek olur herşeye karışarak...

Nesil
    2006

iyide rıdvan dilmem islam çupi gibi birisi zaten fenerbahce için çalışıyor bende spor yazarı olsam fenerbahce'yi desteklerim

iyi fenerbahcelı ve teknık bılgısı yuksek rıdvan dılmen bu saaten sonra fenerbahce için çok yararlı olur bence. gitsin fenere hiç olmazsa futbol yorumclugundan kurtulur bizlerde galatasaray maçlarını rahat ızlerız.

fener için ii olur ama. haber kaynağı doğru mu ??

aslında böyle birşeyde fena olmaz ..
    rıdvan dilmen tüm Fenerbahçeliler tarafındanda çok sevilir..

Mesaj Yetkileri