daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
3 İhtimalli Bir maç![]()
Çok zor maç, çok kritik deplasman. Derbi haftasında muhakkak kazanmamız ve o maçın sonucunu beklememiz lazım. Gollü maç olur diye düşünüyorum, inşallah gülen taraf biz oluruz maç sonunda.
Puan kaybedeceğimizi düşünüyordum zira Eskişehir zor bir deplasman. Ancak oynanan oyunlardan ve engellemeye çalısan insanları gördükçe takımımız daha çok hırslanıyor. İnşallah öylede olur umarım 3 puanı alıp derbiyi rahat rahat izleriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sadece Eskisehir'e karsi oynarsak kazanacagimizi dusunuyorum, evet zor bir deplasman ama Ordu macinda kenetlendik bikere.
zor maç kazanirsak ilerisi aydinlik. tahminim 1-2 yada 0-2
Eskişehir son 2 senedir bizi en çok zorlayan takımlardan biri.Genelde berabere kalıyoruz.Umarım derbinin olduğu bu hafta kazanırız ve derbinin sonucu ne olursa olsun her şekilde avantaj yakalarız.
Kafile: Muslera, Eray - Sabri, Eboue, Gökhan, Semih, Riera, Hakan - Hamit, Aydın, Yekta, Selçuk, Melo, Emre, Amrabat, Sneijder - Umut, Drogba, Burak
Eskişehir deplasmanında kafilede yer almayacak olan isimler: Ufuk, Aykut, Ujfalusi, Dany, Çağlar, Furkan, Engin, Elmander.
Semih ilk 11 oynayacak duruma geldi mi acaba? Eğer oynayamazsa büyük ihtimal Balta çekilecek ortaya ve orda çok sorun yaşarız.
Zor maç, kazanamayız bence.
galatasarayin sahadaki rakiplerinin disinda rakiplerle de mucadele ettigini varsayip daha hirsli oynamalari bizim icin avantaj. genelde bu tip hirslar ters teper. 03/04 sezonunda bjkde oldugu gibi hersey tepetaklak oluverir. galatasarayin sadece sahadaki rakibine konsantre olmasi gerekir, obur turlu kendilerine zarar verirler. turkiyenin son donemde en cok seyirciye sahip olan bir takimin saha disi etkenlerden sikayet etmesi de pek mantikli degil bana gore. bunu bursaspor taraftari yapsa anlarim da fb-gs-bjk taraftarlari yapinca pek mantikli durmuyor. hersey sahada bitiyor, iyi oynayip hakkini verirsen kimse elinden o sampiyonlugu alamaz zaten.
dis etkenleri kafaya takmaz ve iyi bir oyun sergilerse galatasaray kazanir, obur turlu olursa puan kaybi bekliyorum. eskisehir ordudan daha iyi bir takim, gecen haftaki gibi bir gidisat yasanirsa eskisehir galatasarayin geri donusune izin vermez.
çok önemli bir maç tıpkı geçen hafta kazandığımız orduspor maçı gibi..
geçen hafta ordu maçındaki gibi oyuna lakayıt ve ruhsuz başlarsak geri çevirmek zor olur çünkü karşıda daha güçlü bir takım var.
ilk golü atan taraf biz olursak kazanırız.
kayıpsız atlatıp bjk-fb maçını izlemek güzel olur..
Zor deplasman ancak bizde iyi takımız ve bu sene zorlu maçları hep kazandık.Bu maçta da öyle olacak skor tahminim 3-1
Bu maçta çok güzel olur.
Eses umarım puan alır Galatasaraydan.
Son yıllarda Eskişehirspor bize ayak bağı olmuyor rahat geçiyoruz. Bu maçta bizim için rahat geçecektir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Geçen sene evimizde 2-0 ondan önce ki sene de 3-0 yenmiştik es es'i. Deplasmanalarda geçen sene 0-0 beraberlikte bitmişti.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Açıkçası beraberlik bekliyorum
açıkcası aykut hoca was here![]()
Sneijder ve Drogba iyi oynarsa kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
zor bir maç rüzgarı şu olaylı maçtan sonra arkamıza aldık ama eskişehir gerçekten ters bir takım 3 ihtimalli bir maç olacak
Herkeste bir "oynanan oyunlar , senaryolar , engeller " havası. Galatasaraylı olduğunuz için çok şanslısınız arkadaşlar , Beşiktaşlı olsanız neler olurdu düşünemiyorum sizi.
Çok zor deplasman , umarım Es-Es kazanır.
Sivas deplasmanları gibi rahat olur inş.
Eses oynar Galatasaray kazanır. Bu tarz bir maç bekliyorum. Galatasaray iyide oynasa kötüde oynasa istediğini alır gider.
Kim iyi oynar, kim üstün oynar bilemem ama geçen haftanın gazıyla öyle ya da böyle alırız bu maçı.
Screw you guys, I'm goin' home
Zeminin güzel olacak olması tek sevincim..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Her sonuç çıkar, çok da zevkli geçer.
Muslera, Sabri, Semih, Gökhan, Hakan, Melo, Selçuk, Amrabat, Sneijder, Burak, Drogba
Yedekler: Eray Emre Eboue Aydın Hamit Riera Umut
Kontenjan sorunu da yokken Riera neden yedek anlamadım, onun dışında çıkabilecek en iyi kadro. Kesin gol yeriz, beraberlik çıkması muhtemel zaten. Kazanmamız için kilit adamlar Hakan ve Melo.