Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

2 66.67%
  • Berabere biter

1 33.33%
  • Orduspor kazanır

0 0%
1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Elazığspor - Orduspor | STSL 25. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Elazığspor - Orduspor | STSL 25. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Elazığ attı.

Çok fena oldu alt taraf.

Nesil
    2006

Helal olsun Elazığ Yılmaz Vural ve ekibi umarım ligde kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Elazığspor iyi çıkış yakaladı. Son 3 maçını kazandı. Bu günde kazanmalarıyla birlikte kümede kalma savaşı baya bir karıştı.

Sivasspor dahil alt taraf çok karışık. Mersin İdman Yurdu bile yarın kazansa gene bir umudu olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elazığ son haftalarda çok iyi oynuyor, Yılmaz Vural bu sefer başaracak galiba. Alt sıralarda oldukça ilginç bir hal aldı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yilmaz vural hep basariyor zaten ki sonradan aldigi takimlari ligde tutuyor 2. senesinde dusuruyor

umarim elazig ligde kalir 1-0 iyi galibiyet.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yilmaz vural hep basariyor zaten ki sonradan aldigi takimlari ligde tutuyor 2. senesinde dusuruyor

umarim elazig ligde kalir 1-0 iyi galibiyet.
    Kasımpaşa'yı, Konyaspor'u ve Sakaryaspor'u 2. seneyi beklemeden düşürmemiş miydi ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sakaryayi sayma siyasetten dolayi geldi oraya ki adamin elinde oyuncu yoktu transfer falan yapamadilar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Düşürdü yerine kurtaramadı diyebiliriz o zaman o sezon için. Her neyse, umarım ligde kalmayı başarırlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

3. haftadan beri son üçde olan Elazığ anca buraya geldi nereden nereye gelmiş görmek lazım. Yılmaz Vural için Elazığ'ın ligde kalmasını istiyorum.

Haftaya Antep Ordu maçı var; onlar için büyük fırsat kazandılarmı müthiş sıçrarlar.

11. Default

Orduspor'u ne yapsak? Cuper'in takımı bu kadar puan kaybetmemeli, savunma yönü de düştü. Yakından takip edemiyorum ama bir boşvermişlik var gibi geliyor bana. Saldım çayıra mevlâm kayıra.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Orduspor'u ne yapsak? Cuper'in takımı bu kadar puan kaybetmemeli, savunma yönü de düştü. Yakından takip edemiyorum ama bir boşvermişlik var gibi geliyor bana. Saldım çayıra mevlâm kayıra.
    Orta saha kavramı yok ki takımda. Orta sahası bu kadar zayıf iken ben Orduspor'u çoğu maçta çift forvet oynarken izliyorum. En basitinden Galatasaray maçında devreyi 2-0 önde kapatmışsın ikinci yarı hala çift forvet oynamaya devam etti. Forvetlerden birini çıkartıp ortayı kalabalık tutsa maçı kazanacak. Ayrıca yazdığın gibi boş vermişlik yok takımın kapasitesi bu. Son maçlarda ayaklar daha da yere sağlam basıyor ama işte aması var. Gelecek hafta sahasında Antep'i yenemezlerse MİY,Akhisar'dan sonra Ordu'yu düşecek üçüncü takım olarak görürüm. İlk beşi hedeflerken düşme potasına kadar gerilediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ordu'nun önümüzdeki sene orta sahanın ortasına takviyeler yapması gerekiyor. Orada oynattıkları adamlar pek yeterli değil bu lig için. Temposu ve kalitesi düşük oyuncular. Bunun tam tersi olarakta bekleri, stoperleri ve kanatları iyi bir takım fakat o iyi önlibero olmayınca işler zorlaşıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Cuper değil başka birisi olsa 50 defa gönderilmişti.

15. Default

Geçen sene Gosso ve Culio iyi iş yapıyordu. Yerlerini dolduramamışlar belli ki.

Mesaj Yetkileri