Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Antalya Ts maçlarında şanslıdır genelde çok puan alır Ts maçlarından.Antalyaspor'un kazanacagını düsünüyorum ve eger Antalya kazanırsa şaka maka Ts için kümede kalma savaşı baslar.
Antalyaspor bir adım önde 2-1 gibi bir antalya galibiyeti bekliyorum
Olası bir puan kaybında potaya girecekleri için, çok kritik bir maç olacak Trabzonspor adına. Kendi evinde oynamanın verdiği avantaj ile bu sefer kazanacaklarını düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
trabzonun patlama maçidir kazancaklarina inaniyorum.
151 gundur deplasmanda yuzu gulmeyen Antalyasporun yuzu bu mac gulebilir. Bu sene butun rekorlari alt ust ettik![]()
Milli arada umarim yatmamistir bizimkiler, Serkanin cezali olmasi cok guzel Zekiyi buyuk ihtimal sag bekte izliyecegiz. Colman yok, Orta sahada Soner-Zokora ikilisi oyniyacaktir. Olcanda cezali durumda herkes Volkanin onun yerine oynamasini bekliyor.
Onur
Zeki - Mustafa - Bamba - Cech
Volkan - Zokora - Soner - Alan(Yasin)
Adrian
Henrique
Boyle bir 11 ile cikacaktir Kafkas, agresif oynarsak kazaniriz yani en azindan oyle umuyorum![]()
TRABZONSPOR ; Onur, Celustka, Mustafa, Bamba, Cech, Zokora, Soner, Alanzinho, Volkan, Halil, Henrique
Adrian gibi adam nasil oynamaz anlayamiyorum
Volkan Sen'den patlama bekliyor herkes, umarim siddeti fazla olmaz![]()
Bamba bildigin Bomba 2 asist yapti ama Antalya topu kaptiriyor.
bana gore penaltisi verilmedi Antalyanin
Hakan Arıkan kendinden kaleci olmayacagını bir kez daha gösterdi Sammy 50 basar buna illa Hakan Arıkan'da ısrar etmesi sacma.
Ahada patladi Volkan![]()
3 kez ayni yerden denedi sonunda atti![]()
Öööf ne sıkıcı maç, ilk yarı sonuna kadar zor dayandım...
Yasin Öztekin girer girmez atmış vay arkadaş.Trabzonspor'un mutlaka kazanması gereken bir maçtı öyle oldu biraz olsun rahatladılar en azından...
Tosun Henri cok iyi asist yapmis
Ona da ayrı bi parantez açmak lazım Tolunay Kafkas geldiğinden beri etkili ilerliyor gelecek sezon da mutlaka kalmalı bence çok iş görecek.