Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ordu çok çok çok kötü mutlaka kazanmamızlazım.
Orduspor'un kadro kalitesinin Akhisar'dan bir farkı yok. Ciddi oynarsak ki biz her zaman ciddi oynarız, rahat kazanırız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Babam maça akredite oldu, gidecek. Onun hatrına kazansın Fenerbahçe
Skor ne olur bilmem ama Orduspor 1 gol atar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne yapar eder kazanırız. Maça yine tutuk başlayabiliriz ama maçın sonunda galip ayırılırız.
Her türlü alırız biz bu maçı. Artık takım kazanmaya alıştı. Ordu'dan gol yemeyiz. 1-0 ya da 2-0 kazanırız
Ordu son haftalarda hep kaybediyor,moralliyiz bu maçıda kazanmasını biliriz açıkçası gollü bir galibiyet bekliyorum
Cristian'ın oynaması durumunda izlemeyi düşünmediğim maç, boşu boşuna sinirlenmeye gerek yok. Kazanabiliriz veya puan kaybederiz diyemem, Şampiyon olmak istiyorsak kazanacaz .
...
Puan kaybı galatasarayın ekmeğine yağ sürer. Hem gs Hem FB için önemli bir hafta olduğu kanısındayım. Bol şans
orduspor kendi sahasında iyi savunma yapıyordu fakat son haftalara sıkıntılı dönem yaşıyor. Ama ben ordu'nun 1 gol bulursa puan ya da puanlar alacagını düşünüyorum.Fenerbahçe skoru 0-2 yapmadığı sürece bence puan kaybı yaşar.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
orduspor"un kaliteli oyunculari var ama kotu gidiyorlar ligde kalmak istiyorlarsa kazanmalari lazim berabere bitcegini dusunuyorum
Büyük ihtimal berabere biter. Umarım Baroni gibi bir futbol katili değil de Salih oynar ilk11' de
Football is simple,but Football Manager is not
Sow sakat 10 gün takımdan ayrı kalıcakmış. Ordu ve Lazio maçlarında yok Fenerbahçe ilerde çok zorlanır Sow olmadan.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Caner veya Stoch oynar Sow'un yerine. Biraz dinlenmesi de iyi olur Sow için
Son performansından dolayı Caner oynar , duruma göre Stoch girer.İnşallah kazanırız.
Fenerbahçe'nin Lazio galibiyetinden sonra ağır favori olduğu ancak Ordu'nun sürpriz yapacağı maçtır.
İnşallah Orduspor kazanır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ibb - karabük berabere kaldı 2 takımda küme hattına çok yakın ordu bu maçı kazanırsa ligde kalabilir ordunun en azından 1 puan alıcağını düşünüyorum hafta içinde bi istifa edip geri gelme olayı vardı galiba bi kaç oyuncuda kadro dışı kalmıştı olumlu anlamda etki edebilir fenerbahçe zaten yorgun şuan ve perşembe bi önemli maçı daha var
Sow'un yerine M.Topuz oynamalı bence.İyi bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Stresli takımlara karşı her zaman üstünlük sağlamışızdır.
Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan - Raul - Salih(topal) - Cris - Kayt - Caner - Webo
Kuyt Webo çift santrafor çıksak keşke.Caner bazen acayip can sıkabiliyor, hucüm da fazla görev düşmesi bizi biraz aksatabilir.
klasik 4 4 2 için uygun bi maç
Topuz göbeğe kayar arkadan Gökhan geldikçe ortasahayı yine tutmuş oluruz.
Topuz Mero Salih(Baroni) Caner
Kuyt Webo
Kuyt ilk geldiğinde santrafor oynamış ve sırtı dönük çok etkili olmuştu, Sow görevini Webo üstlenebilir aralara iyi kaçıyor o da..
Bizim kazandığımız haftalar genelde Fenerbahçe'de kazanıyor.Şuan da takım baya formda.Orduspor ise tam anlamıyla 'o eski halinden eser yok şimdi'.Fakat Ordu son sıralarda ve küme düşmemeye uğraşıyor.Bu tip takımlarla oynamak zordur bugün bizim maçta gördüğümüz gibi.Daha dişli oynuyor oyuncular.Fenerbahçe ilk 15 dakika da gol bulursa zaten morali bozuk olan rakip takım oyuncularının dağılacağını ve farka gidebileceğini düşünüyorum.Gol olmadan geçen her dakika Fenerbahçe'nin işini zorlaştıracaktır.Umarım Ordu formda rakibine çelme takmayı başarır.
Volkan - Gökhan - Egemen - Yobo - Ziegler - Meireles - Baroni - Salih - Kuyt - Caner - Webo ilk 11'i bekliyorum
ziegler kadroda yok hasan var
Haftanın en zorlu maçlarından biri. Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyordum ama Orduspor'da ilginç gelişmeler yaşandı. Cuper gitti sonra geldi. Oyuncular ikna ettiğine göre işi sıkı tutacaklardır. Fenerbahçe kolay değil Lazio maçının yorgunluğu var. Taraftar oynanan oyunun iyi veya kötü olduğuna bakmadan sadece üç puanı bekleyecektir. Artık bu saatten sonra iyi yada kötü futbolun önemi pek yok. Benim tahminim beraberlik kazanan olursa bu konuk ekip olur.
Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan, Salih - Meireles, Baroni, Kuyt - Stoch - Webo
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Rüyamda 1 0 kaybediyorduk üstelik kayt ve raul sakatlanıyordu .
Canım FEDA olsun sana !
caner'i 11 başlatır bu maç kaçarı yok
Fenerbahce rahat kazanacaktir. Ordu'yu bilmem puan durumu gösteriyor zaten olayi. Dusmemek icin ugrasacak ama yetmeyecek.
Maçı kaybedeceksek kaybedelim de adam sakatlanmasın.
Hele ki Avrupada bu kadar ilerlemişken adam sakatlığı çok kötü olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!