Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

8 44.44%
  • Berabere biter

6 33.33%
  • Beşiktaş kazanır

4 22.22%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Bursaspor - Beşiktaş | STSL 28. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haftanın en kritik ve gergin geçecek maçı. Kaybettiğimiz an ilk 2 şansımız büyük oranda azalacak, şampiyonluk şansımız ise 0'a inecek. Ben, berabere biteceğini düşünüyorum maçın; ama umarım kazanabiliriz.

Almeida ve Niang'ın oynamayacak olması çok kötü oldu. Onların yokluğunda forvet hattı bakalım nasıl olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhtemel kadromuz bu şekilde olacak büyük ihtimalle.

-----------------McGregor
    Hilbert - Escude - Ersan - Gökhan

-----------------Toraman-----------------

-------Fernandes ---------Veli----------

Necip-------------------------------Olcay

----------------Holosko

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Niang iğne ile oynayacağı konuşuluyor necip kanatta oynuyamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla 1-2 maçta kanatta oynadı gayette iyiydi ben çok beğenmiştim.

Niang oynarsa;

-----------------McGregor
    Hilbert - Toraman - Ersan - Gökhan

-----------------Veli----------------------

-------Fernandes---Oğuzhan----

Holosko-------------------------------Olcay

----------------Niang

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok zor maç olacak, haftanın maçı. Niang ve Almeida olsaydı BJK alır derdim ama, oynaslar bile çok etkili olacaklarını düşünmüyorum. Maç berabere biter gibi geliyor bana.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu maçta favorim Bursaspor,çok keyifli bir maç olur

Bursaspor Hikmet Karaman sonrası iç sahada puan kaybetmedi sanırım. Beşiktaş'ın hücum hattındaki ciddi eksiklerini de göz önünde bulundurursak maçta öne çıkan takım Bursaspor. Temiz maç olsun, hak eden, iyi olan kazansın diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almeida yok, Niang büyük ihtimalle yetişemeyecek, Mustafa sakatlıktan yeni çıktı. Holosko ve Dentinho'ya duacıyız. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Eğer puan kaybedersek, Avrupa Ligi bile riske girer. Bu yüzden mutlaka kazanmamız gerekiyor. İnşallah kazanırız.

Umarım maçtan önce olay olmaz, dostça bir şekilde geçer maç.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kazanmamız gereken bir maç mutlaka kazanmalıyız.

Yine kontrollü, sakin oynama düşüncesiyle sahaya çıkmayız umarım. Yani öyle oynamayı başarabilsek ne âlâ ama bu takım bunu yapamıyorken ısrar etmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum ki önemli maçların çoğunda maça böyle başlayıp, gol yedikten sonra akıllandık. Eski coşkulu oyunumuzu sahaya yansıtamazsak iş Fernandes'e kalacak gibi duruyor. Çok zor bir maç olacak bizim için, umarım bir şekilde kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang oynayamazsa eğer Holosko ilerde olur Dentinho da kanada geçer. Samet Aybaba'nın Dentinho'yu özel hazırladığıyla ilgili haberler okudum 1-2 gündür. Çok zor maç olacağı kesin. İlk yarıdaki maçta yaptığımız hatayı yapmamak lazım. Bursaspor iyi pas yapan bir takım ve top ne kadar bizde olursa o kadar iyi. Defans arkasına nasıl adam sarkıttığımız malum yani. Buna engel olursak kazanırız.

Bu arada Ben Carson'ın durumunu merak ediyorum. Oynayabilecek halde mi ? Sakatlığı vardı da.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Carson oynamazsa Harun'da yok Bursa'nın işi zor olacak.Ama buna rağmen ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum bol gollü maç izleriz yine ilk maçtaki gibi.2-2'lik bir skor tahminim var belki oynarım iddaa'da.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hangi hoca maçın başında hakeme koşar, tribüne gönderilirse onun takımı kazanır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hangi hoca maçın başında hakeme koşar, tribüne gönderilirse onun takımı kazanır.

Maçın öngörüsünü yapmak çok zor. İmkansız duran maçta gidip Beşiktaş çok rahat kazanıp geliyor. Kolay denen maçta imkansıza dönüşüyor.

Bursa deplasmanı her zaman çok zordur bizim için. İnşallah kavga gürültü olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

favorim hikmet karaman bu konuda

Bursa uzun zamandır Beşiktaşa karşı kazanımıyor bu maç o seriyi kırabilecekleri maç olabilir diye düşünüyorum.
    Hikmet Karaman böyle maçları oynamayı kazanmayı sever bursa seyircisi de takıma pozitif etkiyecektir.
    Beşiktaş'ın sivok niang almeida gibi eksikleri ile kazanma olasığını düşük görüyorum

Abi Ertuğrul Hoca takımın başında olsaydı ilk gönderilen o olurdu eminim ama onun gönderildiği maçları da hep kaybetti Bursaspor

Çoooooooookkk güzel maç olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek isteğim şu adamı Gaziantespor yenilgisinden sonraki gibi konuşturmayalım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Her ne kadar Bursaspor taraftarı Beşiktaş'ı sevmese de şahsen bir Beşiktaş'lı olarak her zaman Bursaspor'u taktir etmişimdir. Taraftarı falan olsun potansiyeli belli bir kulüp. Böyle düşünen Beşiktaş'lı sayısı da az değil. Bursaspor'un kazanması sorun olmaz ama Hikmet Karaman'ın maç sonu sinir bozucu açıklamaları son derece rahatsız verici. Sırf bu adamın ağzını açtırmamak için yenelim diyorum yoksa hiç çekilmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Her ne kadar Bursaspor taraftarı Beşiktaş'ı sevmese de şahsen bir Beşiktaş'lı olarak her zaman Bursaspor'u taktir etmişimdir. Taraftarı falan olsun potansiyeli belli bir kulüp. Böyle düşünen Beşiktaş'lı sayısı da az değil. Bursaspor'un kazanması sorun olmaz ama Hikmet Karaman'ın maç sonu sinir bozucu açıklamaları son derece rahatsız verici. Sırf bu adamın ağzını açtırmamak için yenelim diyorum yoksa hiç çekilmiyor.
    Ter bu, teeeeeer!

[YOUTUBE="PcSQ7UjiuRI"]Hikmet Karaman[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çakma sinyor ya.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İnşallah olay çıkmayan bir maç olur.

Hak eden kazansın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Olay Çıkmayan Maç ?

Olay Olmaması Demek Futbolun Bittiği Demek Olur

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hikmet Karaman'a güvenmiyorum.Beşiktaş zaten istikrarsız.Ortada kalır o maç berabere tamamlanır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kısır bir maç olacağı görüşündeyim , sabahtan beri yağmur yağıyor burada. Zemin ağırlaşmamıştır umarım.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Çok kısır bir maç olacağı görüşündeyim , sabahtan beri yağmur yağıyor burada. Zemin ağırlaşmamıştır umarım.
    Bursa'da da yağmur var ama sağnak şeklinde değil. Bir ara kesilmişti tekrar başladı. Bu yağmur vız gelir Bursa Atatürk stadı zeminine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bursa'da da yağmur var ama sağnak şeklinde değil. Bir ara kesilmişti tekrar başladı. Bu yağmur vız gelir Bursa Atatürk stadı zeminine
    Abi ben Bursa'dayım zaten Uludağ üni'deyim. Atatürk Stadı'nın zemini gerçekten güzel ama drenaj olayları nasıl bilinmez. Sıkıntı çıkarmaz umarım.

Bu arada gencecik çocuğa yapılan zihniyetsizlikten , cehaletten başka birşey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşim nedeniyle izleyemeyeceğim ne yazık ki. Umarım kazanırız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizde de ne şans var arkadaş ya. Arena'da ki GS maçı, maç saatine kadar havada kar yok. Maç saati geldi kar başladı. Kasımpaşa maçı, hava günlük güneşlik ama maç saati sağanak yağmur başladı. Bursaspor maçı, hafta sonu hava pırıl pırıl. Maç günü sağanak yağmur. YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRR !
    Last edited by darkkobal123 : 08.Nisan.2013 at 18:16 Reason: Yazım hatası
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri