Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Haftanın en kritik ve gergin geçecek maçı. Kaybettiğimiz an ilk 2 şansımız büyük oranda azalacak, şampiyonluk şansımız ise 0'a inecek. Ben, berabere biteceğini düşünüyorum maçın; ama umarım kazanabiliriz.
Almeida ve Niang'ın oynamayacak olması çok kötü oldu. Onların yokluğunda forvet hattı bakalım nasıl olacak?
Muhtemel kadromuz bu şekilde olacak büyük ihtimalle.
-----------------McGregor
Hilbert - Escude - Ersan - Gökhan
-----------------Toraman-----------------
-------Fernandes ---------Veli----------
Necip-------------------------------Olcay
----------------Holosko
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Niang iğne ile oynayacağı konuşuluyor necip kanatta oynuyamaz.
Valla 1-2 maçta kanatta oynadı gayette iyiydi ben çok beğenmiştim.
Niang oynarsa;
-----------------McGregor
Hilbert - Toraman - Ersan - Gökhan
-----------------Veli----------------------
-------Fernandes---Oğuzhan----
Holosko-------------------------------Olcay
----------------Niang
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok zor maç olacak, haftanın maçı. Niang ve Almeida olsaydı BJK alır derdim ama, oynaslar bile çok etkili olacaklarını düşünmüyorum. Maç berabere biter gibi geliyor bana.
Bu maçta favorim Bursaspor,çok keyifli bir maç olur
Bursaspor Hikmet Karaman sonrası iç sahada puan kaybetmedi sanırım. Beşiktaş'ın hücum hattındaki ciddi eksiklerini de göz önünde bulundurursak maçta öne çıkan takım Bursaspor. Temiz maç olsun, hak eden, iyi olan kazansın diyorum.
Almeida yok, Niang büyük ihtimalle yetişemeyecek, Mustafa sakatlıktan yeni çıktı. Holosko ve Dentinho'ya duacıyız.Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Eğer puan kaybedersek, Avrupa Ligi bile riske girer. Bu yüzden mutlaka kazanmamız gerekiyor. İnşallah kazanırız.
Umarım maçtan önce olay olmaz, dostça bir şekilde geçer maç.
Canım FEDA olsun sana !
Kazanmamız gereken bir maç mutlaka kazanmalıyız.
Yine kontrollü, sakin oynama düşüncesiyle sahaya çıkmayız umarım. Yani öyle oynamayı başarabilsek ne âlâ ama bu takım bunu yapamıyorken ısrar etmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum ki önemli maçların çoğunda maça böyle başlayıp, gol yedikten sonra akıllandık. Eski coşkulu oyunumuzu sahaya yansıtamazsak iş Fernandes'e kalacak gibi duruyor. Çok zor bir maç olacak bizim için, umarım bir şekilde kazanırız.
Niang oynayamazsa eğer Holosko ilerde olur Dentinho da kanada geçer. Samet Aybaba'nın Dentinho'yu özel hazırladığıyla ilgili haberler okudum 1-2 gündür. Çok zor maç olacağı kesin. İlk yarıdaki maçta yaptığımız hatayı yapmamak lazım. Bursaspor iyi pas yapan bir takım ve top ne kadar bizde olursa o kadar iyi. Defans arkasına nasıl adam sarkıttığımız malum yani. Buna engel olursak kazanırız.
Bu arada Ben Carson'ın durumunu merak ediyorum. Oynayabilecek halde mi ? Sakatlığı vardı da.
Carson oynamazsa Harun'da yok Bursa'nın işi zor olacak.Ama buna rağmen ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum bol gollü maç izleriz yine ilk maçtaki gibi.2-2'lik bir skor tahminim var belki oynarım iddaa'da.![]()
Hangi hoca maçın başında hakeme koşar, tribüne gönderilirse onun takımı kazanır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
favorim hikmet karaman bu konuda![]()
Bursa uzun zamandır Beşiktaşa karşı kazanımıyor bu maç o seriyi kırabilecekleri maç olabilir diye düşünüyorum.
Hikmet Karaman böyle maçları oynamayı kazanmayı sever bursa seyircisi de takıma pozitif etkiyecektir.
Beşiktaş'ın sivok niang almeida gibi eksikleri ile kazanma olasığını düşük görüyorum
Çoooooooookkk güzel maç olur
Tek isteğim şu adamı Gaziantespor yenilgisinden sonraki gibi konuşturmayalım.
Canım FEDA olsun sana !
Her ne kadar Bursaspor taraftarı Beşiktaş'ı sevmese de şahsen bir Beşiktaş'lı olarak her zaman Bursaspor'u taktir etmişimdir. Taraftarı falan olsun potansiyeli belli bir kulüp. Böyle düşünen Beşiktaş'lı sayısı da az değil. Bursaspor'un kazanması sorun olmaz ama Hikmet Karaman'ın maç sonu sinir bozucu açıklamaları son derece rahatsız verici. Sırf bu adamın ağzını açtırmamak için yenelim diyorum yoksa hiç çekilmiyor.
Çakma sinyor ya.![]()
Canım FEDA olsun sana !
İnşallah olay çıkmayan bir maç olur.
Hak eden kazansın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Olay Çıkmayan Maç ?
Olay Olmaması Demek Futbolun Bittiği Demek Olur![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hikmet Karaman'a güvenmiyorum.Beşiktaş zaten istikrarsız.Ortada kalır o maç berabere tamamlanır![]()
Çok kısır bir maç olacağı görüşündeyim , sabahtan beri yağmur yağıyor burada. Zemin ağırlaşmamıştır umarım.
İşim nedeniyle izleyemeyeceğim ne yazık ki. Umarım kazanırız.
FM Gazetesi
Bizde de ne şans var arkadaş ya. Arena'da ki GS maçı, maç saatine kadar havada kar yok. Maç saati geldi kar başladı. Kasımpaşa maçı, hava günlük güneşlik ama maç saati sağanak yağmur başladı. Bursaspor maçı, hafta sonu hava pırıl pırıl. Maç günü sağanak yağmur. YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRR !![]()
Last edited by darkkobal123 : 08.Nisan.2013 at 18:16 Reason: Yazım hatası
Canım FEDA olsun sana !