Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Haftanın en kritik maçı,Belediye yenebilir
Ve bu kritik maçı Hüseyin Göçek yönetecek... Olaylar, olaylar...
see you later IBB
İBB gitti.
Sevmediğim bir takımdı. Hiç üzülmedim İBB' ye. Taraftarsız, tarihsiz takım istemiyoruz !
Rostand = Hulk![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Daha 20 dakika var, İBB bitti demeden bitmez !![]()
Canım FEDA olsun sana !
Gürcan Ulusoy @gurcanulusoy
İBB'nin kendi isteği dışında düşeceğine inanmıyorum. Bu takımlara daha geniş bakmak lazım. İBB'nin gerekliligi konusundaki fikir değişti.
Yorum gayet doğru. Birbirine alışmış oyunculardan kurulu bir takım İBB. Bir anda çakıldı takım. Neyse haftaya belli olur İBB'nin durumu. Kasımpaşa ile oynayacaklar. Paşa Avrupa kupalarını feda etmezse İBB düşer. Ordu'da haftaya kaybederse matematiksel olarak garanti.
Böyle penaltı mı olur yalnız. Açılar da kötüydü pek net göremedik ama.
Keşke Belediye kazansaydı, haftaya da biz yenerdik, Antep düşerdi.
Webo'yu yollayarak en büyük hatayı yaptılar, çöküşün nedeni burada. Yerini dolduramadılar çünkü.
Canım FEDA olsun sana !
bu skor bize yaradı.Haftaya Antep'le oynayacağız. Sonraki haftaa ibb-fb maçı var. Antep bugün kazandığı için daha rahat çıkacak bizim maça. İBB-FB maçı ise tam anlamıyla ölüm kalım maçı olacak![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Webo'dan dolayı bu kadar kötü olduklarını sanmıyorum. Carvalhal döneminde batmıştı İ.B.B. Bülent Korkmaz takımın artıklarını topluyor şuan. Ancak şu ligde en çok sevdiğim takımlardan biridir İ.B.B. Gaziantepspor gibi futbol katili bir takımın bu ligde halen nasıl barınabildiğine aklım ermiyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tüp kardeşliği. Beşiktaş'tan besleniyormuş belli, Y.D. gidince nasılda çöktüler.
Antepin kazanmasına sevindim
Hadi bülent başgannnn![]()
Bence sevinmemen lazım. Sizin, yani Fenerbahçe'nin zararına oldu bu galibiyet. Gaziantep bu galibiyet ile potadan uzaklaştı, yani haftaya GS karşısında rahatlar. Ama İBB öyle değil. Ateş hattına düştü, 2 hafta sonra sizinle oynayacak, mutlak galibiyete ihtiyaçları olacaklardır. İşiniz zor yani.
Canım FEDA olsun sana !