Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

23 58.97%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Benfica kazanır

10 25.64%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Benfica | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fenerbahçe - Benfica | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç

Haydi Bismillahirrahmanirrahim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hadi ilk mesaj benden olsun, Başarılar...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Türkiyeyi gururlandıracaklar inşallah.

Benfica bizden daha iyi bir takım . Daha hızlı ve ayağa dikine paslarla çıkıyorlar ama bir savunma kurguları var ki akıllara zarar.İki bekide hızlı olduğu için hızlarına güvenerek çok pozisyon hatası yapıyorlar. Stoperleri zaten çok yavaş dolayısıyla savunma arasına atılacak her top tehlike olacaktır.

Allah(c.c) utandırmasın.

Fenerbahçe :2 ( Sow , Cris veya Raul)

Benfica : 0

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1-0 kazanacagımızı düsünüyorum.İnsallah tahminim tutar çok avantajlı bir skor olur gol yemessek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=YQfDfgrv8w4 şu golden sonra umudu kestim

Şaka bir yana iki takımın da kalitesi belli ancak Benfica'nın (ligimizdeki her takımdan) birkaç gömlek üstün olduğu aşikar. Mayıs ayına geldik adamların 2 mağlubiyeti var. Biri Barcelona'dan diğeri de Fenerbahçe'yi eleyip gruplara kalan Spartak Moskova'dan. UEFA'ya geldiklerinde Leverkusen ile Bordeaux'yu içeride dışarıda yendiler. Newcastle deplasmanında ise bana kalırsa kasmadılar ilk maçın skorundan yoksa orada da galip gelirlerdi eminim. He böyle konuşuyoru ama neden 3 ve 4. yenilgiler gelmesin bu 10 gün içinde diyebiliriz , Fenerbahçe bunu yapabilecek güçte ama zor maalesef.

Umarım yanılan ben olurum. Oyumu Benfica galibiyetinden yana kullandım iyi sonuç beraberlik olur gibi geliyor.
    Last edited by anil luque : 23.Nisan.2013 at 16:52

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Sow ve Webo gününde olursa Benfica hikaye olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beklere çok iş düşecek,özellikle Ziegler oynar da Gb maçındaki gibi oynarsa büyük sıkıntı;umarım iyi oynayıp kazanırız

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar Fenerbahçe'mmm Galibiyet bekliyoruz

Şansın bol olsun Fenerbahçe.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2-1 Fenerbahçe kazanır gibi geliyor içimden. Başarılar Fenerbahçem.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tekrar tekrar yazıyorum, kalsın.

Bayern handikap atar dedim 1-0 yendi. Gençlerbirliğine handikap atarız dedim yedik, rahat olun Benfica handikap atara oynayacağım.

Bu maç bizim açık ve net

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Tekrar tekrar yazıyorum, kalsın.

Bayern handikap atar dedim 1-0 yendi. Gençlerbirliğine handikap atarız dedim yedik, rahat olun Benfica handikap atara oynayacağım.

Bu maç bizim açık ve net
    Sana güveniyoruz Ceko!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Normal şartlarda Benfica deplasmanda oynadığı için ilk yarı rakibin saldırmasını bekleyecektir.Ama Fenerbahçe öyle aman aman bastıran bir takım değil.Bu yüzden çok fazla kontra da yemiyor.Sonra Benfica'lı oyuncular 'Bunlar neden gelmiyor bizden korkuyolar galiba saldıralım' diyecekler ve golü yiyecekler .Maçı 1-0 kazanır Fenerbahçe.Başarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe 3-1 kazanacak diye düşünüyorum.Benfica çok iyi kontraya çıkıyor.1 gol bulur ama Fener içerde çok iyi oynuyor.Gününde bir Webo Sow ikilisi çok sıkıntı yaşatır Benfica'ya başarılar Fenerbahçe

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Benfica'nın savunması deplasmanda rahat gol yiyebilen bir savunma kesin gol atarız diye düşünüyorum.Onlar da mutlaka gol bulacaktır oynadıkları oyun ortada.Stadda oluşacak atmosferi az çok tahmin edebiliyoruz Benficalı oyuncuların bu atmosferden etkileneceklerdir 2-1 gibi bir skorla kazanırız diye düşünüyorum başarılar diliyorum temsilcimize.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ligi kaybetmenin verdiği moral bozukluğu var. Fenerbahçe'nin avantajlı skor alması şart. Mümkünse gol yememeli. Çünkü turun anahtarı gol yememekten geçiyor. Ben berabere biteceğini düşünüyorum, temsilcimize başarılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benfica Gençlerbilirği maçını izlediyse bütün zaaflarımızı öğrenmiş sayılır.Fenerbahce hızlı kontra atakla cıkan takımlar dan cok kolay goller yiyor.Ziegler-Gökhan son zamanlar da inanaılmaz bir form düşüklüğü var hele ki GÖKHAN.Bu maçı kaderini benficanın her iki kanadının performansı belirler.Eğer ki hızlı hucum kalkarlarsa orta saha'nın boşluğundan cok iyi faydalanırlar.

Skoru bulduktan sonra üstüne yatmıyalımda.Birde sağdan arkaya doğru kesinlen her orta gol olmaya başladı.Gençler Ve Lazio Maçlarında aynı şekilde gol yedik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

0-0 a yatalım. 0-0'a yatarsak kesin gol buluruz biz. Ziegler-Webo'nun oynamaması takıma o kadar pozitif etki eder ki anlatamam. Ziegler ; son maç yerlerde sürünüyordu , kalkamadı bir türlü. Webo , aldığı her topu öldürdü.

Ben olsam , Caner olsaydı Caner'i oynatırdım ama Caner olmadığı için kesin Topuz'u oynatırdım. Kuyt merkeze Sow sola Topuz sağa geçsin. fevkalade olur.

Tarihinde ilk kez yarı final görmüş takımız , başarısız demeyi bırakıp keyfini çıkarmak gerek
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sadece izleyin.

[YOUTUBE="ll0rTxFSKww"]Fenerbahçe | We Can[/YOUTUBE]
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

5-6 kez izledim. Tek kelime ile mükemmel
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok zorlu bir maç. Kendi evimizde olmamız bir avantaj olabilir ama rakip sıkıntı. Bu maç ortada geçebilir ancak içimden bir ses Benficanın avantajlı bir skorla gideceğini söylüyor.

(İnşallah yanılırım... Amin)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rakip 10 kişi kalır üzerine de 1 penaltı atarsak neden yenmeyelim ? 2 defa oldu (Bate & Lazio) ne olur Allah'ım bir daha bir daha

İşin esprisi bir tarafa, sonucunun çok şeyi etkileyeceği bir karşılaşma ancak bana göre en önemli etken şu olacak, 2 senedir içeride Galatasaray'a ligi veriyosunuz, Psikolojik üstünlük falan yıkılmış durumda. Sizin 15 senede elde ettiğiniz imkanı adamlar -öyle ya da böyle- 2 senede inşa etti. Ve bu önlenemez yükselişe sekte vurmanın tek yolu, bu kupada final oynamak, hatta kazanmak. Eğer bunu gerçekleştirirsek Galatasaray'ın şampiyonluktaki başarısını gölgede bırakmış oluruz. Aksi halde gerisi hikaye. Fenerbahçe hiç bir zaman Galatasaray ardındaki 2.liğe sevinmemiştir ve sevinmeyecektir. Aynı şeyin üst üste olması da ipi daha da koparır. İşte bu ipi germenin, daha da sağlamlaştırmanın yolu bu maçlardan zaferle ayrılmak ve tüm dikkatleri üzerinize çekmek.

Bu yüzden bu maç önemli, sadece bir 90 dakika değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Rakip 10 kişi kalır üzerine de 1 penaltı atarsak neden yenmeyelim ? 2 defa oldu (Bate & Lazio) ne olur Allah'ım bir daha bir daha

İşin esprisi bir tarafa, sonucunun çok şeyi etkileyeceği bir karşılaşma ancak bana göre en önemli etken şu olacak, 2 senedir içeride Galatasaray'a ligi veriyosunuz, Psikolojik üstünlük falan yıkılmış durumda. Sizin 15 senede elde ettiğiniz imkanı adamlar -öyle ya da böyle- 2 senede inşa etti. Ve bu önlenemez yükselişe sekte vurmanın tek yolu, bu kupada final oynamak, hatta kazanmak. Eğer bunu gerçekleştirirsek Galatasaray'ın şampiyonluktaki başarısını gölgede bırakmış oluruz. Aksi halde gerisi hikaye. Fenerbahçe hiç bir zaman Galatasaray ardındaki 2.liğe sevinmemiştir ve sevinmeyecektir. Aynı şeyin üst üste olması da ipi daha da koparır. İşte bu ipi germenin, daha da sağlamlaştırmanın yolu bu maçlardan zaferle ayrılmak ve tüm dikkatleri üzerinize çekmek.

Bu yüzden bu maç önemli, sadece bir 90 dakika değil.
    Ligi kimse vermiyor, 2. sene garanti değil zaten şu anda ama 2 sezondur size karşı da üstünlüğümüz var aradaki maçlarda, hem skor hem de oyun olarak. Olay imkan meselesi de değil ayrıca, Aziz Yıldırım'ın gördüğü Galatasaray şampiyonluğu Fenerbahçe'ninkinden fazlaysa zaten ortada abartılı bir başarı yok demektir. Bu iki takım arasındaki makas bence hiçbir zaman kolay kolay açılmaz, bir şampiyonluğa bakar. Siz bu kupayı kazansanız hatta Monaco'da oynanacak süper kupayı alsanız hatta ligi ve Türkiye kupasını da alsanız bile bizi bağlamaz ki. Bir tane Galatasaray'lının da çıkıp vay arkadaş adamlar ne yaptı diyeceğini, hayıflanacağını sanmıyorum açıkçası. Biz bunu zamanında yaptık, siz yarın tarihinizin Avrupa'daki en önemli maçına çıkıyorsunuz, biz 4 senelik ambargonun üstüne namağlup kazandık üstüne de Süper Kupa'yı Real'i yenip aldık. Yani ortada Türk futbolu açısından yeni bir şey yok. Senin kastettiğin şeyi anlamakla birlikte verileri farklı yorumladığını düşünüyorum. Bana göre Galatasaray camiasına vay be, daha iyisini yapmamız gerekiyor dedirtecek şey ŞL'de en az yarı final oynamaktır. İşte o zaman çıtayı yükseltmiş olursunuz, bize de imrenmek ve tebrik etmek düşer.

Maça gelirsek, 2-2 biteceğini düşünüyorum, Fenerbahçe bir dönem sezon içindeki en iyi futbolunu oynamaya başlamıştı ancak son dönemdeki değişik etkenlerden dolayı bir düşüş var, Avrupa'ya daha uygun bir oyun oynadığı için yenilmeyeceğini düşünüyorum ama sonuçta Benfica da kolay lokma gözükmüyor. Fenerbahçe'nin zayıf karnı zaman zaman orta sahası gözükse bile bu sezonki Yobo faktörü ve sonradan gelen Ziegler'in vasatlığı sebebiyle savunması bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu takım buraya kadar geldi, ben Meireles hariç her oyuncuyu ayrı ayrı tebrik ederim.

Meireles'in yaptığını ne ben unuttum ne de diğer Fenerbahçe taraftarları. Meireles kendisini affettirmek istiyor ise bu maçlar tam onun maçları, eskiden alışık olduğu bir ekip olacak karşısında ve orta alanda harika oynaması gereken 2 maç.

Kısacası kırmızı yerken armayı öpmek bi işe yaramıyor, önemli olan elensek bile iyi bir oyunla elendikten sonra öpmek o armayı. Meireles bu maç kilit adamımız bence aynı şekilde Baroni de her 3 ayın bir günü yaptığı o patlamayı yapması gerek.

Bu takım bu turu geçecek güce sahip, Allah buraya kadar gelmemizi nasip etti inşAllah buradan ileri Finali de nasip edecek.

Sow'un oyunu da çok önemli tabii ancak ben onun ölüsüne bile razıyım, en kötü haliyle bile rakibi yıpratan bir oyuncu Sow en önemli özelliği de onun kanat'ındaki oyuncu çok aktif oynayamayacak olması. Eğer oynamaya çalışırsa Sow'un ekmeğine yağ sürmüş olur ki yapacaklarını pek sanmam.

Uzaktan şut şansı vermemiz gerek çok sert ve pis noktalara çekiyorlar şutu burada Volkan da çok önemli tabii ancak bu ara çok güveniyorum ona. Bir an düşüş yaşasa da sonradan bence iyi toparladı.

Taraftar da umarım düzgün bir maç olmasını sağlar, çünkü onların takıma köstek olmamaları gerek sabırlı olursak avantaj ile oraya gideceğimizden şüphem yok.

Buradan kendisine sesleniyorum, yalvarıyorum hatta ;

Yalvarırım Baroni ve Webo ne olursunuz 2 maç ya 2 maç iyi oynayın ne olursunuz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lazio maçı gibi olmalı, sakin oyun, geride beklemek ve telaşe kapılmamak. Orada 1-0 olduğunda da takıma güven gelmişti 2'yi bulmak için uğraşmışlardı.

Son lig maçından farklı bir oyun olacaktır elbette, avrupadaki en başarılı sezonunda yerden yere vurulan bir Fenerbahçe var. Yarı final başarısı bile yok sayılacak neredeyse o sebeple bu maçlar daha da önem kazanıyor.

Newcastle neredeyse eleyecekti, keyifli bir maçtı, hele ki gol olduktan sonra ben bile heyecanlanmıştım izlerken, ilk maçın içeride olması bu sebeple avantaj, bir şekilde gol yemeden kazanırsak deplasmanda 90. dakikada bile atılabilecek bir gol turu getirebiliyor.

Başarılar Fenerbahçem...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kupanin favorisi benfica bana gore Savunmalari SIKINTILI agir adamlardan olusuyor yeri geldiginde hata yapiyorlar kolaylikla lakin ortasaha ve hucum hatti gayet iyi isliyor makine duzeninde basarilar fenerbahce.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah Fenerbahçe'nin yardımcısı olsun,cidden etkili bir hücüm hattı var Benfica'nın,Volkan formda olur inşallah.

Başarılar Fenerbahçe'ye,umarım güzel bir skor alıp,Lizbon'a avantajlı giderler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

İçimden bir ses 1-1 biteceğini söylüyor. Umarım yanılırım da gol yemeden kazanırız. Ama şunu da unutmamak lazım ki, 2-0 bile deplasmanda bizim için yetmeyebilir. Allah utandırmasın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Benfica kesinlikle gol atar, kazanırsak güzel olur. Caner cezalı olduğu için Webo'yu oynatır herhalde. Ziegler oynarsa bizi rezil ederler, artık bu adamın bir halta yaramadığını görmeli hoca. Benfica bize göre daha iyi takım inkar etmenin anlamı yok ama taraftarlıktan FB yener dedik.

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri