Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
3.olup Avrupaya rahat rahat gitmek istiyorsak artik yenmemiz gerekiyor
Beşiktaş rahat yener
Gelen vuruyor giden vuruyor bize. Zaten bizim her zaman ki alışkanlığımız küme düşen kulüplere muhakkak puan veririz. Bu maçta puan kaybedersek hiç şaşırmam açıkçası.
Canım FEDA olsun sana !
http://forum.turksportal.net/vb/show...42&postcount=2
Düşüncelerimde bir değişiklik yok! Bu defa olacak o tepki!
Ordu vermez bu maçı puan almaları şart.Beraberlik çıkar gibi.
berabere biter.
Ne oynarsa futbolcular oynar. Aybaba efendiye kalırsak yandık. O yüzden gol yememek lazım.
FM Gazetesi
Bir zahmet kazanalım artık.
Beşiktaş'ın Orduspor karşısındaki 11'i: Cenk, Hilbert, Sivok, Escude, Emre, Dentinho, Veli, Fernandes,, Olcay, Mustafa, Niang
Defansı anladım da ilerisi için yorum yapamıyorum. Ya sorun bende ya da Samet'te!
1 dk. sonra: çözdüm 4-4-2 yapmaya çalışmış Samet reyiz...
Hayırdır inşallah! Samet efendi Cenk'i almış kaleye. Acaba Cenk'te olup da McGregor'da olmayan neyi görebildi??
Ayrıca 25 ya da 30. dakikalarda Emre Özkan değişikliği bekliyorum sevgili hocamızdan.
FM Gazetesi
İnşallah Cenk 1-2 saçma gol yer de bileti kesilir. (3 tane de atalım yalnız.)
Neden bileti kesilsin ki şimdi? Tam da yerli bir kaleciye ihtiyacımız varken. Tam tersi umarım bu kadar zamanda kendini geliştirmiş ve dersler çıkarmıştır. İyi bir maç bekliyorum Cenk'ten.
FM Gazetesi
Olcay ortasahada merkezde oynuyorSeni seviyoruz Samet Aybaba. Çok seviyoruz.
FM Gazetesi
Ağzınıza sağlık! Harika bir taraftar var bugün.
FM Gazetesi
Emre Özkan'ın olsun isterdim bu gol ama artık kim atarsa atsın. Yenelim yeter.
FM Gazetesi
Beşiktaş burdan vermez artık 2-3'ü bulur iyice rahatlar.Samet Aybaba geçen hafta da bu kadroyla çıksa şuan Beşiktaş 2.'lik için oynuyor olurdu.
Akhisar Bursaspor karşısında önde. Çok iyi inşallah böyle devam eder.
Edit: 1-1 olmuş bursa maçı.
FM Gazetesi
Fernandes sahada yok.
FM Gazetesi
Yahu Fernandes sanki bilerek oynamıyor
FM Gazetesi
Fernandes çok iyi, çok kaliteli, klas bir oyuncu ama iyi bir profesyonel değil kesinlikle. Hoca ile ters düşebilirsin ama sen sahada işini yapmak zorundasın. Geçmişte bir çok yıldız oyuncu başındaki hoca ile ters düşmüştür. Ama oyuncu takımını sırtlamaya devam etmiştir. Bu karakter meselesi. Fernandes Fenerbahçe maçından sonra oynadığı maçlarda yeterince niyetini belli ediyor. Bir tek bu maç değil haftalardır böyle bu adam. Bu saatten sonra bağlasan durmaz zaten kafada bitirmiş. Fernandes gitsin onun görevini üstlenecek Oğuzhan var Allah'a şükür. Yanına iyi bir destekçi alınırsa Oğuzhan Fernandes'i aratmaz. Koca kulübü babalarının malı olarak gören iki zat SA ve Fernandes'e sezon sonu yol vereceksin. Ayrıca şunu yazayım. Fernandes Beşiktaş'tan ayrılsın başka takıma transfer olsun. Beşiktaş'ta olduğu gibi onu bu kadar ön plana çıkarmazlar. Sadece iyi işleyen bir takımın parçası olur o kadar.
Fernandes olayının bu ciddiyette olduğunun farkında değildim ben. Yazık oluyor cidden. Bir çömez hoca uğruna neler yaşıyor şu takım.
2-0 oldu aferin Oğuzhan.
FM Gazetesi
Helal olsun sana Oğuzhan ! Her oyuna girişinde Samet efendiye bir darbe indiriyorsun.
Canım FEDA olsun sana !
Biz şimdi gol yemeden bir maç bitirdik, değil mi? Vay anasını!
Unutmadan, AYBABA İSTİFA! Oğuzhan'ın golü de sana gelsin!![]()
@Mamadou
Fernandes'in karakteri konusunda söylediklerine katılıyorum. Asla bir profesyonel değil. Bugün takımını yüzüstü bıraktı.
FM Gazetesi
@Muratozen1903
SON DAKİKA! Tamer Kıran'ın korumaları taraftarlar ile kavga etti.
FM Gazetesi