Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | Ziraat Türkiye Kupası Final Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Trabzonspor - Fenerbahçe | Ziraat Türkiye Kupası Final Karşılaşması

Bu arada 22 Mayıs'da oynanacak olan Final karşılaşmasının yeri Ankara 19 mayıs stadyumu olarak belirlendi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

https://bilet.tff.org/satis/ziraat-t...ali-Giris.aspx

bilet almak isteyen arkadaslar TFF Trabzon macinin baslamasiyla beraber satisa cikardi biletleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

yahu bu ne biletler ne ara çıktı fener ne ara bitti,karaborsanın yaptığı yeter artık ya!

Nesil
    2006

Cidden Fenerbahçe biletleri ne ara bitti?

Geçen yıl kazandığımız yerde umarım ikinci kupayı kaldırırz. Final haftama denk gelmesi kötü oldu yoksa bir Ankara çıkarması yapabilirdim.

Umarım tarihimizde ilk defa iki yıl üst üste şu kupayı alırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzonspor şu günlerde bayağı formda ve yorgun denilecek kadar da maç yapmadı.Taraftarlarına kendilerini affettirmek için ellerinde kalan tek şeyin bu olduğunu düşünürsek Trabzon'u 1 adım önde görüyorum.

Her iki takıma da başarılar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her 2 takım içinde tek umut kaynağı bu kupa. 2 takım içinde çok önemli bu maç. Biri için diğerinden daha önemli diyemiyorum yani. 1 hafta olmasına rağmen kupayı Trabzonspor'un alacağını düşünüyorum ama dediğim gibi daha 1 hafta var. Sakatlık, form ve moral durumları belirleyici olacaktır. Maçtan sonra umarım futbol dışında hiçbir şey konuşmayız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Geçen sene 30-40 liralık biletler 150 liradan başlıyordu bu senede öyle olacak gibi,umarım fiyatından bilet buluruz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ankarada oynanmasi hatayti bence. Istanbul olimpiyatta oynansaydi, 40ar bin TS-FB taraftari olsaydi daha iyi olmazmiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbrahim Yazıcı anısına Bursa'da oynansa daha iyi olurdu bence.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Orasini bizim yonetim istedi ama Tff bizden gelecek herhangi bir talebi kabul etmiyecegi belliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Böylesine reyting derecesi yüksek bir maçı 19 Mayıs'a vermek, pazarlama stratejisinden yoksun bir TFF'nin olduğunu gösteriyor bize.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hafta sonu olaydi bende giderdim ama hafta ici calisiyoruz.

Nesil
    2006

Bütün Avrupa liglerinde kupa maçlarını haftasonuna koyuyorlar, hatta finaller kesinlikle haftasonu oluyor. Bizde lig bitmiş, yapın cumartesi akşamı herkes rahat rahat izlesin. İş çıkışı insanları zora sokacaklar, reyting kaybı yaşanacak. Birde haftasonu lig maçı yapıp 3 gün sonra bu maça çıkıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Açıkçası sonucunu kestiremiyorum bu maçta. Ligdeki performanslar ve sıralamalar, böyle tek ayaklı maçlar için belirleyici olmuyor çünkü. Trabzon'un bu seneki kupa performansı da ortada. Uzatmalara, hatta penaltılara bile kalabilir maç.

Korkum şu ki, Sadri Şener'in açıklamaları maç öncesinde ve sonrasında taraftarları etkilemesin. Olaysız bir kupa finali olsun. Sonunda da iyi olan, hak eden kazansın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Her türlü sonuca açık bir maç. Önceden tahmin yapması güç. Zor bir maç olacak. İki takımda istiyor kupayı. Zorda olsa kazanırız diyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan ve Meireles'in cezaları bu maçta geçerli olacak değil mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Evet Anıl geçerli cezalar.Trabzon çok formda bizim maçta pek iyi değillerdi ancak formda üçlü olan Halil-Olcan-Volkan üçlüsü bir arada oynamamışlardı unutmamak lazım.Yarın bu üçlü sahada olacaktır.Bol gollü bir final bekliyorum ben 3-2 Trabzonspor kazanır.Fenerbahçe Volkan'ı çok arayacak bu maçta bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Evet Anıl geçerli cezalar.Trabzon çok formda bizim maçta pek iyi değillerdi ancak formda üçlü olan Halil-Olcan-Volkan üçlüsü bir arada oynamamışlardı unutmamak lazım.Yarın bu üçlü sahada olacaktır.Bol gollü bir final bekliyorum ben 3-2 Trabzonspor kazanır.Fenerbahçe Volkan'ı çok arayacak bu maçta bence.
    Sağolasın kardeşim.

Sizin maçta herhangi bir iddialarının olmaması da fazlasıyla etkiliydi. Şimdiyse tam tersi varını yoğunu ortaya koyan bir Trabzon olacak sahada.

Ben Fenerbahçe'deki eksiklerin de etkisiyle Trabzon'un ağır bastığı görüşündeyim. Meireles yok , Salih yok , Volkan yok. Trabzon ise bildiğim kadarıyla tam kadro.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gerginlik olmamasi temenni edilmis mac oncesi yapilan toplantilarda ama ortam baya gergin gozukuyor.

3'er soru alacagiz dedi adam sadece tek gazeteci soru sorabildi Aykut ve Tolunay'da kisa tuttu.

Umarim herkesin istedigi gibi sadece futbol oynanir ve baska seyler konusmayiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu maçın gergin geçmeme gibi bir şansı yok.

Emre B. oynarsa her türlü pislik olur bu maçta. Neyse ki Zokora'nın da cezası falan yok kart sınırındaydı bu maça kadar.

Bu maçta en çok ihtiyacımız olan oyuncu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Şu maçın gergin geçmeme gibi bir şansı yok.

Emre B. oynarsa her türlü pislik olur bu maçta. Neyse ki Zokora'nın da cezası falan yok kart sınırındaydı bu maça kadar.

Bu maçta en çok ihtiyacımız olan oyuncu.
    Şu yorumlarla gerginliği biz başlatmıyor muyuz? Gerilmeye hazırız zaten. Maç içinde olabilecek en ufak sürtüşmede patlayacak moddayız sanki.

Bir tek Emre Belözoğlu mu sorunlu bu ülkede, ki olası gerginliği onun üzerine yıkıyoruz? Ben de Tolunay Kafkas'ın Fenerbahçe'ye rakip olduğu bir ortamda gerginlik olmaması imkansız mı diyeyim?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Trabzon hedefe kilitlenmiş güdümlü füze gibi şu an.
    Bu maçı, hesabın kapatılacagı maç olarak görüyorlar sanki.
    Atmosferiyle mücadelesiyle acayip bir maç izleyecegiz, sezon finaline yakışacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu arada Fener şampiyonlar ligi biletini aldığı için Trabzon kupayı alamasa bile UEFA gidiyor mu

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu arada Fener şampiyonlar ligi biletini aldığı için Trabzon kupayı alamasa bile UEFA gidiyor mu
    gidiyor. Fakat
    Kazanırsa 1 ön eleme
    kaybederse 3. ön eleme oynayacak.

Ayrıca yine kaybederse, BJK 1 ön eleme oynayacak. Kazanırsa BJK 2 ön eleme oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tahminen

Mert
    Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan
    Topal-Cristian-Emre
    Kuyt-Webo-Sow

11'i ile çıkarız. Her iki takımın oyuncularının göstereceği performans çok önemli. Maçın sonucu özelllikle bizim açımızdan çok şey doğurur, örneğin kazanırsak hareketli transfer döneminde kısmen durgunluk yaşanır ve rahat bir nefes alınır, aksi halde kaybedersek 1-2 hafta içinde tepkileri dindirmek adına flaş transferler görebiliriz. Ne yapalım adamların kafaları cinliğe çalıştığı için bizim yorumlardaki öngörülerde cinliğe çalışıyor artık : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Baroninin son maçı gibi umarım bu günde Trabzon önünde süprizini yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Trabzon baskılı başlar biz kazanırız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bu sezon ki 64. maç

Nesil
    2006

Tarihimizde sanırsam ilk defa 2de 2 yapma ihtimalimiz var. Bunu başarmak güzel olur. Birde seneye o formaya tekrar ay yıldızlı bayrağı eklemek lazım.

Nesil
    2006

Ne garip ülkeyiz şampiyon olan takıma verilen kupanın maddi değeri 46 bin tl küsür, Türkiye Kupası 51 bin tl küsür. Biraz daha özensek şu kupa olaylarına.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri