İstanbul BB. kazanır.
Berabere biter.
Kasımpaşa kazanır.
IBB çok kötü oynuyor ve artık düşmelerini istediğim için Paşa dedim; ama Paşa ne kadar istekli olur bilmiyorum maç için.
İddaa oranları bile Belediye kazanır diyor,kesinlikle belediye galibiyeti çıkar
Tevfik 2.dkda 1-0 yaptı..
2 Dakika gole şaşıran varmıdır aramızda ?
2.Yarı ne oldu ya![]()
Last edited by petrol_fb12 : 18.Mayıs.2013 at 21:55
belediye düştü gibiartık fener maçına dua etmeye başlasınlar
Kasımpaşa 2-1 öne geçti, İBB düştü geçmiş olsun.
Canım FEDA olsun sana !
ibb dustu, kimsenin cani yanmadi.
bozbaykuslar 1.lige renk getirecekler
amatore kadar gider bu takim.
Webo'yu yollarsan bu olur,geçmiş olsun.
1.ligte başarılar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Webo'dan ziyade Abdullah Avcı'nın eksikliği...
Sezon başında buraya Belediyeye gibi küme düşmemeye oynayan bir takım değil ki (BAŞKA TAKIM HAKKINDA) yazmıştım.
KÜme düştüler .
Sevindim ben düşmelerine, seneye 4 puan cepte.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Webo Gitti
Gekas Geldi Herşey Değişti.
Şampiyon olsak bu kadar sevinmezdim sanırım.
İBB'nin düşmesine çok sevindim. Üzüldüğüm tek nokta, Bozbaykuşlar'ı artık Süper Lig'de tribün yaparken izleyemeyeceğiz.
Adamlara düştükleri sezonda bile dört puan bıraktık. Ya puan kaybı falan hikaye. Ne zaman şahlansa takım önümüzü kesen İBB oldu. Hele yıldızları transfer ettiğimiz sezon her şey iyi giderken gardımızı düşürmüşlerdi. O maçtan sonra takım belini doğrultamamıştı. Şükür düştüler BAL ligine kadar düşerler umarım.
Arkasında taraftar desteği olmayan takımlara pek ısınamıyorum niyeyse.İBB'yi bu yüzden pek sevmiyorum galiba.Her iç saha maçı seyircisiz maç kıvamında.Maç izlerken oyuncunun birinin koşsana abi demesini duymak şahsen konuşuyorum gıcık bir şey.Ne diyelim hayırlısı neyse o.
İ.B.B takımının Amatör Kümeye kadar düşmesine vesile olmasını can-ı gönülden istediğim bir müsabaka oldu.
Golleri izleyemeyen kişilere...
[YOUTUBE="xRoELSADHZs"]İBB-Kasımpaşa Goller[/YOUTUBE]
Bayağı güzel goller var.