1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Futbol Avrupa'dan İbaret Değildir v2

Hybrid View

Default Futbol Avrupa'dan İbaret Değildir v2

Yeniden merhaba arkadaşlar.Belki hatırlarsınız daha önceden de aynı başlıkla bir kariyer açmıştım fakat o sıra vizeler,finaller,bitirme tezi derken yarıda kalmıştı.Amacım o zamankiyle aynı.Futbolu Avrupa dışındaki ülkelere tanıtmak,sevdirmek ve oralarda futbolu geliştirmek.Yine o zaman söylediğim gibi hedefim her ülkede en az 1 sezon bitirmek ve en az 1 kupa kazanmak.

Oyunda bulunan Avrupa dışındaki tüm ülkeleri ve bu ülkelerin seçebildiğimiz en alt liglerine kadar açtım ve tanınırlığımızı Pazar Ligi Futbolcusu yaparak oyuna işsiz olarak başladım.İnşallah bu sefer hep beraber bu hedefe ulaşırız.

Son olarak eski kariyerin linkini paylaşayım belki okumak isteyen olur.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111465

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bu tür ilginç kariyerler heyecanlı ve güzel oluyor. umarım uzun soluklu bir kariyer olur. Başarılar.

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Bu tür ilginç kariyerler heyecanlı ve güzel oluyor. umarım uzun soluklu bir kariyer olur. Başarılar.

Teşekkür ederim.İnşallah hem benim hem sizin için eğlenceli bir kariyer olur.

Oyuna başladığım an ligi başlamamış ülkelerin menajeri olmayan takımlarına iş başvurusunda bulundum ve 4 tane kulüp bize iş teklifi yaptı.

Güney Afrika 2.Liginden Witbank Spurs,Hindistan'dan Air İndia,Hong Kong'dan Rangers(HGK) ve Arjantin 2.Liginden Defense y Justicia takımları arasından bir tercih yapmamız gerekti ve tercihimizi Witbank Spurs'tan yana kullandık.İlk durağımız Afrika oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Güzel.. Takım ve lig hakkında detaylı bilgileri bekliyoruz aslında Arjantin 2. ligi de zevkli olabilirdi

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Güzel.. Takım ve lig hakkında detaylı bilgileri bekliyoruz aslında Arjantin 2. ligi de zevkli olabilirdi

Arjantin ve Brezilya liglerini en sona bırakmaya karar verdim.İlk olarak Afrika'daki görevimizi bitirip sonra Asya yada Amerika'da Arjantin ve Brezilya dışındaki liglere doğru yol alırız diye düşünüyorum.

Takım hakkında pek bir şey yok malesef internette.Bu yüzden temel bir iki bilgi vereceğim.Takımımız 2000 yılında kurulmuş yeni bir takım ve bu kısa süre içinde ne 1. lige çıkabilmiş ne de bir kupa kazanabilmiş.Kendine çoğu zaman 2. ligin ortalarında yer bulmuş.

Maçlarımızı yaptığımız stadyumumuz 35.000 kişi kapasiteli Puma Rugby stadyumu.Tabi Puma Rugby yazınca google rugby ile ilgili daha çok görsel getiriyor önümüze o yüzden bizim stadyum işte bu diyebileceğim bir fotoğrafla karşılaşamadım ama Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupasında bir Hollanda maçı olabileceğini düşündüğüm fotoğrafı koyacağım.İnşallah bizim stattır

Bir kaç tane taraftar fotoğrafı paylaşmak isterdim ama bir iki tane çok küçük fotoğraf bulabildim sadece.O yüzden oyuncularımızın maç içindeki karelerini aktarmakla yetineceğim bu seferlik.

Ligimizde ise 16 takım var.Takımlar birbirleriyle ikişer maç yapıyor ve kigin sonunda 1. direk bir üst lige çıkarken 2. ve 3. takımlar üst ligin 15.si ile mini bir lig düzenliyor ve lider olan takım bir üst lige çıkmaya hak kazanıyor.

Ek olarak her takım kadrosunda 5 yabancı bulundurabiliyor ve maç kadrosunda 5 tane 23 yaş altı oyuncu bulundurma zorunluluğu var.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Haydi hayırlısı bu saatte benden başka da yorum yapan yok sabaha artık .. bol şans bakalım merakla bekliyorum yeni gelişmeleri.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam merakla takip edeceğim hep böyle bir kariyer açmak istemişimdir seni izlemek nasip oldu

Başarılar. Keyifli bir kariyer olacağa benziyor. Merakla takip edeceğim.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hayırlı olsun afrika biraz takım öğreniriz afrikada

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

başarılar kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kariyerin keyifli olacağı aşikar, başarılar kaptan.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Başarılar bekliyoruz.

Hepinize teşekkür ediyorum.Birazdan hazırlık maçları ve transferlerle karşınızdayım.

Başarılar.

Hazırlık Dönemi

Hazırlık döneminde 2 tane üst ligden takımla,2 tane de düşük ligden takımla karşılaştık.Üst ligden olan takımların ikisine de direndik birini yenmeyi başardık.Yenildiğimiz maçta tanıdık bir ismi Kermit Erasmus'u durduramadık.İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum.

Transferlerimiz

Mali durumların sıkıntılı olmasından dolayı transfer piyasasında pek aktif olamadık ama iyi takviyeler yaptığımızı düşünüyorum.Bakalım takıma nasıl etki edecekler.

Martin Nieuwoudt

Kadromuzda bir tane kalecimiz vardı.Yedek kaleci olarak Martin ile anlaştık.

Mayisisilua Lubanzadio

Sol bek ve stopere çeşitlilik getirsin diye aldık.Bu seviyede birden fazla mevkide oynayabilen oyunculara bulunmaz nimet gözüyle baktığımdan dolayı kadromuza kattık.

Edward Malinga

Kendisini gözlemcim önerdi 4.5 yıldızı vardı baktığımda özellikleri de iyi olunca aldık ama geldiğinde 3.5 yıldıza düştü.İnşallah 4.5 yıldızlık oynar utandırmaz bizi.

Tony Tsabedze

Senenin flaş transferi olarak görüyorum Tony'i.Bu lige çok fazla bir profili var.Eğer profilinin hakkını verebilirse bir çok maçı tek başına kurtaracağından eminim.

Sırada lig öncesinde sadece bulunduğumuz ligdeki takımların katıldığı Birinci Lig Kupası maçları var.

Birinci Lig Kupası 1. Tur

Thanda Royal Zulu 2-3 Witbank Spurs

Maçın geneli kontrolümüzde geçti ama golü 2. golü yedikten sonraki süreç sıkıntılar doğurdu.Tsabedze 1 gol 1 asist,forvetimiz Gamede 2 gol 1 asistle oynadı.

Birinci Lig Kupası Çeyrek Final

Witbank Spurs 1-3 MP Black Aces

Maça çok iyi başladık net pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik.Direkten dönen topumuz rakibimizi ateşlendirdi ve o dakikadan itibaren maçın kontrolünü ele geçirdiler ve hakettikleri bir galibiyet aldılar ve bizi kupanın dışına ittiler.
    Last edited by Dennis Bergkamp : 28.Mayıs.2013 at 23:26

Ulusal 1. Lig 1. Hafta

Blackburn (RSA) 3-0 Witbank Spurs

Lige kötü bir başlangıç yaptık.Sahada hiçbir varlık gösteremedik ve mağlubiyeti hakettik.

Ulusal 1. Lig 2. Hafta

Witbank Spurs 3-3 Thanda Royal Zulu

Kupada yendiğimiz rakibimizle bu sefer bol gollü bir beraberlik alıyoruz.2 haftada 1 puan toplayabildik.Maç içinde çok git-gel yaşıyoruz.

Ulusal 1. Lig 3. Hafta

Vasco (RSA) 0-2 Witbank Spurs

İlk galibiyetimizi deplasmanda maçın sonlarına doğru bulduğumuz 2 golle alıyoruz.Taktikte ufak değişiklikler yaptım ve sahada daha oturaklı ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü çizdik.Bu bir maçlık bir şey miydi yoksa devamlı olacak bir şey mi ilerleyen haftalarda anlayacağız.

Ulusal 1. Lig 4. Hafta

Witbank Spurs 2-0 United FC

Rahat bir galibiyet alarak iyice moralleniyoruz.Oyunumuz her hafta daha iyiye gidiyor.Eğer böyle devam edersek ilk 3 içine girip yükselme şansımızı koruyacağımızdan eminim.

Ulusal 1. Lig 5. Hafta

Witbank Spurs 3-1 Sivutsa Stars FC

Ligin dibindeki rakibimiz karşısında rahat bir oyunla üst üste üçüncü galibiyetimizi alıyoruz ve puan tablosunda üst sıralara tırmanıyoruz.

Puan Durumu

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İlk 5 maçlık periyot güzel geçmiş ancak seyirci sayısı dikkatimi çekti aşırı düşük ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim facebook arkadaşım kadar adam gelmiyor maçlara Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

lige güzel girmişiz

İyi gidiyor. Başarılar.

Fotoğrafını koyduğun stadyum ABD'de hocam.
    Senin stadyum şu. Sanırım 3. sıradaki Black Aces ile aynı stadyumu paylaşıyorsunuz.

[YOUTUBE="Rd8-dMNOMWk"]Puma Rugby[/YOUTUBE]

Değişik bir kariyer, başarılar Güzel başlamışsın

Mesaj Yetkileri