fenerbahçe'nin durumu ortadaersun yanal çok büyük bir ihtimalle son maçlarını oynuyor. taraftar protestolarının damga vuracağı maçta fenerbahçe maça konsantre olamaz ve eskişehir de beraberlikten öteye gitmek için saldırmaz bence. beraberlik olur.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Artık korkmadan şunu yazamıyoruz; '' Lige iyi başladık, evimizde Eskişehirspor'u da iyi bir skorla geçip bu istikrarı korumak en önemli durumumuz. Yeni oyuncularımıza da şans verilmeli, takıma uyum süreci en kısa zamanda, en üst düzeye ulaşmalı ''
Teşekkürler
http://i.imgur.com/Mlpfb.gif
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
fenerbahce bu oynadıgı futbolu oynarsa yine kaybeder eskisehiri sanslı görüyorum..
Erkan Zengin diyorum.
Skor herşey olur.
eğer aynı diziliş ve oyuncularla başlarsak kaybedelim diyorum.
her maçtan sonra özür diliyor ersun hoca. galiba kusura bakmayın bir sonraki maç yine aynı naneyi yiyeceğim diye özür diliyor. zira kafa aynı kafa.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Başarılar Es-Es...
İnşALLAH bol farklı galibiyet alırlar...
Oyuncuların üstündeki baskı,moral bozuklukları,dengesiz bir sistem ve karşında anadolunun en iyi takımlarından biri..Eses galibiyeti olacaktır
Bu ligi GS'nin geçen yıllarda yaptığı gibi 8. bitirsek keşke ne güzel başkan ekip vs revizyona girer kurtuluruz.
Kümede düşsek başkanın gideceğini sanıyor musunuz![]()
Seçim seneye galiba. Yargıtay kararlarından sonra takım her türlü kabuk değiştirir zaten. Önce Arsenal'e elendik, peşine Cas men cezasını onar ve bu futbol da devam ederken üstüne bir de yargıtay cezaları onar. Ondan sonra yeni gelen yönetimin çok ciddi revizyon yapacağına inanıyorum. Oyuncusundan, teknik ekibine kadar.
Dinamik bir EsEs' e karşı kendi sahasında oynayan bir Fenerbahçe. Gerçekten tahmin etmesi güç bir karşılaşma. O yüzden berabere biter ve gollü bir maç olur diyorum
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçe'de Eskişehirspor maçı öncesi Krasic, Emre Belözoğlu, Cristian ve Yobo kadroya alınmadı.
Arkadaş şu Krasic'i göndermedin madem bir dene bakalım. 3-4 maç oynat bi belki form tutacak adam...
1 yabancının daha çıkması lazım maç kadrosundan,Webo çıksın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Acaba Cristian'ın felan kadroya alınmaması ile bugün Salih forma şansı bulacak mı merak ediyorum. Ben olsam Ersun hocanın yerinde kendi bildiğimi oynatırım. Aziz Yıldırım yukarıdan bakar ki söylediği kadro sahada yok. Nasıl olsa onun emirleri ile oynatılan sistem devam ederse kovulacağı açık. Hiç değilse bu şekilde kovulmak daha onurlu olur. (Zaten şu saçma sistemden kurtulsak her türlü toparlarız)
Emre ve Cristian'ın kadroya alınmaması güzel olmus.Ben fark atarız diyorum bu maç patlama olacagını düsünüyorum ama kaybedersekte üzülmem.
Arsenal maçından sonra bu takım Eskişehir'i yensin gider kombine alırım. Bu kadar ruhsuz bir takım olamaz. 1-0 öne geçer 2-1 kaybederiz.
Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal gidecekse,Eskişehir kazansın.
Mert- gg Bruno egemen Caner- Selçuk raul Alper- kuyt Webo emenike
bıktım şu webo'dan ya. sakatlansa da kurtulsak.
Abicim madem Sow yedek kalacak o zaman Kuyt Emenike çift forvet oynat,yeter ya valla yeter artık!
Sen geldiğinden beri bu dizilimle berbat futbol ve berbat sonuçlar alıyosun. ısrarın amacı nedir bizi kanser etmek mi
selçuk'tan önce de sol bekte caner var aslında![]()
oda var tabi
Webo sol açık oynuyor sanırım, otoban olmaya müsait Caner-Webo hattı hepimize hayırlı olsun.
Hayır efendim Webo'dan önce Selçuk falan yok. Senede 3-5 maç oynuyor Selçuk o mu bizim sorunumuz? Her maç oynayan Webo,Kuyt,Meireles gibi adamlar bizim esas problemimiz. Bıktım dümdüz adamları sürekli ilk 11de seyretmekten.