Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 87.50%
  • Berabere biter

2 12.50%
  • Tromsö kazanır

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Beşiktaş - Tromsö | Uefa Play-Off Turu 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Beşiktaş - Tromsö | Uefa Play-Off Turu 2. Maç

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Turu kesinlikle geçmemiz lazım, seneye Avrupa'da olmak için. İlk maçın kaza olduğunu düşünüyorum. Bu maç daha rahat ve sakin geçer bizim için. İlk 15-20 dakikada 2 farkı da bulursak, farka gideriz. Her ne kadar Tromsö'den ayrılmış olsa da, atacağımız bütün goller Ciss'e gelsin!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

En az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum Beşiktaştan,başarılar Beşiktaş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ciss olsaydı Beşiktaş zorlanırdı kesinlikle çok fark yaratan bir oyuncuydu Tromsö için.Deplasmanlarda başarılı bir takım değil zaten liglerinde de durumu ortada Beşiktaş ilk yarıdan işi bitirir diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İlk 30 dakikaya mutlaka bir gol sıkıştırmalıyız. İlk yarım saatten sonra gol ne kadar geç gelirse rakibin direnci artar. Bu tarz rakiplere karşı golü ne kadar erken bulursan o kadar iyidir. İlk golü atana kadar her şey. O dakikadan sonra daha rahat bir maç geçecek bizim adımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Deli gibi kapanacak Tromso insallah top sever beşiktaşı. Çünkü defans hata yapmazsa pozisyona girmek zorlaşacak,yeteneksiz ama dinç bir takım rakip.

Fernandes ilk 15 dakika içinde uzaktan bi tane yapsa da rahat rahat izlesek.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007

Beşiktaş işini zora soktu ama turu atlayabilecek kapasiteye sahip. Gol ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Dakika geçtikçe fiziksel/psikolojik bakımdan güçlenecek olan onlar olacaktır. Bir şekilde kilidin açılması lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Muhtemel Tromsö dizilişi:

1 tane atsak onlar da çözülür. İlk 20-25 dakikada Fernandes'in ortasına biri kafa vursa tamamdır sonrasında fark gelir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Öncelikle sakin oynamalıyız. Stres ve panik bizi yanlış tercihlere sürükleyebilir ama Bilic in buna izin vereceğine inanmıyorum. Trabzon ve Erciyes maçlarında sabrımızın ödülünü aldık. Almeida yalvarırım ruhsuz manyaklar gibi gezme ortalarda. Bu maçta bari biraz mutlu insan taklidi yap !
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Guiza ya takiliyorduk biz bu ondan da beter durumda su anda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Başımızda sıradan bir teknik adam olsa bu maçta da zorlanırdık derdim ama Bilic'e güvenim sonsuz , savunma oyuncularımız saçma sapan hatalar yapmazsa turu rahat geçeriz.Maçın 4-1 biteceğini düşünüyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaş 1 gol bulduktan sonra ezer geçer. Töre yazar diyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Zaten men edecekler o yüzden şöyle 5 tane falan atsak çok güzel manşet olur. 5-0 yenildiler ama kazandılar falan diye. Haydi Beşiktaş'ım 11 kişi saldıralım...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Zaten men edecekler o yüzden şöyle 5 tane falan atsak çok güzel manşet olur. 5-0 yenildiler ama kazandılar falan diye. Haydi Beşiktaş'ım 11 kişi saldıralım...
    Hunharca saldırmaya gerek yok bence dostum. 1-0'da da geçiyoruz turu. İlk golü attıktan sonra, gerisi kendiliğinden gelir zaten. İlk 15-20 dakikada o golü bulalım, yeter.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hunharca saldırmaya gerek yok bence dostum. 1-0'da da geçiyoruz turu. İlk golü attıktan sonra, gerisi kendiliğinden gelir zaten. İlk 15-20 dakikada o golü bulalım, yeter.
    Şu Tromsö'nün Türk takımlarına olan şansı beni gaza getirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Artık bu maçta anlamsızlaştı. Çok kötü bir yıla giriyoruz. Ülke puanı iyice rezil bir hale gelecek...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ne anlamsızlaştı yahu. Yarın oynayacağımız maç hayati önem taşıyor. Elenirsek ve ceza onanırsa bizim adımıza hiç iyi olmaz. Fazladan bir sezon daha Avrupa kupalarına katılamayız. Bu sezon artık Avrupa'da devam edemeyeceğiz, taraftar kendini buna şartlandırdı. Ama gelecek sezonda katılamazsak bu yıkım olur. Bir sezon daha Avrupa'da olmamayı kaldırabiliriz ama birden fazla sezon katılamazsak bu yıkım olur. Tromsö'yü elemek gelecek sezon ŞL demek. FB'li arkadaşlar yanlış anlamasın ama durum bu ligi üçüncü bitirirsen ŞL demek. Beşiktaş dışında şahsen beni ülke puanı falan ilgilendirmez artık. En iyi temsil eden takımları baksın ülke puanının icabına. İstanbul'da olsam maça mutlaka giderdim. Her Beşiktaşlının görevi bu maça gidip takımını desteklemek. Gelecek adına bu maçı ya kazanacağız ya kazanacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç yine mi D-Smart'ta?
    FM Gazetesi

Anlamsızlaştı'dan Kasıt Turu Geçsek de CAS Kararı ile Uefa'dan Men Edilmekle Karşıya Karşıya Olunca Maçın Hiçbir Önemi Yok Gibi...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Anlamsızlaştı'dan Kasıt Turu Geçsek de CAS Kararı ile Uefa'dan Men Edilmekle Karşıya Karşıya Olunca Maçın Hiçbir Önemi Yok Gibi...
    Ama elenirsek ceza mecburen gelecek seneyi etkileyecek yani Fener'le aynı durum çünkü Fener şampiyonlar liginden elense de şuan Avrupa Liginde devam ediyor 1.yıl cezası bu yıl için olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Maça ilgi yoğunmuş.
    Last edited by Mamadou : 30.Ağustos.2013 at 12:55

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Atiba, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Almeida
    FM Gazetesi

Orta sahada Veli yerine Oğuzhan oynayabilirdi.Ayrıca Almeida ısrarından vazgeçmesi lazım hocanın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Almeida utanmadan hâlâ nasıl kariyerini Beşiktaş'ta sürdürebiliyor anlamış değilim. Sonuçta Almeida hem takımının, hem de sahanın en isimli oyuncusu şu anda. Bu tarz bir oyuncunun gece rahat uyuması için en azından biraz çalışması lazım, ''bugün elimden geleni yaptım'' diyemese bile takımı için uğraştığını hissetmesi lazım. Ben Almeida'yı hiç koşarken görmüyorum. Mutlu olduğunu gol attıktan sonra bile göremiyorum. Kendisini ''takımın golcüsü'' gibi hissettirecek bir şey de yapamıyor. Bu şartlar altında bu oyuncunun takımdan ayrılması lazım. Hem kendisinin hem de Beşiktaş'ın iyiliği için.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Atan geçecek turu galiba. Öyle bir maç gibi görünüyor. Beşiktaş çok yavaş. Bu takıma gol atmak için hızlı oynamak şart. Bu oyunla ancak duran toptan gol bulunur ya da bariz bir oyuncunun hatasından gol bulabilirsiniz...

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Gooolll (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Almeida devre arasında sesimi duymuş herhalde
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

ilk yarı durağan bir futbol vardı ama 2. yarıda Ersan'ın çıkıp Oğuzhan'ın girmesi Tromsö kilidini açtı Adamsın Bilic !

2-0

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri