Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Turu kesinlikle geçmemiz lazım, seneye Avrupa'da olmak için. İlk maçın kaza olduğunu düşünüyorum. Bu maç daha rahat ve sakin geçer bizim için. İlk 15-20 dakikada 2 farkı da bulursak, farka gideriz. Her ne kadar Tromsö'den ayrılmış olsa da, atacağımız bütün goller Ciss'e gelsin!![]()
En az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum Beşiktaştan,başarılar Beşiktaş
Ciss olsaydı Beşiktaş zorlanırdı kesinlikle çok fark yaratan bir oyuncuydu Tromsö için.Deplasmanlarda başarılı bir takım değil zaten liglerinde de durumu ortada Beşiktaş ilk yarıdan işi bitirir diye düşünüyorum.
İlk 30 dakikaya mutlaka bir gol sıkıştırmalıyız. İlk yarım saatten sonra gol ne kadar geç gelirse rakibin direnci artar. Bu tarz rakiplere karşı golü ne kadar erken bulursan o kadar iyidir. İlk golü atana kadar her şey. O dakikadan sonra daha rahat bir maç geçecek bizim adımıza.
Deli gibi kapanacak Tromso insallah top sever beşiktaşı. Çünkü defans hata yapmazsa pozisyona girmek zorlaşacak,yeteneksiz ama dinç bir takım rakip.
Fernandes ilk 15 dakika içinde uzaktan bi tane yapsa da rahat rahat izlesek.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş işini zora soktu ama turu atlayabilecek kapasiteye sahip. Gol ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Dakika geçtikçe fiziksel/psikolojik bakımdan güçlenecek olan onlar olacaktır. Bir şekilde kilidin açılması lazım.
Muhtemel Tromsö dizilişi:
![]()
1 tane atsak onlar da çözülür. İlk 20-25 dakikada Fernandes'in ortasına biri kafa vursa tamamdır sonrasında fark gelir.
Öncelikle sakin oynamalıyız. Stres ve panik bizi yanlış tercihlere sürükleyebilir ama Bilic in buna izin vereceğine inanmıyorum. Trabzon ve Erciyes maçlarında sabrımızın ödülünü aldık. Almeida yalvarırım ruhsuz manyaklar gibi gezme ortalarda. Bu maçta bari biraz mutlu insan taklidi yap !
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Guiza ya takiliyorduk biz bu ondan da beter durumda su anda.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başımızda sıradan bir teknik adam olsa bu maçta da zorlanırdık derdim ama Bilic'e güvenim sonsuz , savunma oyuncularımız saçma sapan hatalar yapmazsa turu rahat geçeriz.Maçın 4-1 biteceğini düşünüyorum..
Beşiktaş 1 gol bulduktan sonra ezer geçer. Töre yazar diyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Zaten men edecekler o yüzden şöyle 5 tane falan atsak çok güzel manşet olur. 5-0 yenildiler ama kazandılar falan diye. Haydi Beşiktaş'ım 11 kişi saldıralım...
Artık bu maçta anlamsızlaştı. Çok kötü bir yıla giriyoruz. Ülke puanı iyice rezil bir hale gelecek...
Ne anlamsızlaştı yahu. Yarın oynayacağımız maç hayati önem taşıyor. Elenirsek ve ceza onanırsa bizim adımıza hiç iyi olmaz. Fazladan bir sezon daha Avrupa kupalarına katılamayız. Bu sezon artık Avrupa'da devam edemeyeceğiz, taraftar kendini buna şartlandırdı. Ama gelecek sezonda katılamazsak bu yıkım olur. Bir sezon daha Avrupa'da olmamayı kaldırabiliriz ama birden fazla sezon katılamazsak bu yıkım olur. Tromsö'yü elemek gelecek sezon ŞL demek. FB'li arkadaşlar yanlış anlamasın ama durum bu ligi üçüncü bitirirsen ŞL demek. Beşiktaş dışında şahsen beni ülke puanı falan ilgilendirmez artık. En iyi temsil eden takımları baksın ülke puanının icabına. İstanbul'da olsam maça mutlaka giderdim. Her Beşiktaşlının görevi bu maça gidip takımını desteklemek. Gelecek adına bu maçı ya kazanacağız ya kazanacağız.
Maç yine mi D-Smart'ta?
FM Gazetesi
Anlamsızlaştı'dan Kasıt Turu Geçsek de CAS Kararı ile Uefa'dan Men Edilmekle Karşıya Karşıya Olunca Maçın Hiçbir Önemi Yok Gibi...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maça ilgi yoğunmuş.
Last edited by Mamadou : 30.Ağustos.2013 at 12:55
Beşiktaş'ın 11'i belli oldu: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Atiba, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Almeida
FM Gazetesi
Orta sahada Veli yerine Oğuzhan oynayabilirdi.Ayrıca Almeida ısrarından vazgeçmesi lazım hocanın.
Almeida utanmadan hâlâ nasıl kariyerini Beşiktaş'ta sürdürebiliyor anlamış değilim. Sonuçta Almeida hem takımının, hem de sahanın en isimli oyuncusu şu anda. Bu tarz bir oyuncunun gece rahat uyuması için en azından biraz çalışması lazım, ''bugün elimden geleni yaptım'' diyemese bile takımı için uğraştığını hissetmesi lazım. Ben Almeida'yı hiç koşarken görmüyorum. Mutlu olduğunu gol attıktan sonra bile göremiyorum. Kendisini ''takımın golcüsü'' gibi hissettirecek bir şey de yapamıyor. Bu şartlar altında bu oyuncunun takımdan ayrılması lazım. Hem kendisinin hem de Beşiktaş'ın iyiliği için.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Atan geçecek turu galiba. Öyle bir maç gibi görünüyor. Beşiktaş çok yavaş. Bu takıma gol atmak için hızlı oynamak şart. Bu oyunla ancak duran toptan gol bulunur ya da bariz bir oyuncunun hatasından gol bulabilirsiniz...
Gooolll (:
Almeida devre arasında sesimi duymuş herhalde![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
ilk yarı durağan bir futbol vardı ama 2. yarıda Ersan'ın çıkıp Oğuzhan'ın girmesi Tromsö kilidini açtıAdamsın Bilic !
![]()
2-0