Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
terim ile yeni gelen bir hava oldugu belli... 2-0 yada 3-0 kazancagimizi dusunuyorum.
3 ya da 2 farklı bir galibiyet bekliyorum fazlasını beklemek yanlış olur her ne kadar averaja ihtiyacımız olsada yeni hoca ve yeni bir takım var fazla fark atamayız diye düşünüyorum.
Gol yemeyelim kafi.
Bence bastırırız, baskılı oynarız.
Az farkla zorlanarak yenebiliriz yenersek... Beraberlik geçiyor içimden daha çok.
Bu maçtan tek beklentim Hakan Calhanoglu'nun milli olması. Mesut kadar yetenekli ve kendine guvenli.
Fark olur.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Başka Bir Skor Düşünmüyorum En Az 3-0 Alacağız
Avcı ile yola devam ediliyor olsa idi Andorra galibiyetine bile oy atardım ama Grande işini bilir , fark atarız.
5-10 arası atarız abartısız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İkili averaj değil genel averaj geçerli gruplarda bulduğumuzu atmalıyız kısaca.
5 tane falan fark atacağımızı düşünüyorum.
İçim çok rahat, güzel bir oyun bizleri bekliyor olacaktır.
Andorra maçından bile umutlanıyoruz Avcı döneminden sonra, 5 ve üzeri bekliyorum ki olması da gerek çıkmak istiyorsak şartları zorlamalıyız. Averaj önemli ve biz Andorraya 5 ve üzeri atabilecek bir takımız.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Terim'in gelmesi olumlu bir etki. Bu etkinin dışında beni en çok umutlandıran bir diğer şey ise Çalhanoğlu, Oğuzhan, Gökhan gibi genç, formda, aç adamların kadroda olması. Çok şey katacaklar bu oyuncular.
Şöyle bir 5-0, 6-0 yapsak da üzerimizdeki ölü toprağını atsak gerçekten çok güzel olur.
gol atana kadar bayağı uğraşacağız gibi. 2 ya da 3 gol atarız anca.
Andorra gibi bir takıma 3 ten az atıyorsak yazık ya.
Fatih Terim ile daha farklı bir hava yakalayacağımız kesin. 5-0 gibi bir skor bekliyorum. Beklemiyorum olması gereken bu. Andorra kim Türkiye kim. Umarım bulduğumuzu atarız. En azından şansımız devam eder.
Deplasmanda Kazakistan'a 6 tane atmıştık bir kaç yıl önce. O zamanlarda kötüydük ancak takım kötü olsa bile bu tür rakipleri buldu mu atıyordu.
O değil de böyle giderse EURO 2016 elemelerine 3. torbadan katılacağız. İlk 2'nin direk biletini alacağı bir turnuvaya 3. torbadan girmemeliyiz.
Konfederasyon kupasında alay ettiğimiz Haiti 2 basamak üstümüzde.
11 belli olmus
TÜRKİYE: Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Caner, Mehmet Topal, Nuri, Gökhan Töre, Arda, Umut, Burak
Dortmund'u takip eden var mı ? Nuri oynuyor mu orada. oynuyorsa performansı nasıl ? Ne Nuriymiş be.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Eskiden milli maç olsa spor kanalları karnaval gibi yayınlar yapardı. Şimdide İstanbul 2020 bilmem ne. Neden bahsediyosunuz arkadaş ya ? Milli takımın durumu nerelerde.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/n...ler_31095.html
4 maçta 90 (toplam 360) dakika oynamış bu sezon.
Nuri yerine Alper Potuk olmalıydı. Bunun dışında güzel 11.
Az oynamış, hatta oynamamış. neyse teknik adam seçimi böyle , vardır bir bildiği.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Nasıl az oynamış, zaten 4 lig maçı yapmış Dortmund? Arada farklılık olsun diye başka kulüplerde mi oynasaymış? Toplam 6 resmi maçı var, hepsinde de 90 dakika oynamış gözüküyor.
Nuri gayet iyi Kloop'un da gözüne girmiş artık ilk 11'in de değişmez ismi zaten.Kadro güzel 2-3 atarız diyordum ama bu kadro ile 4 veya 5 gol hayal değil.
Aynen Almanya ligi bitti de bizim mi haberimiz yok ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."