Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
güzel havalar henüz bitmemişken gidiyoruz ankaraya. bu bizim için bir şans gibi duruyor. Rahat olmasa bile kazanır 2-1 3-1 gibi bir skorla.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bende havalar sıcakken Ankara gibi kışı sert, ayazı insanın yaşama sevincini alan bir şehre tam zamanında gidiyor oluşumuzu bir avantaj olarak görüyorum. Her gittiğimiz deplasmanda karlı buzlu bir zeminde bitsede kurtulsak diye oynuyoruz. Kazanırız diye tahmin ediyorum.
Bol gollü geçen maçlarımız arasında defansımızın en dikkat etmesi gereken maçlardan biri. Sow bitiriciliği ile maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Yapacağımız hatalar maçın sonucunu değiştirebilir.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Ersun Hoca yine Holmen'i çizdi sanırım. Cidden Brezilya'lı olsa tutum farklı olurdu gibi geliyor bana. Cristian'ın oyunun hiç bir yerinde Holmen'den üstün bir yanı yok.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2 farklı galibiyetle kazanarak devam edeceğimizi umuyorum. Bu sefer G. Birliği karşısındaki şanssızlığımızı kırarız, deplasmanda bayağı zorlanıyorduk.![]()
2-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanırız.
Eğer böyle bir deplasmandan üç puan ve güzel oyun ile dönersek; artık bu takım deplasman fobisi yaşamaz. Hem K.Paşa hemde ardından Gençler deplasmanı galibiyeti büyük moral verir. Kaldı ki kısa süre içinde derbilere çıkacağız. Bu maç çok önemli bir üç puan taşıyor.
Fenerbahçe'de Holmen, Cristian, Kadlec ve Yobo Gençlerbirliği ile oynanacak olan karşılaşma için 18 kişilik kadroya alınmadı
WEBO'YU KESENİ KESERİZ (!)
3 senedir tüm Gençlerbirliği deplasmanlarında ben de tesadüfen Ankara'daydım ve gitmiştim maçlara. Bu sene denk gelmedi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
forza behzat ç.![]()
4 forvet aynı anda sahada olur mu acaba? yoksa Webo yerine Emenike , Holmen yerine Alper mi olur.
--Kuyt Emenike Sow
-Alper Topal Meireles
Caner Egemen Alves GG
---------Volkan
büyük ihtimal böyle olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Webo ile başlar Emenike 2. yarı girer. Alper 11'e yerleşir. Umarım kazanırız.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
15 dakika tempo yapalım yeter. Emenike gol atar
Yedekte Weboyu bekleteceğimize, Semih'i hazırlayıp onu yedekte bekletmeyi neden düşünmüyoruz anlam veremiyorum. Fizik olarak hazır bir Semih Webo'dan çok daha fazla katkı verir bana kalırsa.
Kazanacağız arkadaş, lami cimi yok.
Rakibimiz kaybetmişken kazanmak çok önemli geçtiğimiz yıllarda bunu yapamadık. Ama bu gün yaparsak ilk defa ciddi bir puan farkına ulaşacağız.
Son maçlarda izlediğim Gençlerbirliği'nde eğer Tosic yine stoper Uğur Çiftçi isimli genç çocuk sol bek oynarsa Ersun hoca koysun Emenike'yi sağ kanata otobana çevirsin orayıbu maçı kazanmamız çok önemli eğer kazanırsak puan farkı açılmış olur milli maç arasına kadar Trabzon'da olası puan kaybı yaşasak bile bir sıkıntı olmaz lig uzun maraton çünkü. Başarılar Fenerbahçe'm..
webo yerine kweuke olsa ne güzel olurdu.