1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Galatasaray'ı yenememek.

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Thumbs down Galatasaray'ı yenememek.

Öncelikle oyun hakkında kısa bilgiler vereyim.

Son güncelleme ile oynamaktayım ve 1.sezondayım.FM 14 için ilk oyunum ve takımım

Ligdeki konumumuz şu şekilde :

Fikstür :

Büyük takımlara karşı zorlanıyoruz,ayrıca bitiricilik problemimiz var.Deplasmanlarda zar zor kazanabiliyoruz.Sezona Süper Kupa mağlubiyeti ile başladık,sonrasında da yine Galatasaray maçına kadar namağlup bir şekilde yolumuza devam ettik.

Taktiğim ve kadrom :

Amacım Kuyt'tan ve Gökhan Gönül'den en iyi biçimde faydalanmak sağ kanatta.Sol bek için aklımdaki ilk isim Hasan Ali idi.Ancak Caner performansı ile formayı kaptı.Son güncellemeden önce bekler inanılmaz oynuyordu,artık onların etkinliği azaltılmış.Ibai Gomez'in de içe kat etmesi Caner'e bindirecek alan kıtlığı yaşatmıyor.Kuyt'a bir türlü orta açtıramıyorum her aldığını vuruyor Savunmada bir usta ve bir çırak ile oynuyoruz.Normalde bir stoperim daima hızlı olur ve "Cover" oynar ancak Alves ve Koray'ın performansları buna izin vermiyor Orta sahada sürpriz isim Alper Potuk.Gerçekten çok dinamik gayet iyi oynuyor,gelişiyor.Salih ile ikisini yan yana oynatmak istiyorum rol önerilerinizi bekliyorum Kalede ise THE EVDEN ALDIRICI bulunduğu için sorun yok

Şekiller ile anlatmaya çalıştığım üzere,Koray Günter,Okan Aydın,Franco Zuculini,Leigh Griffiths ve Ibai Gomez yeni transferlerim.Bunların içinde en iyisi Ibai Gomez şu an için.Koray'ın gelişiminden ve vasatın altına düşmeyen performansından memnunum.Okan Aydın da bazen müthiş işler yapabiliyor.Ancak Zuculini ve Griffiths bekleneni veremedi şuana kadar.Ne var ki,Griffiths'in kiralık oynuyor oluşu beni rahatlatıyor.Zuculini'ye ise belki daha fazla şans verebilirim.Ancak Mehmet Topal'dan gayet memnunum

Transferler haricinde ilk soru işaretimiz Emenike.Sanırım "Poacher" rolünün etkinliği bu seride biraz azaltılmış,çünkü 13'te veya 12'de olsaydı 18 "Hızlanma" değeri ile rakip savunmaları daha fazla rahatsız edebilirdi.Diğer soru işareti ise Meireles.Bu konuda yapımcıları tebrik ediyorum gerçek hayattaki Meireles'i birebir yansıtmışlar.Çünkü çok istikrarsız,çabuk sakatlanıyor vs.

İzin verirseniz beyaz atlı prensimizin profilini paylaşmak istiyorum :

Şimdi sizden istediğim,mevcut kadro ile alternatif dizilişler veya roller.Çünkü Emenike elimdeki en iyi santrafor ve ondan yararlanmalıyım.Ayrıca devre arası yaklaştığı için santrafor önerilerinizi de bekliyorum

Bir de unutmadan transfer geçmişini vereyim :

Webo'yu biraz ucuza sattım sanırım ancak Sow'dan iyi para kazandığımı düşünüyorum.Onun dışında Baroni'yi bonservisi ile yollamayı dilerdim ancak 2 ay sakatlanmıştı ona rağmen kiralık göndermek bile büyük başarı zaten 1 MN satış opsiyonu var.Yobo da maaşının tamamının ödenmesi koşuluyla gitti.Bir de oraya yansımayan Bekir var Ocak'ta takımdan ayrılacak 1.5 MN karşılığında Guangzhou'ya yani Çin'e gidecek

Önümüzdeki transfer dönemi için göndermeyi düşündüğüm isimler;Semih,Holmen,Meireles,Kadlec ve Xelçuk

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Valla GS'yi yenmek değilde Holmen'i devre arasında 5'me öner bir sürü teklif gelir (avro olarak)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Valla GS'yi yenmek değilde Holmen'i devre arasında 5'me öner bir sürü teklif gelir (avro olarak)
    sezon başıda o fiyata gidiyor

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sezon başıda o fiyata gidiyor
    Şuan teklif gelmiyor maalesef

tabi yenememen normal söz ettiğin GALATASARAY

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gargi View Post
    tabi yenememen normal söz ettiğin GALATASARAY
    bu durumda normal olarak yenmesi lazım

Ben galatasarayı devre arasından önce 2-1 mağlup ettim tff süper kupada yenilmiştim emenikeden istediğim verimi alamıyorum adam cok gol kaçırıyor solda sowu içe kat eden rolünde weboyuda fırsatçı golcü yaptım sow şuanda gol krallığında lider 22-23 golü var

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Sen de şike yap, kaydet tekrar gir belki o zaman yenersin

Ben bu dizilişle oynarken forveti yardımcı forvet-destek olarak oynatıyorum ki takım atağa rahat çıksın. Bi dene istersen. Onun dışında MCde oynayan bütün oyuncularına ileri çıkın de bence çünkü onlar çıkmayınca nerdeyse atak yapamıyosun.
    turksportal...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

kanat oyunculara orta yaptırmak istiyorsan oyuncu direktiflerinden çizgiye inmeden orta yap seçeneğini seçmen lazım. istersen bek oyuncularada taç çizgisine yakın orta aç seçeneğini verirsen takım kanatlara açılır hücumda tabi geniş oynaman lazım.

super kupada g.saray'ı 4-0 yendim, 7-8. hafta civarı ligde 8-0 yenildim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

1.Sezonda Galatasaray ile 5 Maç Oynamışım

Süper Kupa | Fenerbahçe 0-1 Galatasaray

Lig | Fenerbahçe 4-2 Galatasaray

ZTK | Galatasaray 0-4 Fenerbahçe

Lig | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe

ZTK | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray

Nesil
    2006

Bende Eskişehir'i yenemiyorum. Bana çok iyi bileniyorlar. Ama ön liberi oradan alıp OOS yaparsan kazanma şartın artar. Ne zaman GS ile oynasam savunma anlayışı oluyor. Baskı kurman lazım. Antremandan önce hücum hareketleri çalıştır.

Her taktiğin bir anti taktiği oluyor. Ben de ilk ilk save'imde yenememiştim. Tamamen farklı bir diziliş ve oyun yapısına sahip bir başka taktikle çıkmayı deneyin maçlara.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

bende beşiktaş ile rizeyi yenemedim 2 maçtada 3-0 yenildim. neyseki sezon sonu küme düştülerde diğer sezon kurtulmuştum

2 şık var.ya oyun gerçekçi olmamış.ya da sen kötü bir menejersin.

Bende feneri yenemiyorum.

Bjk,gs ve trabzona 5 atıyorum nerdeyse ama fener gelip bana 5 atıyo.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Gs yi ben de yenemiyorum Göztepe kariyerimde 8. sezonumdayım toplam 21 maç oynadık 3 galibiyetim 7 beraberliğim ve 11 mağlubiyetim var FB, BJK , TS ve diğerlerini kevgire çeviriyorum ama GS de bir şeylik var Ligde diğer takımlara da pek yenilmiyorlar hep son haftada şampiyonluğu alıyorum

Not: yeni sezonda deplasmanda 1-0 yenmeyi başardım

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Ben Sivasspor ile Galatasaray'ı 4-1 yenmiştim, yenilmeyecek takım yoktur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben yedeklerimle bile 5 attım geçmiş kariyerimde ben ne yapayım ey ahali ?

Yenersiniz yahu taktikte sen sadece diziliş vermişsin bu arada gözüken bu. Oyuncularda bir ayar var mı bilmiyorum da 4-4-2 ayarlayıp oyuncuları sürüp yenmen zaten biraz abes kaçmaz mı ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Benim oyunumda Bursa yenilmiyordu, üç kere üst üste şampiyon olmuştu. En sonunda 3-4 kez yenerek şampiyon olmuştum ligde.

Selam arkadaşlar ben geldim.

oyunda gariplikler yok degil

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

24. Default

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Öncelikle oyun hakkında kısa bilgiler vereyim.

Son güncelleme ile oynamaktayım ve 1.sezondayım.FM 14 için ilk oyunum ve takımım

Ligdeki konumumuz şu şekilde :

Fikstür :

Büyük takımlara karşı zorlanıyoruz,ayrıca bitiricilik problemimiz var.Deplasmanlarda zar zor kazanabiliyoruz.Sezona Süper Kupa mağlubiyeti ile başladık,sonrasında da yine Galatasaray maçına kadar namağlup bir şekilde yolumuza devam ettik.

Taktiğim ve kadrom :

Amacım Kuyt'tan ve Gökhan Gönül'den en iyi biçimde faydalanmak sağ kanatta.Sol bek için aklımdaki ilk isim Hasan Ali idi.Ancak Caner performansı ile formayı kaptı.Son güncellemeden önce bekler inanılmaz oynuyordu,artık onların etkinliği azaltılmış.Ibai Gomez'in de içe kat etmesi Caner'e bindirecek alan kıtlığı yaşatmıyor.Kuyt'a bir türlü orta açtıramıyorum her aldığını vuruyor Savunmada bir usta ve bir çırak ile oynuyoruz.Normalde bir stoperim daima hızlı olur ve "Cover" oynar ancak Alves ve Koray'ın performansları buna izin vermiyor Orta sahada sürpriz isim Alper Potuk.Gerçekten çok dinamik gayet iyi oynuyor,gelişiyor.Salih ile ikisini yan yana oynatmak istiyorum rol önerilerinizi bekliyorum Kalede ise THE EVDEN ALDIRICI bulunduğu için sorun yok

Şekiller ile anlatmaya çalıştığım üzere,Koray Günter,Okan Aydın,Franco Zuculini,Leigh Griffiths ve Ibai Gomez yeni transferlerim.Bunların içinde en iyisi Ibai Gomez şu an için.Koray'ın gelişiminden ve vasatın altına düşmeyen performansından memnunum.Okan Aydın da bazen müthiş işler yapabiliyor.Ancak Zuculini ve Griffiths bekleneni veremedi şuana kadar.Ne var ki,Griffiths'in kiralık oynuyor oluşu beni rahatlatıyor.Zuculini'ye ise belki daha fazla şans verebilirim.Ancak Mehmet Topal'dan gayet memnunum

Transferler haricinde ilk soru işaretimiz Emenike.Sanırım "Poacher" rolünün etkinliği bu seride biraz azaltılmış,çünkü 13'te veya 12'de olsaydı 18 "Hızlanma" değeri ile rakip savunmaları daha fazla rahatsız edebilirdi.Diğer soru işareti ise Meireles.Bu konuda yapımcıları tebrik ediyorum gerçek hayattaki Meireles'i birebir yansıtmışlar.Çünkü çok istikrarsız,çabuk sakatlanıyor vs.

İzin verirseniz beyaz atlı prensimizin profilini paylaşmak istiyorum :

Şimdi sizden istediğim,mevcut kadro ile alternatif dizilişler veya roller.Çünkü Emenike elimdeki en iyi santrafor ve ondan yararlanmalıyım.Ayrıca devre arası yaklaştığı için santrafor önerilerinizi de bekliyorum

Bir de unutmadan transfer geçmişini vereyim :

Webo'yu biraz ucuza sattım sanırım ancak Sow'dan iyi para kazandığımı düşünüyorum.Onun dışında Baroni'yi bonservisi ile yollamayı dilerdim ancak 2 ay sakatlanmıştı ona rağmen kiralık göndermek bile büyük başarı zaten 1 MN satış opsiyonu var.Yobo da maaşının tamamının ödenmesi koşuluyla gitti.Bir de oraya yansımayan Bekir var Ocak'ta takımdan ayrılacak 1.5 MN karşılığında Guangzhou'ya yani Çin'e gidecek

Önümüzdeki transfer dönemi için göndermeyi düşündüğüm isimler;Semih,Holmen,Meireles,Kadlec ve Xelçuk
    Kardeş kusura bakma da bence oyunu kapat. Kadıköy de Galatasaray a yenilmişsin. 15 senedir hiç bir teknik direktör böyle bir sıkıntı yaşamamış. Werner Lorant bile 6 çekmiş sen düşün

Ben 8de 8le başladım gsyi 2 kez yendim. 8 maçta 35 gol attım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız değilsin Muslera takımdan ayrılana kadar bende yenemedim diyebilirim
    1 AL yarı finali 1 tanede çeyrek finali gördüm.TSL'de 1 kere şampiyon oldum.
    Ama son 2 maçım hariç(Biri evde ötekide Süper Kupa) adamları yenemedim.Yok yani 8 tane bile attılar bir bitmediler

Mesaj Yetkileri