1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: yüz paketleri oyunu yavaşlatır mı?

Hybrid View

Default yüz paketleri oyunu yavaşlatır mı?

yüz paketlerinin oyun hızına nasıl bir etkisi oluyor?

Yavaşlatır ve hatta daha da kötüsü CRASH DUMPS belasına yakalanma şansını artırır.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

benim bilgisayar biraz kötü olduğundan bunu özellikle denedim ve bi fark göremedim hocam, hız yine aynı. ayrıca şu an 2. sezonumdayım crash dump hatası almadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Yüz-Logo-Forma paketlerini kullanmazsam oyundan aldığım zevk yarıya düşüyor. Şimdiye kadar bir yavaşlama farketmedim ama varsın yavaş olsun ben keyif alayım da.

yavaşlama oluyomu bilmiyorumda oyunun save inin megabaytını arttırıyo buda ilerde oyunun bozulmasına neden oluyo mesela ben 5 seneden fazla oynayamıyorum fotoğraflı

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    yavaşlama oluyomu bilmiyorumda oyunun save inin megabaytını arttırıyo buda ilerde oyunun bozulmasına neden oluyo mesela ben 5 seneden fazla oynayamıyorum fotoğraflı
    Save ile hiçbir alakası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Ben yüz + skin + logo paketleri ile birlikte 20 sezonda oynadım.

Hiç bir sıkıntı yaratmaz, oyun girişlerinde logoları ve yüz paketlerini yükler sadece oyuna herhangi bir etkisi olur mu belki sayfaların açılmasını 1-2 salise geciktirebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Alakası yok. Ne yavaşlatır nede hata verir
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fazla yavaşlattığını düşünmüyorum

@tevez15 save de de bir problem olmaz, 5 seneden sonra database le alakalı olarak yeni bir çok regen çıkmış olur bu yüzden save'in kapladığı alan artar,oyun yavaşlar window modeda oynuyorsan ve crome fikan açıksa oyunun üstünde yanıt vermiyor yazar

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

kesinlikle oyuna hiç bir şekilde yan etkisi yoktur gönül rahatlığı ile istedğnz kadar paketleri kullanın..sorun yaşadım yavaşlattı diyenlerin başka problemi vardır

Mesaj Yetkileri