Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Rizespor'da inanılmaz bir düşüş var, Fenerbahçe kupa dönüşünde rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Skor Tahminim 3-1.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kısır bir maç olacağı düşüncesindeyim. Kupadan elenen Fenerbahçe'de moraller bozuk. Rize lige güzel başladı fakat gerisini getiremedi düşüş içindeler. Bu maçtan puan çıkartabileceklerini düşünmüyorum.
Skor tahminim; 0-1.
Fenerbahçe'nin kupadan elenmiş olması bu maçı daha kolay hale getirdiğini düşünüyorum... 0-2 ya da 1-2 biter diyorum.
Tribünsel ve saha dışı olaylar açısında baya zor bir maç olacak Fenerbahçe kafilesi için.
Dış etmenler maçın içinde olmasa farka gidecek bir maç ama bu maçta dış etmenlerin devreye girmesini bekliyorum ve Rize puan alabilir diye düşünüyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Rizede ne gibi bir dış etmen olabilir bilmiyorum ama Rize halkının büyük bölümü Fenerbahçe'lidir onu bilirim. Yani Rize yolunda sıkıntı çıkmazsa Rize'de takım sevgi gösterileri ile karşılanır ve rahat bir oyunla maçı kazanır.
Rahat kazanmamızı sadece saha ve zeminin maç günü durumu değiştirebilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rize ve Trabzon kardeş takımlar statüsünde gibiler.Stadların da 61.dakika da daha öncesinde Trabzon diye bağırdıkları olmuştur ve içerde Trabzon formalı atkılı insanlar da görmek mümkün.Bu gibi etmenlerden dolayı dış etmenlerden bahsetmiştim.
3 kardeşim o Gekas atmıştı 3 tane keyifli keyifli izlemiştik bizde![]()
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ligde ki 7 puanlık fark birilerini rahatsız etmiş olabilir. Tek sıkıntı bu olur bizim için. Yoksa bir şekilde kazanırız.
Eksiksiz bir Rize normal şartlarda rahat puanı kapar sakatlıkların son durumunu bilmiyorum ancak Kweuke ve Cernat'ın oynaması şart.Onlar olmazsa Rize'de olmuyor son haftalarda alınan sonuçlar ortada Cernat bu takımın beyni.O olursa her türlü puan alır Rize.
@CenterTR iyi hatırlattın 2-1 diye kalmış aklımda![]()
Normal şartlarda Rize kazanır bu maçı, 2-1 gibi bir skor bekliyorum. Ancak Fenerbahçe bu ne yapacağı belli olmaz.
Yahu illa size yapılanı başkasına yapmak zorundamısınız komik kaçıyor biraz. Geçen hafta Kasımpaşa normal şartlarda kazanır yazıldı diye hemen bir gönderme çabaları. Bi kere Kasımpaşa Galatasaray'ın puan durumunda da üst sıradaydı ve oyun olarakta sizden iyiydi. Rize son haftada ki form durumuyla küme düşme potasının sadece 3 puan üstünde olan bir takım ve normal şartlarda kazanması gerekiyor diyorsanız bi art niyet vardır. Ortamı gerginleştirmek için çabalayıp durun anca.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Karmaşık duygular içerisindeyim ama Fenerbahçe'nin kazanması tercihimdir yine de.2-1 Fenerbahçe kazanır.
Rahat kazanırız.
Ya bu Ersun Yanal niye Holmen'i kadroya almayıp Baroni'yi oynatıyor.Hala anlamış değilim.
Rize en son ne zaman kaznadı belli değil, biz ise ligde 1. haftadan beri kaybetmiyoruz. Bu en büyük sıkıntım; umarım bu maçı kazanır puan farkını korumaya veya artırmaya devam ederiz.
Ben yazmıştım , keza maçtan sonra haklı olduğum da ortaya çıkmıştı sanıyorum ama gereksiz tepki çekmiştim.
İki arkadaş da burada onun intikamını almaya çalışmış =) tabiki de form durumları vb. hiçbirşey göz önüne alınmamış tabi.
Meireles ve Emre ikilisinden biri olsaydı rahat bir maç gözüyle bakabilirdim ancak tüm yükün Alper'in üzerinde olacağı, oynaması durumunda orta alanda Baroni ve Selçuk faktörünü düşününce puan kaybının muhtemel olduğu bir karşılaşma, çünkü diri bir orta alan mücadelesi olacak. Rize'yi ancak 11'e 11 mücadele ederek yenebilirsiniz, sahada eli belinde dolaşan, oyunu izleyen, vurdumduymaz olan ve ne oynadığı belli olmayan ne kadar adam varsa o kadar şansınız azalıyor. Zor maç olacak.
...
Form durumu ve kadro kalitesiyle Fenerbahçe maçın mutlak favorisi, rahat kazanırlar diye düşünüyorum.
Rizespor: Serkan, Koray, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç, Ludovic, Cernat, Tevfik, Sercan Kaya, Kweuke
Fenerbahçe: Volkan, Egemen, Alves, Mehmet Topal, Baroni, Alper Potuk, Gökhan, Caner, Kuyt, Sow, Emenike
Rize tam takım sahada güzel maç olacak.
Bol gollü bir maç bekliyorum.Fenerbahçe rahat kazanır.