Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Çaykur Rizespor kazanır

3 11.11%
  • Berabere biter

3 11.11%
  • Fenerbahçe kazanır

21 77.78%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe | STSL 14. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Çaykur Rizespor-Fenerbahçe | STSL 14. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rizespor'da inanılmaz bir düşüş var, Fenerbahçe kupa dönüşünde rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Skor Tahminim 3-1.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kısır bir maç olacağı düşüncesindeyim. Kupadan elenen Fenerbahçe'de moraller bozuk. Rize lige güzel başladı fakat gerisini getiremedi düşüş içindeler. Bu maçtan puan çıkartabileceklerini düşünmüyorum.

Skor tahminim; 0-1.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin kupadan elenmiş olması bu maçı daha kolay hale getirdiğini düşünüyorum... 0-2 ya da 1-2 biter diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tribünsel ve saha dışı olaylar açısında baya zor bir maç olacak Fenerbahçe kafilesi için.

Dış etmenler maçın içinde olmasa farka gidecek bir maç ama bu maçta dış etmenlerin devreye girmesini bekliyorum ve Rize puan alabilir diye düşünüyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rizede ne gibi bir dış etmen olabilir bilmiyorum ama Rize halkının büyük bölümü Fenerbahçe'lidir onu bilirim. Yani Rize yolunda sıkıntı çıkmazsa Rize'de takım sevgi gösterileri ile karşılanır ve rahat bir oyunla maçı kazanır.

Rahat kazanmamızı sadece saha ve zeminin maç günü durumu değiştirebilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Rizede ne gibi bir dış etmen olabilir bilmiyorum ama Rize halkının büyük bölümü Fenerbahçe'lidir onu bilirim. Yani Rize yolunda sıkıntı çıkmazsa Rize'de takım sevgi gösterileri ile karşılanır ve rahat bir oyunla maçı kazanır.

Bence yanlış bir bakış açısı.Samsunda Fenerbahçe taraftarı fazla deniyordu 2-1 yenmişti Samsun daha çoğu var da örnek vereyim dedim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Rizede ne gibi bir dış etmen olabilir bilmiyorum ama Rize halkının büyük bölümü Fenerbahçe'lidir onu bilirim.

Rize ve Trabzon kardeş takımlar statüsünde gibiler.Stadların da 61.dakika da daha öncesinde Trabzon diye bağırdıkları olmuştur ve içerde Trabzon formalı atkılı insanlar da görmek mümkün.Bu gibi etmenlerden dolayı dış etmenlerden bahsetmiştim.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bence yanlış bir bakış açısı.Samsunda Fenerbahçe taraftarı fazla deniyordu 2-1 yenmişti Samsun daha çoğu var da örnek vereyim dedim
    3 kardeşim o Gekas atmıştı 3 tane keyifli keyifli izlemiştik bizde
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ligde ki 7 puanlık fark birilerini rahatsız etmiş olabilir. Tek sıkıntı bu olur bizim için. Yoksa bir şekilde kazanırız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eksiksiz bir Rize normal şartlarda rahat puanı kapar sakatlıkların son durumunu bilmiyorum ancak Kweuke ve Cernat'ın oynaması şart.Onlar olmazsa Rize'de olmuyor son haftalarda alınan sonuçlar ortada Cernat bu takımın beyni.O olursa her türlü puan alır Rize.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

@CenterTR iyi hatırlattın 2-1 diye kalmış aklımda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Normal şartlarda Rize kazanır bu maçı, 2-1 gibi bir skor bekliyorum. Ancak Fenerbahçe bu ne yapacağı belli olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Normal şartlarda Rize kazanır bu maçı, 2-1 gibi bir skor bekliyorum. Ancak Fenerbahçe bu ne yapacağı belli olmaz.
    Yahu illa size yapılanı başkasına yapmak zorundamısınız komik kaçıyor biraz. Geçen hafta Kasımpaşa normal şartlarda kazanır yazıldı diye hemen bir gönderme çabaları. Bi kere Kasımpaşa Galatasaray'ın puan durumunda da üst sıradaydı ve oyun olarakta sizden iyiydi. Rize son haftada ki form durumuyla küme düşme potasının sadece 3 puan üstünde olan bir takım ve normal şartlarda kazanması gerekiyor diyorsanız bi art niyet vardır. Ortamı gerginleştirmek için çabalayıp durun anca.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yahu illa size yapılanı başkasına yapmak zorundamısınız komik kaçıyor biraz. Geçen hafta Kasımpaşa normal şartlarda kazanır yazıldı diye hemen bir gönderme çabaları. Bi kere Kasımpaşa Galatasaray'ın puan durumunda da üst sıradaydı ve oyun olarakta sizden iyiydi. Rize son haftada ki form durumuyla küme düşme potasının sadece 3 puan üstünde olan bir takım ve normal şartlarda kazanması gerekiyor diyorsanız bi art niyet vardır. Ortamı gerginleştirmek için çabalayıp durun anca.
    Rizespor fenere hep ters gelen bir takımdır. En son yine rıza hoca varken feneri yenmişti rize. Benim favorim rize, rizeli olduğum için öyle hissediyorum belki de. Art niyet yok kesinlikle.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Senin düşündüğün ortamın gerilecek olması değil FB yenilir yazması herhalde ne gerginlik bu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Karmaşık duygular içerisindeyim ama Fenerbahçe'nin kazanması tercihimdir yine de. 2-1 Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Karmaşık duygular içerisindeyim ama Fenerbahçe'nin kazanması tercihimdir yine de. 2-1 Fenerbahçe kazanır.
    Buradan selam olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Rahat kazanırız.

Ya bu Ersun Yanal niye Holmen'i kadroya almayıp Baroni'yi oynatıyor.Hala anlamış değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Ya bu Ersun Yanal niye Holmen'i kadroya almayıp Baroni'yi oynatıyor.Hala anlamış değilim.
    Holmen'i gördük kupa maçında. Ben de anlayamıyordum bu durumu ama adamın bir bildiği varmış demek. Üstelik bana göre o maçta Baroni iyi oynamıştı, hatta oyundan çıkmasını saçma bulmuştum.

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Holmen'i gördük kupa maçında. Ben de anlayamıyordum bu durumu ama adamın bir bildiği varmış demek. Üstelik bana göre o maçta Baroni iyi oynamıştı, hatta oyundan çıkmasını saçma bulmuştum.
    Bir oyuncuyu tek bir maça göre değerlendirmek olmaz.Sivasspor maçında da çok iyi oynamıştı.Baroni gibi sahada bir var bir yok değil ayrıca.

Nesil
    2006

Rize en son ne zaman kaznadı belli değil, biz ise ligde 1. haftadan beri kaybetmiyoruz. Bu en büyük sıkıntım; umarım bu maçı kazanır puan farkını korumaya veya artırmaya devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe farklı kazanır 0-1 0-2 gibi sönük skorlarla alırsak sürpriz olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yazmıştım , keza maçtan sonra haklı olduğum da ortaya çıkmıştı sanıyorum ama gereksiz tepki çekmiştim.

İki arkadaş da burada onun intikamını almaya çalışmış =) tabiki de form durumları vb. hiçbirşey göz önüne alınmamış tabi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben yazmıştım , keza maçtan sonra haklı olduğum da ortaya çıkmıştı sanıyorum ama gereksiz tepki çekmiştim.

İki arkadaş da burada onun intikamını almaya çalışmış =) tabiki de form durumları vb. hiçbirşey göz önüne alınmamış tabi.
    Kasımpaşa maçının zor geçeceğini herkes biliyordu bu maçta öyle bir maç ortada bir şeyin intikamı falan yok herkes istediğini yazmakta özgürdür.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Meireles ve Emre ikilisinden biri olsaydı rahat bir maç gözüyle bakabilirdim ancak tüm yükün Alper'in üzerinde olacağı, oynaması durumunda orta alanda Baroni ve Selçuk faktörünü düşününce puan kaybının muhtemel olduğu bir karşılaşma, çünkü diri bir orta alan mücadelesi olacak. Rize'yi ancak 11'e 11 mücadele ederek yenebilirsiniz, sahada eli belinde dolaşan, oyunu izleyen, vurdumduymaz olan ve ne oynadığı belli olmayan ne kadar adam varsa o kadar şansınız azalıyor. Zor maç olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Form durumu ve kadro kalitesiyle Fenerbahçe maçın mutlak favorisi, rahat kazanırlar diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Rizespor: Serkan, Koray, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç, Ludovic, Cernat, Tevfik, Sercan Kaya, Kweuke

Fenerbahçe: Volkan, Egemen, Alves, Mehmet Topal, Baroni, Alper Potuk, Gökhan, Caner, Kuyt, Sow, Emenike

Rize tam takım sahada güzel maç olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bol gollü bir maç bekliyorum.Fenerbahçe rahat kazanır.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri