Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çok zor maç olacak. Eksikler fazla ve önemli. Ersan, Oğuzhan ikilisi cezalı, Veli ve Sivok ise sakat. Veli imkansız; ancak Sivok yetişirse defans ikilisi Escude-Sivok olur, yoksa mecburen Franco-Escude oynar. Bu durum da bizi epey zorlar kanısındayım.
Sivas'ın cezalı futbolcuları dönecek ve tam kadroya yakın bir 11 ile çıkacaklar karşımıza. Bu sene iyi bir takım oldular zaten sıralamalarından da anlaşılacağı üzere. Seyircisiz cezayı da ekleyince galibiyet oldukça uzak görünüyor bize.
Ankette yanlışlıkla BJK galibiyetini işaretledim; ama skor önceliği beraberlik bence. Umarım yanılırım ve 3 puanı alırız.
Galibiyet bekliyorum. Artık tahammül yok puan kaybına.
FM Gazetesi
Sivasspor üç büyüklere diş geçiremiyor, Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Beşiktaş'ın yükselen formu, ligin süpriz takımı Sivasspor'u zorlar.
Ama Veli,Oğuzhan,Sivok,Ersan'ın olmayışları dezavantaj Beşiktaş için. Süprize açık bir maç daha benim için.
Gollü beraberlik olasılığı yüksek. Beşiktaşta eksikler var.
Sivas bu maçtan galibiyetle dönebilir diye düşünüyorum.Eksiklerde dönecek ve Beşiktaşın eksikleri de fazla en kötü 1 puan alma olasılığı var bence Sivasın.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sağlık Raporu
Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, Cenk Gönen ve Pedro Franco’nun sağlık durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık’ın açıklaması şöyle:
“Dün akşam oynanan Bucaspor maçında sağ dizine darbe alan Pedro Franco’nun bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde çekilen MR’ın sonucuna göre sağ diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık olduğu tespit edilmiştir.”
“Kalecimiz Cenk Gönen’in Bucaspor maçı sonrası yapılan kontrollerinde sağ sırt üst bölgesinde yırtık tespit edilmiştir.”
“Her iki oyuncumuzun da tedavisine başlanmıştır.”
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57425/
Sivok da yetişmezse defans çöktü demektir. Cenk'i demiyorum tabii, mesele Franco'nun oynamayacak olması. Bu arada, Tolga için de omzu sakat ve Cenk de olmadığı için kalede Günay Güvenç olacak diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum; ama öyle bir şey varsa Sivas maçında bize geçmiş olsun şimdiden.
Muhtemel 11'imiz bu şekilde..
Tolga , Serdar Escude Sivok Motta , Töre Necip Atiba Fernandes Olcay , Almeida
Sivok ve Fernandes'in durumu şuan belli değil , Sivok bizim can damarımız eğer oynamazsa fark yeriz.Fernandes'in yokluğuna sevinmem gerekir fakat ortasahamızda çöktü bu maç adam gibi oynaması lazım..
Cezalı ve sakat oyuncularımız çok fazla üstüne üstün seyircisiz maç ; durum özeti olarak işimiz çok çok zor , Sivasspor'la berabere kalsak benim için yeterli..
beşiktaş galibiyeti süpriz olur.mac berabere bıter skor tahmini 1-1
Ligde 7 haftadır kaybetmeyen bir Beşiktaş var. O yüzden kolay kolay mağlubiyet senaryoları yazmaya gerek yok. Sivasspor'un ligin üst sırasındaki takımlara üstünlük kuramadığı bir gerçek. Evet eksiklerimiz çok ancak Beşiktaş takımı sahaya 11 kişi olarak çıkıyorsa o maçta galibiyetten başka beklenti yoktur. Zor da olsa kazanırız.
Cenk, Franco, Ömer, Sivok ve Veli sakat; Ersan ve Oğuzhan cezalı. Toraman ve Sezer de kadro dışıydı. Defans ve orta saha çökmüş durumda. Şöyle bir 11'den başka seçenek kalmıyor:
Tolga
Serdar - Atiba - Escude - Motta
Necip - Fernandes
G.Töre - Muhammed - Olcay
Almeida
Günay, M.Akgün, Kerim, Eneramo, Pektemek, İsmail, U.Boral...
Beraberlik veya Sivasspor galibiyeti bekliyorum.
Bence puan kaybetme olasılığımız çok yüksek.Çünkü çok önemli eksiklerimiz var ve Sivasspor bu sezonun flaş ekiplerinden.Fernandes sorumluluk almazsa işimiz zor.
So what?
Saike
Çete üyeleri gibi olmuş.![]()
Malkoçoğlu Almeida
FM Gazetesi
Almeida direkt Türk ya, 3. ligde oynar bu tiple.![]()
Almeida dediniz adam attı.![]()
bjk cift santrafor oynuyor almeida ve bıyıgı.
Fernandes git gide kendisinden nefret ettiriyor.
FM Gazetesi
Ahahahaha Almeida'ya bak![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beşiktaş ilk yarıda girdiği pozisyonlarla 3 maç kazanırdı. Atamayana atarlar olması için çok uygun şartlar var şuan
Football is simple,but Football Manager is not
Sergen'in Fernandes hakkında yaptığı olumsuz yorumlara kızıyorduk.. Adamın bir bildiği varmış gitse de kurtulsak.
hahaha Almeida'nın bıyık efsanee) keza sevinci de öyle
yeni bir akım başlatır valla
![]()
Manuel De Costa 71.dakika da eşitliği getirdi maça.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oğuzhan'ın olmadığı maçta Fernandes hiç bir şey yapamıyorsa bu adamın bu takımda işi yok. Defolsun gitsin nereye gidiyorsa.
FM Gazetesi
Muhammed ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Eline bir sürü fırsat geçti değerlendiremiyor.
Fernandes ve Oğuzhan olmadan anca bu kadar oluyor. Hele bir de oyun başında 4-5 net pozisyon yakalayıp atamıyorsan ve ikinci yarı bu kadar kötü oynuyorsa bu skoru hakedeceksin. İddaa tutsun diye Sivas yensin istedim resmen.
Fernandes oyundan alınırken direk soyunma odasına gideceğine keşke direk kulüpten çıkışını alsa.
Pektemek'ten zaten her geçen gün umudum yok oluyor ama sınırları aşıyor. Kahraman olma derdinde. Boş adam.
FM Gazetesi
Fernandes'in artık bu takımda yeri yok. Açıkça gitmek istiyorum ben dedi.
İlk yarıda 5 tane net fırsat var, bunlardandan birini atabilsek kötü oynadığımız maçta 3 puan alacağız ama nerde o beceri.
Demirci topçu değil popçu olmuş. Saçlar falan çok güzel on numara (!) ama sahada futbolcu yok. Mahalle maçına çağrılmaz valla. Saçma sapan hareketleri kendine vücut çalımı falan atıyor durduk yere. Şu berbat günde güldürdü.
Almeida'ya helal olsun, çıktı görevini en iyi şekilde yaptı.
Bilic gol gerektiğinde mutlaka forvet koymak gerekmiyor hani bazen bol alanda top getirecek adamalr golü getirebilir Kerim Frei gibi. Bir de nedir bu Pektemek takıntısı, Ömer nerede?
Holosko, Fernandes, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, takımdan kesin gönderilmeli ve Muhammed'de artık amatör ligemi kiralanıyor nere kiralanıyorsa tecrübe kazanacağı bir yere gitmeli.