1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Oyundan zevk alamıyorum.

Hybrid View

Default Oyundan zevk alamıyorum.

Arkadaşlar fm2012 de çok zevkli kariyerlerim olmuştu herşey çok güzeldi ama şu fm 2013 ve 2014 te kariyerlerim en fazla bi sezonu geçmemiştir birsürü takım deiştirdim ama yine olmadı.siz bu oyunda hangi takımlarla zevk alıoyorsunuz arkadaşlar. artık fmde eskisi gibi uzun süreli kariyerler yapmak istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla kardeş aynı sorun bendede var.değişik değişik ligler acıyorum yok yıne olmuyor izlanda 3.ligini bile denedim endonezyaya gittim yine yok zevk alamıyorum adamların ısımlerı up uzun deıgısık

valla al sportoto 2.ligde hataysporu taktık falan ındırme kendı taktıgınle onu cıkarmaya calıs hataydan 1.lig klubune gec ordan avrupa klubune ordan barca veya real olsun hedefın ben onu calısıyorum ama hatayla ardı ardına mac serısı yakalamak coook zor

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Benim tavsiyem kendi liglerinde büyük olup Avrupa'da başarı olanağı zor olan bir takım seçmendir. Örnek olarak Ajax , D.Zagrep vs.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Alt liglerden bir takımla başarı kovalamanı öneririm.Hele özellikle mali durumu sıkıntılı takımlarla hem mali durumu dengelemek hem transfer yapmaya çalışmak bu arada kovulmamak için başarı kovalamak uğraştırıcı ama zevk verici oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Alt liglerden bir takımla başarı kovalamanı öneririm.Hele özellikle mali durumu sıkıntılı takımlarla hem mali durumu dengelemek hem transfer yapmaya çalışmak bu arada kovulmamak için başarı kovalamak uğraştırıcı ama zevk verici oluyor.
    katılıyorum

tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar önerdiğiniz takımları değerlendiricem

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Newcastle United'i al yürü Avrupa'da.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Ben en çok STSL takımlarıyla zevk alıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Valla kullan süper amatör ligi yamasını al süper amatörden bir takım süper lige çıkana kadar bir bakmışsın 6-7 sezon geçmiş Çok da zevkli oluyor Ben Erzurumspor la 8. sezonu devirmek üzereyim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu topici okurken ,askerde Posta gazetesinde Haydar Dümen'in köşesini sesli okuyan arkadaşlar geldi aklıma nedense ...

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Valla kullan süper amatör ligi yamasını al süper amatörden bir takım süper lige çıkana kadar bir bakmışsın 6-7 sezon geçmiş Çok da zevkli oluyor Ben Erzurumspor la 8. sezonu devirmek üzereyim
    Bende bu sabah Sürmenespor'u aldım. Şampiyonluğu aldık sıra BAL Play Off'unda.

İlk defa böyle bir deneyim yaşıyorum. Süper bir duygu gerçekten.

13. Default

Belki size saçma gelebilir ama benim oyundan eskisi gibi zevk alamama sebebim oyun artık görsele fazla dayalı oldu. Ne bileyim ben eskiden o yazıları okurken falan hayal dünyamda neler canlandırırdım neler. Dediğim gibi size belki saçma gelebilir ama ben bu seriyi böyle sevdim bu yüzden eski zevki alamıyorum.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    kırklareli

aynen neler hayal ederdik.bende suan zevk alamıyorum oyundan eskisi gibi.regenleri sevmiyorum en başta regen çıktıkça soğuyorum suana kadar son 4 fm dir filan en fazla 1 bucuk sezon ilerledim..

bi fm 2012 deil 2014

Mesaj Yetkileri