1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: hazırlık maçında çıkan boşta oyuncular

Hybrid View

Default hazırlık maçında çıkan boşta oyuncular

Monaco'yu yönetirken milli maç arasında yedeklerle as takım hazırlık maçı ayarladım.as takımdaki bütün futbolcuların milli kampta olmasından dolayı sözleşmesi bulunmayan bir sürü futbolcu oynadı ve profillerine baktım çok şaşırdım foto almıştım ama sildim sonradan 18 yaşında hepsi mevkisinin gerektirdiği bütün özellikleri 3.5-4 yıldız arası sağlıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    London

çünkü çıkan oyuncuların PA değerleri çok düşüktür ve CA değerleri ise PAlarına yakındır, bu nedenle potansiyeline yakın göstermiştir, PAları yüksek çıkma ihtimalide olabilir o konuda bir bilgim yok

antrenman özelliği çok düşüktü 1-2 hafta geçtikten sonra full yeşil oldu yani antrenmana tepki verdi gelişim gösterdi geleceğin yıldızı falan yazıyordu.gerçekte çok öyle 20 21 yaşında profesyonel olan oyuncular da bayağı bir garibime gitti .

Nesil
    2006
    Yer
    London

olabilir yani muhtemeldir diye düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

O futbolcular ile sözleşme imzalayabiliyorsunuz. Wolves kariyerimde hız, ön sezi, topsuz alan, dribling, soğukkanlılık 16; bitiricilik ve teknik 13 bir oyuncu çıkmıştı. Daha iyisini görmedim tabi ben.

Benimki ciddi anlamda iyiydi keşke silmeseydim fotoyu neyse az çok bilgi edindim hepinize teşekkür ederim iyi oyunlar ..

Mesaj Yetkileri