...
Bizim içinde bu maç kırılma maçı olacak;Eksiklikler mutlaka aranacaktır tahminim beraberlik
Bu maçta eksiklerimiz çok olsa da son maçta kötü futbol oynamış olsak ta ben galibiyet bekliyorum. Eskişehir de kötü futbol oynuyor, çok açık oynamazsak bir şekilde golü atıp kazanırız. Asıl sıkıntı bundan sonraki 2 hafta, o maçlar öncesi avantajı korumalıyız.
SPORX.COM @sporx 4 dk.
Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Eskişehirspor maçı kadrosuna Cristian'ı dahil etmedi. Tercihi Holmen oldu.
Müjdemi isterim![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şükür geçen maç 50 dk falan dayanabilmişti. Biz 10 dakika zor dayanıyoruz ya neyse. Umarım Holmen -oynaması durumunda- eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirir. Emenike'nin olmaması kötü. İç saha maçlarında rakipler fazlasıyla kapandığı için geniş boşluklar bulamıyor ama deplasmanlarda rakipler daha öne çıktığı için geniş alanları daha rahat buluyordu. 1-0 olsun bizim olsun, iyi futbol beklemiyorum. Sadece kazanalım.Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo.
...
Beraberlikte ES- ES deplasmanında bizim için kötü olmaz hani formda bir takım evlerinde bir tek BJK'ye boyun eğdiler
Es Es gol yollarında sorun yaşayan bir takım bu en büyük avantajımız olacak. Galibiyet benim için süpriz olmaz. Çünkü; Es Es bana göre bu ligde ki en zor deplasmandır.
Eskişehirspor'da Diego kadro dışı, kalecileri de cezalı olması lazım. Istikrarsız bir takım zaten, Fenerbahçe ilk golü atarsa çok rahat, geriye düşerse de rahat bir şekilde kazanır.
Kazanacağız arkadaş, lami cimi yok.
Diego neden kadro dışı ?
Football is simple,but Football Manager is not
Her ne kadar çok kötü performans sergiliyor olsalar da Ertuğrul hoca böyle maçlarda sürpriz yapmayı sever ve umarım da yapar. Fenerbahçe Emenike'nin yokluğunu arar bence. Webo kontra topçusu değil kesinlikle.
Diego yorgunmuş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bienvenu atmış,gerçi pek önemi yok öyle ya da böyle Fenerbahçe kazanır.
Zaten öyle olduğu için 10 puan öndeler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Koskoca sezon 2 gol at sonra birde bize at olacak iş değil.
Maçı çevirecekmişiz gibi oynamıyoruz. Holmen takım ile uyum içersinde değil.
Golde sanki ofsayt var gibi gördüm tam emin değilim
olup olmaması önemli değil 70 metreden top geliyor o top nasıl geçiyor
şu volkan allah rızası için bıraksın şu kaleyi
sezon başından beri oynamamış holmeni çat diye 11'e yazan ersun yanalın elinden öperim.Bir kaç hazırlık maçında filan oynatsaydın bari adamı (gerçi pek izlemedim adam onamadı diye duydum)
bu sezon resmen ortasahasız oynuyoruz, güya 3 tane orta saha var 2 pas yapmayı bilen takımlar rahat rahat geçiyor orta sahayı
Kuyt 1-1 yaptı, yine galip gelecek Fenerbahçe.
Golll KUYT
Kuyt attı.
Atarız ikinci yarı bir gol daha 2-1 biter maç.
Biraz şans golü oldu ve dakikası Fenerbahçe için çok iyi cidden.
Gol zamanlaması çok iyi gerçekten. Eğer ilk yarı böyle bitseydi ikinci yarı daha zor olabilirdi. İkinci yarı Fenerbahçe için maç yeniden başlayabilir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
canerin orta açma ve duran topları konusunda araştırmacılar canerin çalıştığı kadar çalışmalı
Eskişehir'in net penaltısı es geçildi.
Özellikle golü yedikten sonra kendimize geldik çok iyi oynamaya basladık ama golden önce de maç ortadaydı.Eskisehir gibi zor bir deplasmanda bile gayet iyi oynuyoruz ilk defa bir Fb maçında kesin puan kaybederiz diyordum ama beni yanıltacak gibi görünüyor takım.