M.P. Antalyaspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Önceki maçlarda dediğim gibi,galibiyet tabi ki önemli ancak ben iyi oyun istiyorum.Zevk alarak,aldırarak oynasınlar maçları.
Yürüyedur Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gençlerle maça çıkıp maçı kazanabiliriz, as oyunculardan bir kaçı kadroya dahil edilebilir ama bu maç için ilk 11 ile çıkmamız gerektiğini düşünmüyorum
almamiz lazim zor ve onemli bir maç tahminim alt olur 0-1 yada 0-2 kazaniriz.
İşte Şampiyonluk için belirleyici maç. Kesinlikle çok çok önemli bir maç bu. Büyük takımlar kendi evlerinde zaten kazanıyorlar. Şampiyonluk için önemli olan deplasmanlardır. Bu maça Mancini'nin çok özel bir şekilde hazırlandığını düşünüyorum. Güzel bir oyun ve galibiyet moralleri daha da yükseltecektir. Ben de tam bunun olacağını düşünüyorum. Alalım şu maçı
Galatasaray bu maçta takılabilir tahminim beraberlik
galatasarayin maci kazanmamasi icin hic bir sebep goremiyorum. deplasman diye zor olacak dusuncesi yanlis olur bu mac icin. kadro kalite farklari belli, GSnin performansi belirleyici olur. evinde oynadigi gibi ilk yari presle baslarsa rahat kazanirlar. deplasman diye temkinli oynatirsa mancini puanlar birakabilir antalyada. fenerin kasimpasa macinda alacagi sonuc da bu maca etki edecektir.
Bu sezon 3 kere karsılastı iki takım ve maçların tamamı berabere bitti.Antalyaspor yavastan düsme korkusunu hissetmeye basladı aradaki fark bir maça kadar düstü kendi sahasında her maça galibiyet parolasıyla cıkacaktır artık Gs'de tabi son dönemlerde iyi bir futbol oynuyor şampiyonluk umutlarını tazelediler kıran kırana bir maç bekliyorum ama skor olarak kısır bir maç olur 0-0 biter yada Gs 0-1 kazanır.
iddaa bile macin sonucunu tayin etmis, deplasman fatihi gs 1.30 oran almisbu macin sonucu belli bence
![]()
Galatasaray iyi bir hava yakaladı.Deplasman performansları kötü olmasına rağmen bu maçta puan kaybetmeleri düşük bir ihtimal bence.
So what?
Saike
Formdayız ve gerektiği gibi top oynamaya başlıyoruz.2 haftadır işleyen sistem bu hafta da bozulmaz umarım.Bu maç önümüzde ki hafta için de önemli moral olacak.Kazanma ihtimalimiz yüksek inşallah sürpriz yaşanmaz.
Galatasaray'ın bana göre kalan haftalarda şampiyon olup olmayacağını belirleyecek 3 maç var; Antalya, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları.
Savunmada eksikler var, hangi ikilinin oynayacağı belirsiz. Ya da gene 3'lü savunma mı olacak bilmiyoruz. Antalya pek beğendiğim bir takım değil ama bize ters geliyorlar. Nedense gol atmakta zorlanıyoruz onlara karşı. Bu maçta 2 gol bulabilirsek kazanırız diye düşünüyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Chedjou cezalı, Hakan Balta yok. Melo da sınırda. Bence puan kaybı çok olası, deplasmanda çok silik bir takım oluyoruz. Ancak erken bir gol bulursak kazanırız diye düşünüyorum.
Melo yerine Yekta, stoperde ise Burdisso oynar gibime geliyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Esas kritik olan maça geldik.Rakibimiz çok zorlu olmasa da bize ters gelen bir ekip.2 maçtır içerde gol yemeden farklı kazanıyoruz.Bakalım bunu deplasman maçlarına yansıtabilecek miyiz?Şampiyon olmak istiyorsak artık deplasman maçlarında da bir istikrar yakalama zamanı geldi.
Antalya o kadar kötü mü yahu.
Beşiktaş maçı öncesi kazanmamız şart.
Maçların Cuma gününde oynanmasından çok Pazartesi gününde oynanmasını seviyorum. En azından takımımız rakibimizin oynadığı maçları ve aldığı skorları görerek maça ekstra bir hırsla başlıyorlar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu maçı alamazsak haftaya kazanmak şart olacak, üstelik Chelsea maçı da yaklaşıyor. Ciddi bir kırılma noktası olacak yarın.
Eboue kadroya alınmamış yine. Bursa maçında ekstra oynamışken onu 2 hafta kesmek olmadıGerçi deplasmanda oynayamıyor. Alex'in bu haftaki performansı haftaya derbide Eboue'nin oynayıp oynamadığnı belirler.
Bu hafta rotasyona girmesine gerek yok. Kazanması gereken zorlu bir deplasman .
Antalyaspor'un en fazla beraberlik alabileceğini düşünüyorum. Galatasaray 1-0 veya 2-0 gibi bir skorla kazanır.
zorlanırız ama alırız. semihin golü var
Kupa maçında Antalyaspor hemen hemen as kadro ile çıktı karşımıza,oyuncular biraz becerikli olabilse kazanabilirdik.
Ben 3-4 gol atarız diye düşünüyorum,atamasak bile fazlaca pozisyona gireceğimize inanıyorum.
Kupa maçında Antalyaspor'da ideal 11'den 6 ya da 7 oyuncu yoktu diye hatırlıyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Antalya puan alır Semihin de golü var.
Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Guillermo Burdisso, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Emre Çolak, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Selçuk İnan, Izet Hajrovic, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut
Antalya'ya gelen kadro bu şekildeymiş.Kendimce,dilediğim bir ilk 11 yaptım.
![]()