Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • M.P. Antalyaspor kazanır

4 16.00%
  • Berabere biter

7 28.00%
  • Galatasaray kazanır

14 56.00%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 141 sonuç

Konu: MP Antalyaspor - Galatasaray | STSL 21. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default MP Antalyaspor - Galatasaray | STSL 21. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önceki maçlarda dediğim gibi,galibiyet tabi ki önemli ancak ben iyi oyun istiyorum.Zevk alarak,aldırarak oynasınlar maçları.

Yürüyedur Galatasarayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Önceki maçlarda dediğim gibi,galibiyet tabi ki önemli ancak ben iyi oyun istiyorum.Zevk alarak,aldırarak oynasınlar maçları.

Yürüyedur Galatasarayım !
    Yemin ediyorum tam benim kafadan birisin yorumlarının hepsi aynı ben ha ben atmıyorum yorum felan sen at.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Gençlerle maça çıkıp maçı kazanabiliriz, as oyunculardan bir kaçı kadroya dahil edilebilir ama bu maç için ilk 11 ile çıkmamız gerektiğini düşünmüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

almamiz lazim zor ve onemli bir maç tahminim alt olur 0-1 yada 0-2 kazaniriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İşte Şampiyonluk için belirleyici maç. Kesinlikle çok çok önemli bir maç bu. Büyük takımlar kendi evlerinde zaten kazanıyorlar. Şampiyonluk için önemli olan deplasmanlardır. Bu maça Mancini'nin çok özel bir şekilde hazırlandığını düşünüyorum. Güzel bir oyun ve galibiyet moralleri daha da yükseltecektir. Ben de tam bunun olacağını düşünüyorum. Alalım şu maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray bu maçta takılabilir tahminim beraberlik

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayin maci kazanmamasi icin hic bir sebep goremiyorum. deplasman diye zor olacak dusuncesi yanlis olur bu mac icin. kadro kalite farklari belli, GSnin performansi belirleyici olur. evinde oynadigi gibi ilk yari presle baslarsa rahat kazanirlar. deplasman diye temkinli oynatirsa mancini puanlar birakabilir antalyada. fenerin kasimpasa macinda alacagi sonuc da bu maca etki edecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu sezon 3 kere karsılastı iki takım ve maçların tamamı berabere bitti.Antalyaspor yavastan düsme korkusunu hissetmeye basladı aradaki fark bir maça kadar düstü kendi sahasında her maça galibiyet parolasıyla cıkacaktır artık Gs'de tabi son dönemlerde iyi bir futbol oynuyor şampiyonluk umutlarını tazelediler kıran kırana bir maç bekliyorum ama skor olarak kısır bir maç olur 0-0 biter yada Gs 0-1 kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

iddaa bile macin sonucunu tayin etmis, deplasman fatihi gs 1.30 oran almis bu macin sonucu belli bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray iyi bir hava yakaladı.Deplasman performansları kötü olmasına rağmen bu maçta puan kaybetmeleri düşük bir ihtimal bence.
    So what?
    Saike

Formdayız ve gerektiği gibi top oynamaya başlıyoruz.2 haftadır işleyen sistem bu hafta da bozulmaz umarım.Bu maç önümüzde ki hafta için de önemli moral olacak.Kazanma ihtimalimiz yüksek inşallah sürpriz yaşanmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın bana göre kalan haftalarda şampiyon olup olmayacağını belirleyecek 3 maç var; Antalya, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları.

Savunmada eksikler var, hangi ikilinin oynayacağı belirsiz. Ya da gene 3'lü savunma mı olacak bilmiyoruz. Antalya pek beğendiğim bir takım değil ama bize ters geliyorlar. Nedense gol atmakta zorlanıyoruz onlara karşı. Bu maçta 2 gol bulabilirsek kazanırız diye düşünüyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Chedjou cezalı, Hakan Balta yok. Melo da sınırda. Bence puan kaybı çok olası, deplasmanda çok silik bir takım oluyoruz. Ancak erken bir gol bulursak kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Chedjou cezalı, Hakan Balta yok. Melo da sınırda. Bence puan kaybı çok olası, deplasmanda çok silik bir takım oluyoruz. Ancak erken bir gol bulursak kazanırız diye düşünüyorum.
    Erken gol geldi, şimdi 2. golü bulup Melo'nun kart görmemesini diliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Melo yerine Yekta, stoperde ise Burdisso oynar gibime geliyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Esas kritik olan maça geldik.Rakibimiz çok zorlu olmasa da bize ters gelen bir ekip.2 maçtır içerde gol yemeden farklı kazanıyoruz.Bakalım bunu deplasman maçlarına yansıtabilecek miyiz?Şampiyon olmak istiyorsak artık deplasman maçlarında da bir istikrar yakalama zamanı geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Antalya o kadar kötü mü yahu.

Beşiktaş maçı öncesi kazanmamız şart.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçların Cuma gününde oynanmasından çok Pazartesi gününde oynanmasını seviyorum. En azından takımımız rakibimizin oynadığı maçları ve aldığı skorları görerek maça ekstra bir hırsla başlıyorlar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu maçı alamazsak haftaya kazanmak şart olacak, üstelik Chelsea maçı da yaklaşıyor. Ciddi bir kırılma noktası olacak yarın.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Eboue kadroya alınmamış yine. Bursa maçında ekstra oynamışken onu 2 hafta kesmek olmadı Gerçi deplasmanda oynayamıyor. Alex'in bu haftaki performansı haftaya derbide Eboue'nin oynayıp oynamadığnı belirler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu hafta rotasyona girmesine gerek yok. Kazanması gereken zorlu bir deplasman .

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Antalyaspor'un en fazla beraberlik alabileceğini düşünüyorum. Galatasaray 1-0 veya 2-0 gibi bir skorla kazanır.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

zorlanırız ama alırız. semihin golü var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kupa maçında Antalyaspor hemen hemen as kadro ile çıktı karşımıza,oyuncular biraz becerikli olabilse kazanabilirdik.

Ben 3-4 gol atarız diye düşünüyorum,atamasak bile fazlaca pozisyona gireceğimize inanıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kupa maçında Antalyaspor'da ideal 11'den 6 ya da 7 oyuncu yoktu diye hatırlıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kupa maçında Antalyaspor'da ideal 11'den 6 ya da 7 oyuncu yoktu diye hatırlıyorum.
    5-6 oyuncusu yoktu veya yedekti,evet.Bizim 11 oyuncumuz yoktu ama

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Antalya puan alır Semihin de golü var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Guillermo Burdisso, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Emre Çolak, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Selçuk İnan, Izet Hajrovic, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut

Antalya'ya gelen kadro bu şekildeymiş.Kendimce,dilediğim bir ilk 11 yaptım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Guillermo Burdisso, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Emre Çolak, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Selçuk İnan, Izet Hajrovic, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut

Antalya'ya gelen kadro bu şekildeymiş.Kendimce,dilediğim bir ilk 11 yaptım.

Bu kadro çıkar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri