Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

8 80.00%
  • Berabere biter

1 10.00%
  • Akhisar Bld. kazanır

1 10.00%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Beşiktaş - Akhisar Bld. | STSL 26. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş - Akhisar Bld. | STSL 26. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu hafta, cezamız nedeniyle kadın ve çocuklar izleyebiliyor maçı. Atmosfer açısından sıkıntılı bir maç olacak. Oynanacak futbol ile o handikapı aşarız umarım. G.Töre'nin sakatlığında bence Kerim'e şans verilmeli ya da çift forvete dönmeliyiz. Veli'nin de gribal enfeksiyon rahatsızlığı sonucunda maça yetişmeme durumu var. Şöyle bir 11 bekliyorum:

Tolga

Necip - Franco - Ersan - Motta

Veli (Jones) - Atiba - Oğuzhan

Kerim (Pektemek) - Almeida - Olcay

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Tam seyirlik bir mac. Sonucu bilmem ama cok zevkli bir mac olacagi garanti. Imkanim olursa izlerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akhisar tam istediğimiz gibi top oynayan bir takım. Kapanma gibi bir düşünceleri yok. Galatasaray maçında bunu gösterip yarım düzine golü yediler

Gerçi Galatasaray'a karşı savunmaları yol geçen hanına dönen Bursa ve Es-Es bize karşı Çanakkale geçilmezi oynadı ama Akhisar kendi oyun anlayışını bozmaz bence. Bol gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. 3-0 , 4-0 gibi bir skor geçiyor içimden.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beşiktaş zor da olsa kazanır 2-1

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Zevkli bol gollü bir karşılaşma olur. Üç puanı kazanan taraf oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Rahat alırız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu sene maçları zevkli geçen belli de tek takım BJK. Ama bunun büyük kısmı Gökhan Töre'ye aitti. Özellikle topu ters kanata harika bir şekilde göndermesi sayesinde. Aynı zamanda adam geçmesi de var. Gökhan'ın eksikliğini ciddi şekilde yaşayacaktır takım. Ama yine de galip geleceğine inanıyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık bu fırsatı da tepmemek gerek. Galatasaray'ın mağlubiyeti oyuncuları iyice iştahlandırmış olmalı. Necip ve Almeida'dan da sevindirici haberler geldi. Çıkıp alalım şu maçı !

sakary Ali Misafir

Ben de iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Ancak gollerin tek taraflı olacağını sanmam. İlk yarıdakine benzer bir karşılaşma olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ın Akhisar maçı 11'i:

Tolga

Necip - Pedro - Ersan - Motta

Veli - Atiba

Holosko - Oğuzhan - Olcay

Mustafa Pektemek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben üst bekliyorum.Bol gollü olacak Akhisar diğer anadolu klüplerinin aksine kapanmadan oynuyor tebrik etmek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Akhisar Galatasaray maçından ders çıkarıp kapanmalı bence.Kafa kafa oynarlarsa Beşiktaş alır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Akhisar ligdeki konumu sayesinde açık oynuyor, tehlike yaşasaydılar kapanmayı görürdük.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

GOOLLL : Veli Kavlak [2. Dakika]

Beşiktaş 1 - 0 Akhisar Bld.Spor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

GOOLLL : M.Pektemek [9. Dakika]

Beşiktaş 2 - 0 Akhisar Bld.Spor

Nesil
    2006

Beşiktaş'dan ikincilik selamı adeta. Çok rahat kazanıyorlar...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Mustafa çok düzgün vurdu yalnız, helal olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mustafa kendini yavaş yavaş toparlıyor. Gelecek sezon forvet hattı iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

besiktas bu yapiyla her sezon daha iyiye gider, hic endiselenmesin bence besiktaslilar. butun yerli wonderkidler besiktasta. seneye, olmadi obur sene ligde firtina gibi eser. o yuzden yabanci secimleri cok onemli, hele de ikinci olursaniz gelecek cok parlak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    besiktas bu yapiyla her sezon daha iyiye gider, hic endiselenmesin bence besiktaslilar. butun yerli wonderkidler besiktasta. seneye, olmadi obur sene ligde firtina gibi eser. o yuzden yabanci secimleri cok onemli, hele de ikinci olursaniz gelecek cok parlak.
    Kesinlikle. Ligde gelecek adına en iyi kadro Beşiktaş'ın elinde. Bilic'de doğru seçim. Borç olduğu için yabancı alırken oldukça zaman harcıyor Önder Özen, hata yapmamak adına. Bu da doğru seçimi getiriyor.

Atiba,Franco,Motta en güzel örnekleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aytaç abiye katılıyorum. Pedro Franco potansiyeli doğrultusunda avrupa hatta dünya çapında isim yapabilecek biri bence. Kerim'in potansiyeli zaten hepimizin malumu. Oğuzhan aynı şekilde. Ben de gelecekten umutluyum.

Maça gelecek olursak; geçen sene inönüdeki akhisar maçı başlangıcını yaptık aynen. Takım savunması muazzam , topu kaptırdığımız anda yaptığımız baskı ligin üst seviyelerinde. Goller de çok güzeldi.

Yalnız bunca şeyi iyi yapıyorken nasıl bu kadar puan kaybedebildik anlamak güç.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Aytaç abiye katılıyorum. Pedro Franco potansiyeli doğrultusunda avrupa hatta dünya çapında isim yapabilecek biri bence. Kerim'in potansiyeli zaten hepimizin malumu. Oğuzhan aynı şekilde. Ben de gelecekten umutluyum.

Maça gelecek olursak; geçen sene inönüdeki akhisar maçı başlangıcını yaptık aynen. Takım savunması muazzam , topu kaptırdığımız anda yaptığımız baskı ligin üst seviyelerinde. Goller de çok güzeldi.

Yalnız bunca şeyi iyi yapıyorken nasıl bu kadar puan kaybedebildik anlamak güç.
    Onu da ne yazık ki, bilinçli ya da bilinçsiz hakem hatalarıyla açıklıyoruz

Pedro gerçekten çok iyi yatırım. Hem ayağı düzgün, hem de iyi bir kesici.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sakatliktan cok cektiniz anil, cevabi basit aslinda. tam kadro oldugunuz tek bir hafta vardi galiba, dunyanin sonu dedik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene oynadığımız en rahat maç galiba. Rakip yenmek adına hiç bir şey yapmıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Beşiktaş'ın Avrupa'dan ceza alması bana göre Beşiktaş'a şampiyonlar ligi vizesi getirecek. Beşiktaş için bir yıllık ceza belki avantaj oldu.

Bu arada çok rahat maç oynuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke her maç böyle olsa. Kendi kendimize maç yapıyoruz vallahi ne güzel. Bu mudur yani Süper lig takımı?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Beşiktaş Fenerbahçe maçını kazanırsa bu sene yüzde 99 ikinci olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bizim bu türk hakemlerden hiçbirşey olmaz resmen penaltımızı vermedi hakem ramona yapılan müdehale topsuz alanda dünyanın her yerinde penaltıdır böyle bir olay yok yahu şaka gibi..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Tolga, Atiba, Pedro, Veli, Ersan ve biraz da Olcay ve Gökhan bizim için mevkilerinin en iyileri. Bu oyuncuların ortalaması belli zaten. Kalan dört mevkiye doğru tercihlerle çok iyi sonuçlar alabiliriz. Hatta bunlara Motta-İsmail ikilisini ekleyebiliriz. Almeida-Pektemek-Ömer santrafor için yeterli, tabi kalırlarsa. Çok transfere gerek yok, bir ofansif orta saha ve bir sağ bek bizi çok ileri götürür.

Jones dan Atiba'nın yedeği olmaz onu da görmüş olduk. Veli'nin yedeği diye düşünmek lazım. Keşke bu takımda bir Atiba daha olsa. Adamı sağ beke çekince orta sahada top hakimiyetimiz azalıyor, kesinlikte bekte harcanmamalı.

Hakem yine yedi kırmızıyı...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri