Galatasaray kazanır
Berabere biter
Kayserispor kazanır
Ben izleyemeyeceğim ya yine 6 tane atarız müthiş oynarız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Farklı kazanırız.... İdaacılar hiç tereddüt etmeden "Handikaplı 1" oynasınlar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Puan kaybı şarampole yuvarlanma sürecinin başlaması demek. Zor olacak.
340 tl bu maçla kaçtı![]()
Ulen selçuk , ulen hajroviç , ulen veysel.... say say bitmez.ne desek boş... Chelsea maçından sonra 1 rezil top daha... aylardır çalışma nereye gitti şimdi ? madem en başa dönecektik neden o kadar transfer falan yaptık onu anlatsınlar bize topçular... yazık... cidden çok yazık... İnşallah Fener Antep'i dağıtır geçer de yok yere tekrar heyecanlanmaz bu camia...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray gene evinde çok rahat bir galibiyet alıp bizleri gelecek hafta için gene ümitlendirecektir ve kanser edecektir.
Benim İçin Boykot Zamanı Bakalım Ben Seyretmeyince Kaç Atacak Takım...
Ben bu sezon 2 maça geç kaldım biri Bursa diğeri Akhisar ikisinde de 6 attıkSaf gibi deplasman maçlarına geç kalmıyomda evdekilere kalıyom
Şaka bi yana fark olmaz gibime geliyor.
SL travmasindan sonraki ilk mac olacak, o yuzden surprizlere acik goruyorum maci. Kayserinin de son cirpinislari oldugunu dusunursek bu ihtimali guclendiriyor. Normal sartlarda cok farkli kazanir galatasaray, mac gunu psikolojosine bagli bence macin ne olacagi. Mancini ye oyunculari maca haxirlama konusunda buyuk is dusecek bu hafta. Kolay bir 3 puandan olmak herseyi tepetakla edebilir galatasaray icin.
Tarihi boyunca Kayserinin 1-2 galibiyeti var sanırım. En iyi dönemlerinde bile kazanamazken ligin dibine demir atmış bir vaziyetteyken puan dahi alması son yılların en büyük sürprizi olur. Chelsea maçındaki 11 uyuyanlar bu maç uyanır ve farklı bir galibiyet olur. Bi ara Daum Avrupa maçlarında nal toplar ; Kayseriye 7 falan atıp oley oley yapardı. İşte öyle bir şey olur.
...
Kazaniriz ama oyle 4-5-6 beklemiyorum 2-1 yada 2-0 anca kazaniriz. + buyuk bir revizyon bekliyorum hocadan
muslera
veysel(sabri) - semih - gokhan zan - balta
yekta(ceyhun) - melo
hayrovic - sneijder - telles
burak
Hücum
Savunma
Uçuşlardayım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok rahat yenmemiz gereken bir maç kadroda önemli değişikliklere gitmesini bekliyorum Mancini'nin. Hajrovic ilk 11 başlarsa güzel olur.
Drogba oynamasın Burak uçta olsun, sol kanatta telles olsun Sneijder forvet arkası oynasın, selçuk oynamasın yerine kim oynarsa oynasın temennilerimin gerçekleşmesini istediğim bir maç.
Madem aldık Ontivero, Koray ve Hajrovic'i, böyle maçlarda oynatmak gerekir.
İzlemeye bile gerek olmayan bir maç. Evimizde kesin kazanırız diye izlemiyorum. Deplasmanda da kesin puan kaybederiz , ruhsuz oynarlar diye izlemiyorum. Sanırım Fenerbahçe maçı hariç hiçbir maçı izlemeyeceğim.
Bu arada bu maçı da kazanamazlarsa hemen gelecek sezonun planlarını yapmaya başlasınlar. Daha sahaya çıkmaya bile değmez bir lig olur.
Bu maç ile dönüşümüz muhteşem olur.
Football is simple,but Football Manager is not
3 ve üstü gol olur bu maçta. Haftayada deplasmana gider puan kaybederiz, olacağı bu.
Galatasaray fişi ilk yarıda çeker,sneijder ve burak'ın maçı olur
Tren aslında çoktan kaçtı bence, ancak yine de düşük bir ihtimali kovalamak istiyorsak artık içeride dışarıda bir galibiyet serisi yakalamamız lazım. Taraftar tepkisi çekmek istemiyorlarsa bunu yapmak zorunda artık oyuncularımız. Önümüzde tek ciddi kulvar lig kaldı, onda da şampiyonluk neredeyse imkansız olsa bile sonuna kadar kovalamamız gerekiyor. Bu maçtan itibaren bir seri yakalayıp Fenerbahçe'nin bol bol puan kaybı yapmasını beklemek zorundayız.
Maç yorumuma gelirsek, çok sıkıntılı olacağını sanmıyorum. Evimizde taraftarımızın desteğiyle 3-0 gibi net bir skorla kazanacağımız kanaatindeyim. Sneijder'in en azından bir golde direkt katkısı olacağından neredeyse eminim.
Son temennim de Melo'nun dikkatli olması, Fenerbahçe maçına kadar kart görmemesi gerek. Görüyorsa da bu maçta görsün, haftaya Konya maçında olmasın. Fenerbahçe maçında kilit rolü olacak.
Şampiyonluk imkansız değil, sadece o imkanı rakibimize kendi ellerimizle verdik. Eğer oyuncular bunu düzeltmek istiyorsa kalan maçların tümünü kazanması ve galibiyet serisi yakalaması lazım. Belki o zaman bir şansımız olabilir.
Biz maçlarımızın tamamını kazansak bile rakibin bizle oynayacağı maç dışında oynayacağı 8 maçın 2sinde daha kaybetmesini bekleyeceğiz. O açıdan bence imkansıza yakın artık. Ancak elimizden gelen herşeyi yapıp o ihtimali beklemekten başka çaremiz kalmadı. Bu maçta da oyuncular arasında buna inanç olup olmadığını göreceğiz.
Bazı oyuncuların kesilip yedek kulübesinde oturtmak lazım fakat ne yazık ki Mancini'de o cesaret yok. Yine klasikleşmiş ilk 11'i sahaya sürecektir. Bu maçı evimizde oynadığımız için rahat kazanırız fakat gelecek hafta oynayacağımız deplasman için böyle bir şey yapılmalı diye düşünüyorum. Devre arası tonla adam alındı, milyon dolarlar harcandı, Telles dışında hiçbiri oynamıyor. Bu maçtan başlayarak; Hajrovic, Umut Gündoğan, Veysel Sarı ve Emre Çolak gibi oyunculara şans vermeli artık. Rotasyon olmadan başarı gelmiyor maalesef.
Yine fark atarız kendimizi affettirmek için.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben bu maça 100 liraya yakın para bastım her kuponumda var bu maç Galatasaray yenemezse dibe çökerim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Lucas oynucak yarin.
edit : emin konusmuyalimda ilk 18"de olucak kisacasi.![]()