Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Yeni Durak Hollanda ! | NEC Nijmegen - 4. Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Thumbs up Yeni Durak Hollanda ! | NEC Nijmegen - 4. Sezon |

Başkanımız Antonino Pulvirenti

Takım Bilgileri

Kulüp Geçmişi

Oyun Bilgileri

Açılan Ligler : İngiltere, İspanya, Almanya, Hollanda, Türkiye, İtalya ve 2. ligleri

Veritabanı : 14.3.0 - Geniş

1 aylık aranın ardından söz verdiğimiz gibi Catania ile yeniden yola çıkıyoruz. FM'yi özlemişken güzel bir kariyer ile bunu taçlandırmayı düşünüyorum. Umarım başarılı ve uzun ömürlü - tabiki en önemlisi bana ve size zevk veren - bir kariyer olur...
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar dilerim. Uzun ve keyifli bir kariyer olacağını tahmin edebiliyorum. Hele geçmiş kariyere göz atınca sıkı bir takipçi olacağımı söyleyebilirim
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Klüp başkanında mafya havası var Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Catania kadrosu ile çok renkli bir takım,zevkli olacaktır,başarılar.

5. Default

Başarılar hocam, arkadaşın dediği gibi aman başkana dikkat, bir kaç kötü sonuçtan sonra ayağına beton döktürüp denize atacakmış gibi bir hava seziyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Başarılar dilerim. Uzun ve keyifli bir kariyer olacağını tahmin edebiliyorum. Hele geçmiş kariyere göz atınca sıkı bir takipçi olacağımı söyleyebilirim
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Klüp başkanında mafya havası var Başarılar
    Başkan iyidir iyi. Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Catania kadrosu ile çok renkli bir takım,zevkli olacaktır,başarılar.
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by JoyStick View Post
    Başarılar hocam, arkadaşın dediği gibi aman başkana dikkat, bir kaç kötü sonuçtan sonra ayağına beton döktürüp denize atacakmış gibi bir hava seziyorum
    Önceki serideki gibi ise başkan Catania'yı dünya kulübü yapacağımızı düşünüyorum. Yani ondan bize zarar gelmez.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar Kardeşim Sicilya'nın Bağımsızlığını İlan Edersen Memnun Olurum
    İnşallah abi inşallah.
    Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Başarılar dilerim umarım uzun soluklu bir kariyerliğin olur...
    İnşallah, teşekkürler.
    TariboWest

Başarılar Kardeşim Sicilya'nın Bağımsızlığını İlan Edersen Memnun Olurum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Başarılar dilerim umarım uzun soluklu bir kariyerliğin olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

En sevindiğim olay Francesco Lodi'nin Catania'ya geri dönmesiydi. Tabiki yeni güncelleme ile ondan yararlanmak benim için büyük bir zevk olacak.

TariboWest

Basarilar, tekrar Catania ile devam etmen guzel olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar, tekrar Catania ile devam etmen guzel olacak
    Teşekkürler.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar abi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar abi.
    Teşekkürler kardeşim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transfer döneminde iki oyuncuyu kadromuza kattık.

Albin Ekdal

Tomas Rincon

Transfer Özeti

Hazırlık Maçları

Çektiğimiz kredinin ödemeleri başladı ve kombine bilet satışları açıklandı.

TariboWest

Iki tane guzel transfer yapmissin. Hazirlik maclari da guzel gecmis. Umarim lige iyi bir baslangic yapariz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Iki tane guzel transfer yapmissin. Hazirlik maclari da guzel gecmis. Umarim lige iyi bir baslangic yapariz
    Transferler ve hazırlık maçlarına bakarak berbat bir lig geçirdiğimizi söyleyebilirim. Canımızla cebelleştiğimiz için haftaların nasıl geçtiğini anlamadım. O yüzden ilk 12 haftalık periyodu toplu halde koymayı planlıyorum. Birazdan gelişmeler gelecek...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Herşey çok güzel başlamıştı. Transferleri sezonun başında kadromuza katmış ve hazırlık maçlarında muhteşem bir performans sergilemiştik. Nitekim yeni sezondan beklentim çok yüksekti. İlk 2 haftada alınan 4 puandan sonra hayaller kurmaya başlarken herşey tersine dönmüş ve ard arda mağlubiyetlerle kendimizi bir anda düşme potasında bulmuştuk. Bu kötü sonuçlara rağmen yönetimin hala arkamızda durması beni rahatlatmış olsa da bir an evvel toparlanıp bu cehennemden çıkmak tek hedefim.

Serie A 11. Hafta Puan Durumu

Kötü sonuçların devam etmesi üzerine takımla bir toplantı gerçekleştirdik. Oyuncularımızın tümünden olumlu tepkiler aldım. Bu tepki kenetlenmiş bir takım olduğumuzu ve birbirimize güven duyduğumuzu açıkça belirtiyor. Umuyorum ki bu takım büyük bir sıçrama yaparak kendini alt sıralardan kurtaracak. Önümüzdeki hafta lider Napoli ile oynayacağız...

TariboWest

Yapılan transferler takıma adapte sorunu yaşıyor galiba hazırlık aşaması güzel geçmiş Ligde ise durum tam tersi ama umarım kısa zamanda seri galibiyetlerle taraftarımızın gönlünü kazanırız yoksa yönetim tepkisini seni kovmakla gösterir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yapılan transferler takıma adapte sorunu yaşıyor galiba hazırlık aşaması güzel geçmiş Ligde ise durum tam tersi ama umarım kısa zamanda seri galibiyetlerle taraftarımızın gönlünü kazanırız yoksa yönetim tepkisini seni kovmakla gösterir
    Fazla transfer de yapmadık aslında. Uyum sorunu değil de moral bozukluğu olarak bakıyorum ben. Toparlanamazsak yapacak birşey yok. Kaderimize razı olacağız.
    TariboWest

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Öncelikle başarılar dilerim catania güzel seçim. Transferlerde iyi ama şu ekdal'ı ben hangi takımıma aldıysam adam hiç verimli olmadı hiç bir zaman bakalım sende nasıl oynıyacak

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Öncelikle başarılar dilerim catania güzel seçim. Transferlerde iyi ama şu ekdal'ı ben hangi takımıma aldıysam adam hiç verimli olmadı hiç bir zaman bakalım sende nasıl oynıyacak
    Teşekkürler. Şu anda takım performansımız iyi olmadığı için yorumda bulunamayacağım. Umarım bundan sonra iyi bir performans sergiler de burdan paylaşırım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Catania Rahat Bir Nefes Aldı !

Serie A 12. Hafta

Catania 2-2 Napoli

Spoiler: Maç Verileri 

Serie A 13. Hafta

Cagliari 4-2 Catania

Serie A 14. Hafta

Catania 2-1 Livorno

Serie A 15. Hafta

Roma 0-3 Catania

Serie A 16. Hafta

Catania 1-0 Chievo

Serie A 17. Hafta

Genoa 0-0 Catania

Puan Durumu

Uzunca bir süre aldığımız kötü sonuçlar sonrasında biraz olsun toparlandık ve küme düşme potasından çıkmayı başardık. Umarım kalan maçlarda da iyi bir performans sergileyerek ligi ilk 8 de bitirebiliriz. Bu arada lige 14 günlük bir ara verildi. Devre arası transfer döneminde takviye yapmak istiyorum. Şu an 3.5 m € transfer bütçemiz var. Fakat sezon sonunda serbest kalacak oyuncular için de maaş olarak kullanabilirim bütçeyi. Gelmeyi kabul edecek isimlere göre transfer politikamız şekillenecek...
    TariboWest

Başarılar dilerim. 3,5 milyon € fena bir bütçe değil sağlam topçular kazandırabilirsin.

Ligde iyi olmuş düşme potasından çıkman elindeki kaliteli bir oyuncunu kullanmıyorsan satarak bütçeye katkı yapıp yerini dolduracak sağlam bir futbolcu kazandırabilirsin. Başarılarının devam etmesi dileğiyle.

Takim toparlanmis ama bu formumuzu surdurmeliyiz. 2-3 yenilgide tekrar kume dusme potasina girebiliriz. Umarim sene sonunda ilk 8'de bitiriz ligi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ankaraguclu06 View Post
    Başarılar dilerim. 3,5 milyon € fena bir bütçe değil sağlam topçular kazandırabilirsin.
    Sadio Mane ve Yann Sommer için görüştük ama almayı başaramadık. Leto sakatlandığı için İbrahima Traore ile sözleşme imzaladık.
    Ligde iyi olmuş düşme potasından çıkman elindeki kaliteli bir oyuncunu kullanmıyorsan satarak bütçeye katkı yapıp yerini dolduracak sağlam bir futbolcu kazandırabilirsin. Başarılarının devam etmesi dileğiyle.
    Yükselen performansımızla oyuncuları biraz parlatıp satmayı planlıyorum.
    Takim toparlanmis ama bu formumuzu surdurmeliyiz. 2-3 yenilgide tekrar kume dusme potasina girebiliriz. Umarim sene sonunda ilk 8'de bitiriz ligi.
    Açıkçası ligi bir kenarı bıraktım ben. Ama takım inatla iki kulvarda da kazanmaya devam ediyor maşallah. Ligde ilk 6'ya gireceğime inanmadığım için kupada finale kalıp veya kupayı kazanmayı başarıp Avrupa biletini almaya çalışacağım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Mağlubiyeti Unuttuk !

18. Hafta

14 günlük aranın ardından ilk maçımızda 2 puan bıraktık.

19. Hafta

Futbolun Adaleti Yok !

20. Hafta

Yine Sicilya geçilmez dedik ve 1 puan almayı başardık.

21. Hafta

3 puanı 3 golle aldık.

22. Hafta

Bologna deplasmanında öldük öldük dirildik. Maçı kaybettiğimizi düşünürken rakip takım oyuncusu bize 1 puanı hediye etti.

23. Hafta

Yine iyi bir oyun ortaya koyduk ve galibiyeti rahat elde ettik.

İtalya Kupası 1. Tur

Ligde yenildiğimiz Cagliari bu sefer yenmeyi başardık ve bir üst tura çıktık.

İtalya Kupası Çeyrek Final

Ligdeki sıralamamızla Avrupa bileti alamayacağımız için İtalya Kupası bizim için çok önemli bir hal aldı. Sampdoria gibi zorlu deplasmanda galip gelmesini bildik ve yarı finalde Roma'nın rakibi olduk. Yarı final maçları iki ayak üzerinden oynanacak ve ilk maç sahamızda olacak...

Devre arası transfer döneminin son gününde İbrahima Traore'yi kadromuza kattık. Bonservisine 575.000 € ödedik.

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Açıkçası ligi bir kenarı bıraktım ben. Ama takım inatla iki kulvarda da kazanmaya devam ediyor maşallah. Ligde ilk 6'ya gireceğime inanmadığım için kupada finale kalıp veya kupayı kazanmayı başarıp Avrupa biletini almaya çalışacağım.
    Senin için en mantıklı seçim bu şuan bencede

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri