Bursaspor tarafındaki son gelişmeler mevcut durumlarına bir canlılık getirecek olsa da kendi sahamızda puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu maç, Fenerbahçe'nin kalan haftalarda nasıl bir psikolojide olacağını, mevcut puan farkının eriyip erimeyeceğini gösterebilecek en önemli maç bence.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yine mi pazartesi? yeter arkadaş yeter.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu saatten sonra puan kaybı olmaz diye düsünüyorum derbiye moralli gideriz.
Rahat geçeriz Bursayı.Derbiye moralli çıkarız.İnşallah bi sakatlık bi aksilik olmaz.
Bursaspor'u yenip derbiye bol moralle gideriz
Beşiktaş ve Galatasaray kaybederse maç inanılmaz bir atmosferde ve heyecanda oynanır. Heyecanla bekliyoruz.
...
pzts olmasi fenerbahce icin de bir avantaj sagliyor maalesef, bunu rakiplerimiz kullansa yeridir. kac haftadir imtiyazli takim gibi son maci biz yapiyoruz.
bu mac cok onemli bir viraj bence. sonraki iki derbi deplasmanindan bos donersek bir anda butun avantajimizi yitirmis oluruz. mutlaka kazanip puan farkini koruyarak TT arenaya gitmek gerek. ozellikle gs camiasi is bitmis gibi bir algi olusturdu, yonetim ve takim her ne kadar bu isin pesini birakmayacagiz deseler de medyada ve sosyal medyada bu durum gecerli. rehavete kapilirsak bu sezon da kus ucar, farkina bile varamayiz.
Bu maç aslında Pazar'dı ama seçim çıktı bu sefer yine Pazartesi oldu Fener'in maçı.Ha Cuma ha Pazartesi farketmeksizin her türlü alıyor evinde zaten Fenerbahçe rahat maç olur.
Sahamızda kolay kolay puan kaybetmeyiz. 2-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanırız diye tahmin ediyorum, Moussa'dan da gol bekliyorum.![]()
Salih 11'de deniyor. Mükemmel olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arkada Topal kesin. Önünde de Salih-Alper ikilisi olsun, yardırsınlar rakibin üstüne üstüne. Meireles'i istemiyorum ben. İsmini görünce refleks gösteriyorum hemen. Ama geçen hafta iyi oynamıştı. Nasıl olsa standardını bulur. Son kez oynasın bakalım bu hafta da.
Last edited by di canio : 28.Mart.2014 at 20:07
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursa'yı da bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum, özellikle puan farkı sayesinde daha rahat oynamaya başladık. Bir de Emenike bencilliği bırakırsa maçları daha rahat koparırız.
Orta sahada Topal-Meireles-Salih üçlüsü olacak galiba. Bu saatten sonra Meireles'in kesileceğine inanmıyorum, dünya kupası da yaklaştıkça elinden gelen herşeyi yapacaktır. Ama yine de oynaması taraftarı değilim. Salih umarım iyi oynar da tekrar maçları izlemek için ekstra sebebimiz olur. Sahada Salih ve Alper'i görmeyince hep içimde bir burukluk oluyor.
Fenerbahçe şampiyonluğa yürüdüğünde özellikle bu mevsimde yani bahar aylarında içim kıpır kıpır olur. Şampiyonluk fısıltıları baharın tatlı sıcaklığında rüzgarla havaya karışır. Ben buna Şampiyonluk mevsimi derim ve ne zaman bu his bende oluşsa Fenerbahçe şampiyon olmuştur.
Kısacası bu his bende var ve Fenerbahçe şampiyon olacak, şimdi dağılabilirsiniz![]()
...
galatasaray da puan kaybetti. fenerbahce bu maci kazanirsa iktidar bile puan farkini "kapatamaz" artik![]()
Kazanırsak fark 13e cıkacak ve efsane bir sezon olacak.![]()
Zoru başarmayı severiz de artık buradan da şampiyonluğu vermeyiz.
Kazanirsak şampiyonluk turunu atariz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Türk Telekom'da farkın 18 olabileceğini ilk devre bittiğinde düşünüyordum ama sakatlıklar bunu engelledi, yarın kazanıp en azından 16 olması için deplasmana gidelim ki içeride rahat sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Stresli değil artık keyifli geçecektir maçlar, her maç şampiyonluk coşkusunu yaşaya yaşaya...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu maçı kazanırsak Olimpiyat Stadı'nda sampiyon oluruz bence.
Emenike sarı kart sınırında sanırım. Gs derbisi düşünülerek oynatılmazsa bu maçtan fazlasını yapabileceği bir deplasmanda olması daha mantıklı olacaktır.
...
Sonuçta defans oyuncusu değil salak bir hareket yapıp sarı kart görmesin. Yapacağı 2 tane şey var hakemi kandırmayacak ve saçma sapan itiraz etmeyecek. Bir futbolcu bunları da yapamıyorsa kusura bakmasın. Aslında kesilmesi takım oyunu adına daha iyi olur gibi geliyor bana. Kontra futbolunda etkili olsa da Emenike'nin yokluğunun FB futboluna çok büyük etkisi olacağını zannetmiyorum ama son maçlarda sürekli gol attığı için rakip defansların üzerinde psikolojik baskı oluşturduğu da bir gerçek..
Bu isimlerden biri mutlaka görecek. Topal ve Gökhan'ın görmemesi daha muhim.
Alper de sakatlanmış. Bonus kafaya gün doğru, Umarım en son maçta yediği kırmızıyla beraber takımı yüzüstü bırakması unutulmamıştır. 1 Salih'i milyon Cristian'a değişmem. Bakalım forma kimin olacak?
...
bekir, salih, meireles ilk 11de. geri kalan kadro klasik.
Salih için büyük şans. Bunu iyi kullanması gerekiyor. Olabildiğince ikili mücadeleden uzak durması gerek malum fiziksel olarak hala yeterli seviyede değil. Basit oynarsa kahraman olur.
...