Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç nasıl sonuçlanır?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır.

13 92.86%
  • Berabere biter.

1 7.14%
  • Bursaspor kazanır.

0 0%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 27. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 27. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bursaspor tarafındaki son gelişmeler mevcut durumlarına bir canlılık getirecek olsa da kendi sahamızda puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu maç, Fenerbahçe'nin kalan haftalarda nasıl bir psikolojide olacağını, mevcut puan farkının eriyip erimeyeceğini gösterebilecek en önemli maç bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yine mi pazartesi? yeter arkadaş yeter.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu saatten sonra puan kaybı olmaz diye düsünüyorum derbiye moralli gideriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Rahat geçeriz Bursayı.Derbiye moralli çıkarız.İnşallah bi sakatlık bi aksilik olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bursaspor'u yenip derbiye bol moralle gideriz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş ve Galatasaray kaybederse maç inanılmaz bir atmosferde ve heyecanda oynanır. Heyecanla bekliyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

pzts olmasi fenerbahce icin de bir avantaj sagliyor maalesef, bunu rakiplerimiz kullansa yeridir. kac haftadir imtiyazli takim gibi son maci biz yapiyoruz.

bu mac cok onemli bir viraj bence. sonraki iki derbi deplasmanindan bos donersek bir anda butun avantajimizi yitirmis oluruz. mutlaka kazanip puan farkini koruyarak TT arenaya gitmek gerek. ozellikle gs camiasi is bitmis gibi bir algi olusturdu, yonetim ve takim her ne kadar bu isin pesini birakmayacagiz deseler de medyada ve sosyal medyada bu durum gecerli. rehavete kapilirsak bu sezon da kus ucar, farkina bile varamayiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu maç aslında Pazar'dı ama seçim çıktı bu sefer yine Pazartesi oldu Fener'in maçı. Ha Cuma ha Pazartesi farketmeksizin her türlü alıyor evinde zaten Fenerbahçe rahat maç olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sahamızda kolay kolay puan kaybetmeyiz. 2-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanırız diye tahmin ediyorum, Moussa'dan da gol bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Salih 11'de deniyor. Mükemmel olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Salih 11'de deniyor. Mükemmel olur.
    salih gecen hafta cok iyiydi, mac eksigi olmasa cok daha isabetli isler yapardi. dusundugunu yapamadi bircok yerde. cok da istekliydi, topal-meireles onlerinde salih isler gibi duruyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    salih gecen hafta cok iyiydi, mac eksigi olmasa cok daha isabetli isler yapardi. dusundugunu yapamadi bircok yerde. cok da istekliydi, topal-meireles onlerinde salih isler gibi duruyor.
    Arkada Topal kesin. Önünde de Salih-Alper ikilisi olsun, yardırsınlar rakibin üstüne üstüne. Meireles'i istemiyorum ben. İsmini görünce refleks gösteriyorum hemen. Ama geçen hafta iyi oynamıştı. Nasıl olsa standardını bulur. Son kez oynasın bakalım bu hafta da.
    Last edited by di canio : 28.Mart.2014 at 20:07
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bursa'yı da bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum, özellikle puan farkı sayesinde daha rahat oynamaya başladık. Bir de Emenike bencilliği bırakırsa maçları daha rahat koparırız.

Orta sahada Topal-Meireles-Salih üçlüsü olacak galiba. Bu saatten sonra Meireles'in kesileceğine inanmıyorum, dünya kupası da yaklaştıkça elinden gelen herşeyi yapacaktır. Ama yine de oynaması taraftarı değilim. Salih umarım iyi oynar da tekrar maçları izlemek için ekstra sebebimiz olur. Sahada Salih ve Alper'i görmeyince hep içimde bir burukluk oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe şampiyonluğa yürüdüğünde özellikle bu mevsimde yani bahar aylarında içim kıpır kıpır olur. Şampiyonluk fısıltıları baharın tatlı sıcaklığında rüzgarla havaya karışır. Ben buna Şampiyonluk mevsimi derim ve ne zaman bu his bende oluşsa Fenerbahçe şampiyon olmuştur.

Kısacası bu his bende var ve Fenerbahçe şampiyon olacak, şimdi dağılabilirsiniz
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasaray da puan kaybetti. fenerbahce bu maci kazanirsa iktidar bile puan farkini "kapatamaz" artik

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kazanırsak fark 13e cıkacak ve efsane bir sezon olacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zoru başarmayı severiz de artık buradan da şampiyonluğu vermeyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kazanirsak şampiyonluk turunu atariz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk Telekom'da farkın 18 olabileceğini ilk devre bittiğinde düşünüyordum ama sakatlıklar bunu engelledi, yarın kazanıp en azından 16 olması için deplasmana gidelim ki içeride rahat sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Stresli değil artık keyifli geçecektir maçlar, her maç şampiyonluk coşkusunu yaşaya yaşaya...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Türk Telekom'da farkın 18 olabileceğini ilk devre bittiğinde düşünüyordum ama sakatlıklar bunu engelledi, yarın kazanıp en azından 16 olması için deplasmana gidelim ki içeride rahat sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Stresli değil artık keyifli geçecektir maçlar, her maç şampiyonluk coşkusunu yaşaya yaşaya...
    Aynen benim de içimde böyle bir his var.Bu hafta kazanırsak haftaya da kazanırız gibi geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu maçı kazanırsak Olimpiyat Stadı'nda sampiyon oluruz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emenike sarı kart sınırında sanırım. Gs derbisi düşünülerek oynatılmazsa bu maçtan fazlasını yapabileceği bir deplasmanda olması daha mantıklı olacaktır.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Emenike sarı kart sınırında sanırım. Gs derbisi düşünülerek oynatılmazsa bu maçtan fazlasını yapabileceği bir deplasmanda olması daha mantıklı olacaktır.
    Sonuçta defans oyuncusu değil salak bir hareket yapıp sarı kart görmesin. Yapacağı 2 tane şey var hakemi kandırmayacak ve saçma sapan itiraz etmeyecek. Bir futbolcu bunları da yapamıyorsa kusura bakmasın. Aslında kesilmesi takım oyunu adına daha iyi olur gibi geliyor bana. Kontra futbolunda etkili olsa da Emenike'nin yokluğunun FB futboluna çok büyük etkisi olacağını zannetmiyorum ama son maçlarda sürekli gol attığı için rakip defansların üzerinde psikolojik baskı oluşturduğu da bir gerçek..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sadece o da degil.

Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül, Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda 28. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sadece o da degil.

Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül, Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda 28. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
    Bu isimlerden biri mutlaka görecek. Topal ve Gökhan'ın görmemesi daha muhim.

Alper de sakatlanmış. Bonus kafaya gün doğru, Umarım en son maçta yediği kırmızıyla beraber takımı yüzüstü bırakması unutulmamıştır. 1 Salih'i milyon Cristian'a değişmem. Bakalım forma kimin olacak?
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu isimlerden biri mutlaka görecek. Topal ve Gökhan'ın görmemesi daha muhim.

Alper de sakatlanmış. Bonus kafaya gün doğru, Umarım en son maçta yediği kırmızıyla beraber takımı yüzüstü bırakması unutulmamıştır. 1 Salih'i milyon Cristian'a değişmem. Bakalım forma kimin olacak?
    Cristian sakat değil mi? Sahaya sürpriz olmazsa Meireles-Salih çıkar, ama yedek orta saha sorun. Bu maçta yedek forvet(yabancı) almak yerine Holmen alınmalı kadroya. Sonuçta takım içinde kaydırma ile forvet sıkıntısı giderilir ama orta saha yok maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bekir, salih, meireles ilk 11de. geri kalan kadro klasik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salih için büyük şans. Bunu iyi kullanması gerekiyor. Olabildiğince ikili mücadeleden uzak durması gerek malum fiziksel olarak hala yeterli seviyede değil. Basit oynarsa kahraman olur.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bakalım salih reyiz ne yapacak

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri