Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

9 64.29%
  • Berabere Biter

5 35.71%
  • Kayserispor Kazanır

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kayserispor | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Beşiktaş - Kayserispor | STSL 28. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

lig sonuncusuna şansımız tutmaz puan bırakırız

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray'ın başına gelen, bizim de başımıza gelebilir. Hafife almamak lazım rakibi. Bu saatten sonra sonra bu tarz gereksiz puan kayıplarının da telafisi kalmadı. İlk yarıdan çökmeliyiz rakibe, işi ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bana Kayserispor puan alacak gibi geliyor. Beşiktaş çok atamıyor zaten,Kayserispor'da can havliyle formda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Normal şartlarda Beşiktaş'ın kazanacağı bir maç. Fakat Kayserispor'da son üç maçtır istikrarlı bir şekilde kazanıyor. Maçlara yardımcı antrenörle çıktıkları için Cevat Güler'li Galatasaray'a benzetiyorum biraz onları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bize karşı kapanmayan takımlara rahat rahat üstünlük kurabiliyoruz kontratağı iyi oynayan bir takım olduğumuz için. Kayserispor da vatan millet sakarya kapanan bir takım olmadığı için çok fazla sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum gol atma hususunda. Önemli olan onları durdurabilmek. İki eski dost bize çok fazla sıkıntı çıkarmazlar diye umut ediyorum. Zevkli bir karşılaşma olur , kazanırız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayseri'nin yeneceği hissine kapıldım. Bastır Kayseri Maç İnönü'de olsaydı Beşiktaş'ın kaybetme ihtimali yoktu ancak kümede kalmak için çırpınan Kayseri'nin bana göre puan alma ihtimali düşünülenden yüksek. %60'a %40 Beşiktaş lehine şu an ihtimaller bana kalırsa.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Kayseri'nin yeneceği hissine kapıldım. Bastır Kayseri Maç İnönü'de olsaydı Beşiktaş'ın kaybetme ihtimali yoktu ancak kümede kalmak için çırpınan Kayseri'nin bana göre puan alma ihtimali düşünülenden yüksek. %60'a %40 Beşiktaş lehine şu an ihtimaller bana kalırsa.
    Bizim şamp ligine sizden daha çok ihtiyacımız var saygısızlık yapma şimdi
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Bizim şamp ligine sizden daha çok ihtiyacımız var saygısızlık yapma şimdi
    CL bizim olacak Yüksek yüzdeyi size verdik ya işte daha ne istiyosunuz. Kayseriyliyim ayrıca Galatasaraylıyım elimden bu kadarı geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    CL bizim olacak Yüksek yüzdeyi size verdik ya işte daha ne istiyosunuz. Kayseriyliyim ayrıca Galatasaraylıyım elimden bu kadarı geliyor
    İnşallah fenere yenilirsiniz
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Beşiktaş derbinin olduğu bir haftayı iyi değerlendirmeli.Fakat Kayserinin son üç maçta çok iyi bir grafiği var, moraller üst düzey.O yüzden ne olacağı açıkçası belli olmaz.Beşiktaş sabırla oynamalı.Acele ederlerse kontralardan giderler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kayseri çok iyi bir form grafiği yakaladı en kötü 1 puanın sahibi olurlar bence bu maçta. Beşiktaş'ın işi zor güzel maç olacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mustafa Pektemek te sakatlanmış, 2 hafta yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ömer'in durumunu bilmiyorum, elimizde bir tek Almeida kaldı forvet olarak. Defansta da Ersan yetişmiyormuş, Dany'ye kaldık. Zor bir maç olacak yine anlaşılan. Kazanmak şart, ne olursa olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pektemek yine gitmiş arkadaş ne bahtsız bi adam bu ya.

Bu maçtan beraberlik çıkacak diye düşünüyorum. Kayseri son çırpınışlarını yapıyor ve umarım düşmezler küme. Bu maçtan alınacak her türlü puan onlara yarayacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kayserispor en azından puan alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten revirtaş olduk, bu halimizle puan alalım helal olsun derim
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Pektemek ne şanssız adam ya. Aslında iyi topçu beğeniyorum ben ama bi düzelemedi, sürekli bi sakatlık çıktı. Linderoth'a benzedi bizim. O da buraya gelirken doktor görmemiş adamdı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yok Linderoth tan farklı Pektemek in durumu. Bu adam büyük sakatlık yaşayıp geldi zaten.

Her şey değişti, bir tek antrenman tesisleri değişmedi sanırım. Sahaların baştan yapılması lazım, sürekli yırtıkla oyuncu kaybediyoruz.

Beşiktaş çok rahat alır bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gollu mac olur besiktas alir 3-2

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pektemek yoksa BJK zorlanır bence. Golsüz beraberlik ya da 0-1 Kayseri galibiyeti bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

#Kayserispor XI vs Beşiktaş: Sinan, Abdullah, Simic, Levent, Ömer, Engin, Tziolis, Biseswar, Mijailovic, Mouche, Bobo

#Beşiktaş XI vs Kayserispor: Tolga, Necip, Franco, Dany, İsmail, Veli, Atiba, Olcay, Jones, Motta, Almeida

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İsmail umarım bugün iyi bir performans gösterir de, önümüzdeki yıl sol bek için içimiz rahat eder. Motta ile ikisinin sol beke Avrupa düzeyinde yetmesini umuyorum. Motta önde de iyi oynarsa, zaten yüksek olan satın alınma ihtimaline daha da arttırır. İyi bir alternatif olabilir.

Dany için kritik maç bence, bu maçı oynayamazsa bir daha da forma giyemez kolay kolay.

Jones ise kontratını uzattırmak istiyorsa bir şeyler göstermeli artık. Tamam bugün oynayacağı yer tam olarak kendi pozisyonu olmayabilir ama en azından bu adamın bu pozisyona alternatif olup olmadığını göreceğiz.

Takım için zaten kritik bir maç, derbinin olduğu haftayı kayıpsız geçmemek önemli ikincilik açısından...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

daha once de boyle bir kadro ile cikmisti bjk, 0-0 mi ne bitmisti. almeida ve olcayi kitlerse kayseri, isi kolaylasir. kadrolari gordukten sonra kisir bir mac olur dusuncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görüntü takılıyormu yoksa bendemi sorun var
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Araya bir tane sıkıştırdıkları iyi oldu, pek atacak gibi oynamıyorduk.

Jones ile ilgili daha önce de aynı fikirdeydim, bu adam ancak Veli nin yedeği olabilir, Atiba yokken yerine oynatsan, orada bile sırıtır. Teknik açıdan çok zayıf, paslar sağlam gitmiyor.

Necip de sakatlandı, umarım ciddi bir şeyi yoktur, adam her yerin yedeğiydi, uzun süreli sakatlığı çok kötü olur.

Motta önde pek iyi değil, sol tarafta İsmail le daha iyi çalışmaları beklerdim. Umarım ikinci yarı biraz daha kendilerine gelirler sol tarafta.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Oğuzhan attı 2-0 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yine klas bir gol atti, penalti vurusu gibi atiyor uzak mesafe sutlarini.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaşlıya rahat maç izlemek haram, bugün bir kez daha ispatlandı bence. Sen gel 90+3'e 2-0 önde gir, 90+5'te rakibin beraberlik golü atmasını engellemeye çalış. Neyse, derbi haftasında zor olsa kazandık, iyi oldu bu.

Bu arada, Dany denilen futbolcu bozuntusu direkt kırmızı kart görmeliydi. Ayrıca, İsmail'in Kayserili ile bizim ceza sahası içinde çarpıştığı pozisyon bana penaltı gibi geldi. Cüneyt Çakır da, maçın skoruna etki etti hatalı kararlarıyla. Bu adamı anlamıyorum, Avrupa'da en zor maçları bile çıkarıyor; ancak Türkiye'de bu tarz rahat maçları bile kaldıramıyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri