Jimmy,Gosso kart cezası;Mervan,Ramazan sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.Zaten forvet hattı sıkıntılı bir takım bunun üzerine dikine gidebilen adam eksiltebilen Jimmy ve Mervan'ın olmayışı büyük sıkıntıya sokacaktır takımı.İlk maçta efsanevi bir geri dönüşle 2-0 dan 3-2 kazanmıştı Gençlerbirliği maçı bu maçta da beraberliği kurtarmak Gençlerbirliği adına yeterli olacaktır.
Gençler kazanırsa Avrupa Kupaları ihtimali çıkıyor ortaya,umarım kazanırlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şöyle bir fikstür varken Avrupa kupalarından bahsetmek biraz hayal olur.Devre arasında Eskişehir maçına kadar olan süreçte düşme hattıyla 7-8 puan fark olmazsa düşerler demiştim şu an maç eksiğine rağmen 9 puanlık bir fark var.Kalan maçlardan alınacak maksimum puanla düşme tehlikesi yaşamamak ve en azından ilk 10 içinde olmak daha makul bir seçenek bence.
Bilmiyorum ya,aslında takımın potansiyeli var,sezona Mehmet Özdilek ile başlasaydık şu an çok daha fazla puan toplamış olabilirdik.Hem ilk 6'ya girebilirse Gençler,Fenerbahçe'nin cezası ve Galatasaray'ın da kupayı kazandığını düşünürsek Avrupa Ligi'ne gidebilirler.
Gençlerbirliği'nin fikstürü zorluymuş. Tahmin yarışmasında bu maça beraberlik basmıştım. Gençlerbirliği'nin sakatlarıyla birlikte Trabzonspor'un da istikrarsız bir gidişatı var.
Son Dakika; Zeki Yavru'nun 11'de olduğunu gören Trabzonspor taraftarı kadroların yeniden sayılması için YSK'ya başvurdu.
...
Galatasaray ligi 2. bitirip, kupayı kazanırsa direk olarak şampiyonlar ligine gideceği için ya ligin 6.cısı yada kupa finalisti Avrupa'ya gidiyor diye biliyorum. Tam emin değilim hangisinin gideceğinden.
Pardon ben karıştırmışım,özür dilerim.
Cok ucuz bir penaltiydi bence
Dünyanın en sıkıcı maçı olmaya aday bir maç oluyor.Zaten LigTV spikeri de hayattan bezmiş bir şekilde anlatıyor maçı.
3-0 oldu
Maçı izlemiyorum ama skora göre bakarsak sıkıcı bir maç değil gibi duruyor..![]()
Paolo Henrique sonradan girdiği maçta 1 gol 1 asist ile yıldızlaştı. Neden ilk 11'de oynatılmıyor ve M.Janko'ya neden şans verilmiyor, anlam veremiyorum kaç aydır. Emre Güral benim gözümde, şu aşamada iyi bir yedek olabilir sadece.
Bakti top gelmiyor sahadaki tosunu yakaladi![]()