Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

2 33.33%
  • Berabere Biter

1 16.67%
  • Gençlerbirliği Kazanır

3 50.00%
1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gençlerbirliği | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Trabzonspor - Gençlerbirliği | STSL 28. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Jimmy,Gosso kart cezası;Mervan,Ramazan sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.Zaten forvet hattı sıkıntılı bir takım bunun üzerine dikine gidebilen adam eksiltebilen Jimmy ve Mervan'ın olmayışı büyük sıkıntıya sokacaktır takımı.İlk maçta efsanevi bir geri dönüşle 2-0 dan 3-2 kazanmıştı Gençlerbirliği maçı bu maçta da beraberliği kurtarmak Gençlerbirliği adına yeterli olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gençler kazanırsa Avrupa Kupaları ihtimali çıkıyor ortaya,umarım kazanırlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gençler kazanırsa Avrupa Kupaları ihtimali çıkıyor ortaya,umarım kazanırlar.

Şöyle bir fikstür varken Avrupa kupalarından bahsetmek biraz hayal olur.Devre arasında Eskişehir maçına kadar olan süreçte düşme hattıyla 7-8 puan fark olmazsa düşerler demiştim şu an maç eksiğine rağmen 9 puanlık bir fark var.Kalan maçlardan alınacak maksimum puanla düşme tehlikesi yaşamamak ve en azından ilk 10 içinde olmak daha makul bir seçenek bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

Şöyle bir fikstür varken Avrupa kupalarından bahsetmek biraz hayal olur.Devre arasında Eskişehir maçına kadar olan süreçte düşme hattıyla 7-8 puan fark olmazsa düşerler demiştim şu an maç eksiğine rağmen 9 puanlık bir fark var.Kalan maçlardan alınacak maksimum puanla düşme tehlikesi yaşamamak ve en azından ilk 10 içinde olmak daha makul bir seçenek bence.
    Bilmiyorum ya,aslında takımın potansiyeli var,sezona Mehmet Özdilek ile başlasaydık şu an çok daha fazla puan toplamış olabilirdik.Hem ilk 6'ya girebilirse Gençler,Fenerbahçe'nin cezası ve Galatasaray'ın da kupayı kazandığını düşünürsek Avrupa Ligi'ne gidebilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bilmiyorum ya,aslında takımın potansiyeli var,sezona Mehmet Özdilek ile başlasaydık şu an çok daha fazla puan toplamış olabilirdik.Hem ilk 6'ya girebilirse Gençler,Fenerbahçe'nin cezası ve Galatasaray'ın da kupayı kazandığını düşünürsek Avrupa Ligi'ne gidebilirler.
    Galatasaray'ın kupayı kazanması bir şeyi değiştirmez ki finalde oynayacağı takım Antalyaspor olursa o avrupa kupasına gidecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Galatasaray'ın kupayı kazanması bir şeyi değiştirmez ki finalde oynayacağı takım Antalyaspor olursa o avrupa kupasına gidecek.
    Hayır öyle bir şey yok,10-11 sezonunda final oynayan İBB niye gitmedi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gençlerbirliği'nin fikstürü zorluymuş. Tahmin yarışmasında bu maça beraberlik basmıştım. Gençlerbirliği'nin sakatlarıyla birlikte Trabzonspor'un da istikrarsız bir gidişatı var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son Dakika; Zeki Yavru'nun 11'de olduğunu gören Trabzonspor taraftarı kadroların yeniden sayılması için YSK'ya başvurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Son Dakika; Zeki Yavru'nun 11'de olduğunu gören Trabzonspor taraftarı kadroların yeniden sayılması için YSK'ya başvurdu.
    Nedir bu Zeki Yavru mevzusu? Her 11 belirlendiğinde adam Twitter'da TT oluyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Nedir bu Zeki Yavru mevzusu? Her 11 belirlendiğinde adam Twitter'da TT oluyor.
    Hafif yeteneksiz, bekte boyle izlenim birakti bizde. Zeki Alves diyorduk kendisine.

Simdi kanatta gecti bakalim, Zeki Navas olurmu

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray ligi 2. bitirip, kupayı kazanırsa direk olarak şampiyonlar ligine gideceği için ya ligin 6.cısı yada kupa finalisti Avrupa'ya gidiyor diye biliyorum. Tam emin değilim hangisinin gideceğinden.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pardon ben karıştırmışım,özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok ucuz bir penaltiydi bence

Dünyanın en sıkıcı maçı olmaya aday bir maç oluyor.Zaten LigTV spikeri de hayattan bezmiş bir şekilde anlatıyor maçı.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

3-0 oldu

Maçı izlemiyorum ama skora göre bakarsak sıkıcı bir maç değil gibi duruyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Paolo Henrique sonradan girdiği maçta 1 gol 1 asist ile yıldızlaştı. Neden ilk 11'de oynatılmıyor ve M.Janko'ya neden şans verilmiyor, anlam veremiyorum kaç aydır. Emre Güral benim gözümde, şu aşamada iyi bir yedek olabilir sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bakti top gelmiyor sahadaki tosunu yakaladi

Mesaj Yetkileri