Kayseri Erciyesspor kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Trabzonspor 5.Dk.da Henrique'nin Golüyle 1-0 Önde
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Dakika 28 ' de Trabzon Yusuf Erdoğan'ın golüyle farkı 2 ' ye çıkardı.
Ben Yazarken 2'lemiş Adamlar
Erciyes İçin Kritik Hafta Bu Maçı Kaybederse İşleri Çok Zor
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gol! Yusuf Erdoğan 39' (K Erciyesspor 0 - 3 Trabzonspor).
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Son golu Yusuf atmassa Hami atacakmis az kaldipozisyonu takip ederken butun yedek kulubesinin onunden futbolcu haraketlenir gibi gidiyor
hami kalicak gibi trabzonda![]()
etti 4....
5-0 oldu. Soner
Selçuk'ta formsuzlaştığına göre yeni orta sahamızı bulduk
Şaka bir yana Soner'i Gençler zamanından beri takip ediyorum,Trabzon'da niçin düzenli forma şansı bulamadığını hiç anlamıyorum.
Bu arada arkadaş bu maç için ''Erciyes kazanır diye düşünüyorum ancak nolur nolmaz diye KG var oynadım'' demiştiAh ulan ah
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gecen sezon Tolunay hoca gorev vermeye baslamisti iyide oynuyordu Soner ama ondan sonra sakatliklar gecirdi ust ustte ve bir turlu kendini toparliyamadi.
Herzaman elestirdigim Zeki Yavru bugun sahanin en iyilerindendi, elestiririzde severizde.
Yusuf'a halen sozlesme yapilmadi, halen 1461'in oyuncusu bu durum biraz beni korkutuyor. Menajeri ne turlu isler ceviriyor anlamis degilim.
Tahminde 0 verdiğim maçın skoruna bak.Henrique, Yusuf Erdoğan ve Olcan döktürdü resmen.
Var oynadım küme düş emi erciyes.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Maçın gollerine baktım,Henrique bir forvetin nasıl oynaması gerektiğini göstermiş,beğendim gol ve asistlerini;Erciyes beklemediğim bir yenilgi aldı tebrikler Trabzonspor
Henrique harika oynamış. Her maç böyle oynasa Trabzon'un forvet sorununu kökünden çözer.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
https://www.facebook.com/photo.php?v=812967278732071
Biran gencligimi hatirladim![]()