Galatasaray kazanır
Berabere biter
K. Erciyesspor kazanır
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Soma’da yüreklerimizi dağlayan maden kazasından sonra, yaraları sarmak için camia olarak ayağa kalkan Galatasaray, yarın ki maçta da Soma’yı unutmuyor.
TT Arena’da kapalı tribüne, Ali Sami Yen’de yıllarca asılı kalan “Soma kömür diyarı…” pankartı yeniden asılıyor.
Futbolcular ısınmaya çıkarken, Arena’nın çıkış tünelinde ışıklar karartılıyor. Futbolcular ve teknik heyet, başlarında, ışıkları yanan baretlerle yürüyerek sahaya geliyor. Arena’nın çıkış tüneli, Soma’da yitirdiğimiz canları hatırlamak için, onların hayatlarını kaybettiği maden ocaklarının tünellerine dönüşüyor. Taraftarlarımız, futbolcularımız, teknik heyetimiz, kısacası statta bulunan herkes, alkışları ve dualarıyla şehit madencilerimizi anıyor.
Futbolcularımız, seremoniye de Soma’daki kurbanlarımızın yasını tutmak için hazırlanan;
“NE SARI NE KIRMIZI, HER YER KÖMÜR KARASI” pankartıyla çıkıyor.
Yarın, kadın ve çocuk taraftarlarımıza kapıların açık olacağı TT Arena’da, kalpler bir kez daha Soma kurbanları için atıyor.
Maç için 2 ufak organizasyon.Arena’nın Çıkış Tüneli Kömür Karası
Soma’da yaşanan maden kazasının ardından kulübümüz toplumsal farkındalığı artırmak
için girişimlerini sürdürüyor.
Spor Toto Süper Lig’in son haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında Arena’nın çıkış tüneli Soma’da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza ithafen yeniden düzenlendi.
Ayrıca Türk Telekom Arena’daki saha kenarı LED panolarda reklamları dönen sponsor ve reklam veren firmalar ile yapılan görüşmeler neticesinde yarınki maç boyunca firma reklamları değil Soma’da hayatını kaybeden yurttaşlarımız için mesajlar yayınlanacak.
Türk Telekom Arena'da oynanan maçlarda reklamları dönen sponsor ve reklam veren firmalara Galatasaray Spor Kulübü olarak teşekkür ederiz.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
GALATASARAY'IN İLK 11'İ
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Melo, Selçuk, Yekta, Sneijder, Umut, Burak
İçimden bir ses 2. olamayacağımızı söylüyor, umarım yanılırım.
Rahat kazaniriz 2-0 , 3-1... skor bekliyorum
İlk yarıdan 2-3 tane yer yeniliriz Erciyes duman eder bizi.
(hadi totemci tayfa son maç için toplanın)
Sneijder gibi yetersiz topçuları niye oynatıyoruz anlamıyorum,yine hiç eder bütün atakları.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İyi yükleniyoruz ama son vuruşları yapamadık bir türlü.
Sneijder karşı karşıya yine kaçırdı, Burak da boştu üstelik.
Biz golü attık ama gs nin kaybedeceğini sanmıyorum. Hadi bu da benim totemim!
FM Gazetesi
Gökhan çok iyi yahu. Neyse şimdi Erciyes atar rahat olun.
(totem 2'ye geçiyoruz gençler)
sneijder , umut ne goller kacirdi ole... sneijder buraga verse gol.
1-0 gs diyorum
O değil de Chedjou rakibi cildirtmiyor mu sizce de? Herif tek bir top bile birakmadi, havadan veya yerden. Müthiş cool oynuyor.
Tek kale maç oldu ilk yarıda, sadece golü bulamadık. Devre arası Bjk'nin öne geçtiğini öğrenip iyice yüklenir bizimkiler, bu da aynı zamanda risk demek.
Futbolcular daha fazla tatil yapmak, sezonu geç açmak istiyorsa yapmaları gereken şey belli, yapmazlarsa da kendileri bilirler.
umutu cikar , berki al , yektayi cikar ontivero al maci kazanalim
Ne Berk'i ne Ontivero'su bu kadar önemli bir maçta gerek yok büyük kumarlara. Takım iyi sadece kilidi açamadık. Neyse zaten Edinho atar Erciyes alır 2. yarıları sevmiyoruz biz.(bu da son totem.)
Rahst top oynuyoruz genel olarak 2.yari maci aliriz
umut beyinsiz yahu o yuzden berkde yine beyin varkotu oynamiyoruz tabiki cok iyi oynuyoruz ama tek eksik gol
Umut'ta kafa yok falan ama o adam olmasa şuan Beşiktaş bizim maçın sonucuna bile bakmayacaktı.
O ayrı bir şey,belki Umut olmasa Kasımpaşa'ya yenilmeyecektik,durum yine aynı olacaktı.
Bende böyle mi söyleyeyim şimdi ?![]()
Keep calm and sneijder
Chedjou ilk yari selcuk'un deneyip bir turlu beceremedigi dogru pasi verdi ve sonu gol oldu
Oh be, sonunda.
Çok iyi zamanda geldi gol.
Vine var mı vine ?İzlemiyorum valla ilk yarı kaçanlardan sonra totem moduna geçtim atmışız.
![]()
al sana vine
https://vine.co/v/MXVxOVPDeZx
Burak Yılmaz'ın Galatasaray formasıyla attığı 50. gol oldu bu.
Nice gollere,gol kaçırmalara![]()