Yunanistan
Fildişi Sahili
Kolombiya
Japonya
Turnuvanın en zevkli grubu bu grup bence.Bütün takımlar birinci olabilir.Benim favorilerim Kolombiya ve Japonya.
Fildişi ve Kolombiya benim favorilerim ama aksi bir durum yaşansa da sürpriz olmaz. Kura şansı (Yunan şansı da diyebiliriz) işte ölüm gruplarının yanında oldukça sönük takımların olduğu gruplar var.
Çok acayip bir grup bu. Her takımın çıkma şansı var. Yunanistan anti futbol takımı.. O yüzden onların çıkmasını hiç istemiyorum.
Bence en berbat grup bu. Yunanistan'ın kura balına da ayar oluyorum. İnşallah, Fildişi ve Kolombiya çıkar gruptan.
Bence de turnuvanın en zevkli grubu bu en denk takımlar burda japonya yunanistan kolombiya fildişi hepsi çıkabilir gruptan benim favorilerim kolombiya ve fildişi
Fildişi ve Japonya çıkarlar.
Yunanistan ne yapar eder gene çıkabilir. Ben korkuyorum bu değişik takımdan.
Japonya-Kolombiya çıkar bence![]()
yunan lider çıkar![]()
kolombiya çok iyi oynadı![]()
ne derseniz diyin ben bu adamları seviyorum. müthiş bir bağlılık, egolar dışarıda bırakılmış, takımca duruşları var. hiçbir futbolcusu ben yıldızım ayaklarında değil, mitroglou yedek mesela atılan gole hayvan gibi seviniyor. saygı var, gekas konya'da oynuyor diye hor görülmüyor mesela. gol yedikleri zaman birbirlerine kızsalar bile 2 dakika sonra geçiyor. bizim arda'nın burak'ın selcuk'un sahadaki hareketlere bakıyorum bir de bunlara bakıyorum kesinlikle futbolculuk adına çok fark var.
aynı şey isvicre için de geçerli onların da çoğu göçmen çocuğu olduğu için severim yunanlılarla ise kültür bagımız var. tabi herkes sevsin diye bir şey demiyorum fakat adamların başarısına gölge düşürmeye çalışmak aslında bizim ne kadar sığ bir futbol ülkesi olduğumuzu da gösteriyor. futbolcumuzla da taraftarımızla da yorumcumuzla da bu adamların futbol olarak gerisindeyiz abi.
nasıl ki behrami'nin düşmeyip verdiği pas için bizim türk topcusu kesinlikle devam etmezdi diyorsak aynısı yunanlılar için de geçerli ilk golde samaras'ın verdiği pası burak olsa kesinlikle vermezdi mesela kendi devam ederdi o golu de kaçırırdık. bu adamlarda birbirlerini desteklemek var sahada. biri bir hata yaptı mı diğeri onun hatasını kapatmaya çalışıyor veya kim daha iyi pozisyondaysa ismine cismine bakılmadan pası alabiliyor, gol sevincleri asla yapmacık değil.
şimdi gelelim eşleşmeye,
costa rica'yi şaşkoloz edebilirler gerçi en iyi oyuncuları yunanistan'da oynuyor mutlaka yararı olur tanımak adına ama oyun stili olarak sert kayaya çarptı costa rica bence.
he bu arada balları var mı varama bunu yaratmak için çabalıyorlar
![]()
Japonya çıkacak gibime geliyor.Yunanlara fazla atan diğer takım da ikinci çıkan olur gibi.Fildişi olsun isterim ama.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Yunanistan'ın kura şansı yine yanında ama ben şans vermiyorum açıkcası. Kolombiya bu grubu lider tamamlar. Hatta büyük süprizde yapabilirler bu turnuvada.
Her ne kadar Falcao gibi üst düzey bir golcüleri turnuvada yer almasada.
2.olarak ise favorim Fildişi Sahilleri.
Tüm kalbim Japonya ile.Umarım Samuraylar bu gruptan lider çıkarlar.
Bunun dışında, Fildişi'nin çıkmasını isterim.
bir grup yapın ama o grubun içinde dünyanın birbiriyle en alakasız 4 takımı olsun deseler bu grubu yapardım
yunanistan kolombiya maçını da dört gözle bekliyorum tabi izlerken uyuyakalmam umarım![]()
Oylamada kimse Yunanlara şans tanımamış. Ancak bana göre Kolombiya ile birlikte grubu ilk 2'de tamamlayacak bir takım. Bence Kolombiya maçında bir galibiyet bile gelebilir.
forvette gekas var. yunanistan da vazgecmemis gekastan. mitroglou yedeklerde.
kolombiyada da forvette teofilo var, eski trabzonlu.
Teo'yu uzun zamandır canlı olarak izlemedim. Bakalım neler yapacak.0-0 bitsin bizim olsun ben uyumam içleri rahat olsun kaçırsınlar bol bol.
![]()
Guzel atti Kolombiya
Yunanlar 2 golle kazanacaklar maçı ama erken yediler be![]()
42 maç 5 kez yenilmiş şu yunanistan ya...
Mondi oynasaydı da görseydim keşke. . Yunanistan inşallah çıkamaz şu gruptan.
Futbolun katilleri çıkamaz bu gruptan.Hatta sonuncu bitirirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yunanların taktiği ters tepti şimdi nasıl saldırıyorlar.Ama yine de genel olarak zevksiz bir maç 0-0 biterdi aslında bu maç çok saçma yediler o top nasıl durmadıysa.
![]()
james'i hames diye telaffuz ediyor spiker, alisamadim bir turlu. kim bu diyorumkendi dilinde oyle okunuyor herhalde.
Kolombiya da yedeklerde Bacca, Jackson Martinez ve Adrian Ramos varken tercih Teofilo olmuş şu ana kadar yaptığı iyi bir işte yok Teofilo'nun.
Jackson Martinez gibi bir forveti var adamların ama Teofilo oynuyor.Diger tarafta da aynı sekilde Mitroglu var ama Gekas 11de.
Dün de Meksika'da küçük bezelye yedekti.Nasıl bir fantezisi var bunların anlamadım.