Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Avrupa'da Esecek-1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Default Karadeniz Fırtınası Avrupa'da Esecek-1.Sezon

Merhaba arkadaşlar ilk kariyerimle karşınızdayım bir Galatasaraylı olarak her zaman Trabzonspor'a sevgi beslemişimdir ne zamandır istiyordum bu kariyeri açmayı ama şimdiye kısmet oldu ilk önce kariyerimle ve kendimle ilgili bilgiler vermeye çalışacağım bir sonraki güncellemede artık kariyere yavaş yavaş başlayacağız ilk kariyerim olduğu için bazı hatalarım olabilir bana yardımcı olursanız sevinirim.

Logomuz:

Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu:

Başlangıç Ekranı:

Kulübümüz:

Tarihçe:

Beklentiler:

İlk Sezon Hedefleri:

-AL'de gidebildiğimiz yere kadar gitmek

-Sıralamada ilk üç içerisinde yer almak

-Türkiye Kupası'nı kazanmak (Şampiyonluk gelmezse)

Uzun Vadeli Hedefler:

-Avrupa'da hatırı sayılır bir takım olmak ve aralıksız her sene ŞL'ye katılmak

-Kendi regenlerimizi çıkarmak

-Kulüp bazında Avrupa'da ilk 10 içerisine girmek

-Dünya yıldızı oyuncular transfer edip ligin kalitesini arttırmak.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İyi eğlenceler , yeni transferler olacak mı ?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Onaylandı, başarılar.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    İyi eğlenceler , yeni transferler olacak mı ?
    Mali durum çok kötü kardeşim sadece birkaç oyuncu kiralayabilecek durumdayız.

Başarılar kardeşim GSTS

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Başarılar kardeşim GSTS
    Teşekkür ederim kardeşim

Hazırlık Maçları
    Biz gelmeden önce takım üç hazırlık maçı yapmış onların sonucu dışında diğer maçları istatistikleriyle paylaşacağım.

Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme

Bütün hazırlık kampını ve AL maçlarını ele alırsak Malouda ve Mierzejewski bizi taşıyacakmış gibi görünüyor Vitesse maçına gelirsek o maçta kondisyonlar 75-80'lerde dolandığı için öyle bir sonuç çıktı yoksa rahat kazanabilirdik Ayrıca kariyerden birkaç ayrıntı da paylaşmak istiyorum

Transfer Haberleri

Nerdeyse Kovuluyorduk

Alttan almasaydık kovulabilirdik neyse artık önümüze bakalım bir eksik olmadığı sürece transfer yapmayı düşünmüyorum sizin de görüşlerinizi almak isterim

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yönetim ağır olsun (:
    Ben transferler olacak mı konusunda yani gelen isimler oyunda ekli mi diye sordum yapacak mısın anlamında sormamıştım.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Yönetim ağır olsun (:
    Ben transferler olacak mı konusunda yani gelen isimler oyunda ekli mi diye sordum yapacak mısın anlamında sormamıştım.
    Kusura bakma kardeşim yeni transferler ekli değil oyunda güncellemesiz oynamayı tercih ediyorum

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar şimdi yeni güncellemeyi şimdi paylaşacağım yarın geç saate kadar güncelleme gelmeyebilir
    Avrupa Ligi 3. Ön Eleme

Avrupa Ligi 3. Ön Eleme 1. Ayak

İkinci yarı attığımız gollerle maçı kazandık istikrarlı bir performans.

Avrupa Ligi 3. Ön Eleme 2. Ayak

Rehavet,bu futboldaki en kötü şeydir bizden iki gömlek aşağıdaki takımı sırf takım rahatladı diye yenemedik üstüne olcan'ın sorumsuzluğu da eklenince bu sonuç çıktı.

Spor Toto Süper Lig (1.Hafta)

Süper bir performans çok iyi kontra atağa kalkan bir takım ve 80'inci dakikaya kadar atak bulamayan bir Rizespor bu performans devam ederse şampiyonluk hayal değil

Avrupa Ligi Eleme 1. Ayak

Azeriler bizden çekmeye devam ediyor Mierzejewski yine takımı sırtladı artık gruplar kesin gibi

Spor Toto Süper Lig (2.Hafta)

Bu maçı kaybetmek gerçekten üzdü beni evimizde oynadığımız çok önemli bir maçtı birçok fırsattan yaralanamadık ve sonuç böyle oldu yine de sağlık olsun.

Avrupa Ligi Eleme 2. Ayak

Fenerbahçe maçından sonra yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık Emre Güral'ın golüyle kazandık iyi bir oyun oynadık

Yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl gidiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Anladım dostum, bir anda Trabzon kariyeri görünce Cardozo,Constant falan da var sandım ^^ , sistem çok iyi Avrupa'da kalemize getirmeden turluyoruz, ligde de buna yakın bir düzen devam ediyor. Fener maçıda epey dramatik.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Anladım dostum, bir anda Trabzon kariyeri görünce Cardozo,Constant falan da var sandım ^^ , sistem çok iyi Avrupa'da kalemize getirmeden turluyoruz, ligde de buna yakın bir düzen devam ediyor. Fener maçıda epey dramatik.
    Daha yeni başlıyoruz hocam inşallah Avrupa'da çok ses getireceğiz ama mali durum iyi değil Galatasaray'dan daha kötü bir durum var inşallah düzeltebiliriz

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar, Maçlar iyi gidiyor Fenerbahçe maçına takma

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar, Maçlar iyi gidiyor Fenerbahçe maçına takma
    Teşekkür ederim, inşallah diğer maçlarla telafi edeceğiz
    Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Dostum başarılar dilerim. Avrupa'da villa tam yol ilerliyorsun, ligde de fena değilsin.. Kulüpte uzun süreli kalmayı düşünüyorsan sana o zaman söyleyeyim.
    Teşekkür ederim, Kariyerin başında da söyledim ilerisi için birkaç hedef var bunları gerçekleştirmek için uzun süreli kalmayı düşünüyorum
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Trabzonspor herzaman zevk alarak oynadığım bi takımdır.Başarılar.Bu arada avrupa grubunu oldukça merak ediyorum.
    Teşkkür ederim, Hocam geceye doğru güncelleme gelecek ama beklediğimden daha iyi bir kura çektiğimi söyleyebilirim
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam öncelikle başarılar dilerim. Güzel başlangıç yapmışsın. Fikir vermesi açısından sana tavsiyem kariyer ligindeki kariyetlere göz atmandır. Orda bu sene trabzonla yapıldı. Birde efsane kariyerlerdeki Rexpo44 ün trabzon kariyerine bir bakmanı öneririm
    Çok teşekkür ederim hocam önerdiğin kariyerlere bakacağım
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Dostum başarılar dilerim. Avrupa'da villa tam yol ilerliyorsun, ligde de fena değilsin.. Kulüpte uzun süreli kalmayı düşünüyorsan sana o zaman söyleyeyim.

Trabzonspor herzaman zevk alarak oynadığım bi takımdır.Başarılar.Bu arada avrupa grubunu oldukça merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam öncelikle başarılar dilerim. Güzel başlangıç yapmışsın. Fikir vermesi açısından sana tavsiyem kariyer ligindeki kariyetlere göz atmandır. Orda bu sene trabzonla yapıldı. Birde efsane kariyerlerdeki Rexpo44 ün trabzon kariyerine bir bakmanı öneririm

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Lige iyi bir başlangıç yapmışız hakan ve hoffman takviyeleri güzel, ama nefçi karabağ gibi takımlara karşı daha iyi olmalıydık onun dışında güzel gdiyor fener mağlubiyeti çokta önemli değil lig başı olduğu için, başarılar

Hocam oyuncu alamıyorsan oyuncularından en fazla verimi almaya çalış mesela Henrique 20 den fazla gol atabilir ligde olcanı iyi kullandığın zaman çok fazla katkı verebilir rexpo nun kariyerini okumanı tavsiye ederim

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Hocam oyuncu alamıyorsan oyuncularından en fazla verimi almaya çalış mesela Henrique 20 den fazla gol atabilir ligde olcanı iyi kullandığın zaman çok fazla katkı verebilir rexpo nun kariyerini okumanı tavsiye ederim
    Hocam bütün oyunculardan faydalanmaya çalışıyorum alanzinho, batuhan gibi isimleri bile kullanıyorum maçlarımızda kötü gitmiyor bugün yeni gücellemeyi yaparız
    Pardon rexpo1994 kardeşimin adını yanlış yazmışım kusura bakma
    Sorun yok hocam anladım ben
    Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Başarılar.
    Teşekkür ederim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Pardon rexpo1994 kardeşimin adını yanlış yazmışım kusura bakma

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar son maçları ve grubumuzu güncelleyeceğim ama AL'de grubumuz kolay gelmesine rağmen hiç iyi gitmiyoruz ligde de şimdi Galatasaray deplasmanına gideceğiz en kötüsü iyi oynamıyoruz seneye bir değişim gerekecek.
    Avrupa Ligi Grubumuz:

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta:

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta

Avrupa Ligi Grup A (1. Maç)

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta

Avrupa Ligi Grup A (2. Maç)

Şu maçları ele alırsak iyi oynadığımız sadece iki maç var onları da kazandık dikkatimi çekti sürekli penaltı yapıp sarı kart görüyoruz artık kendimize gelmemiz gerek bu sezonu böyle tamamlayamayız AL'de gruptan çıkıp ligi ilk üç içerisinde bitirmeliyiz Allah sonumuzu hayır etsin

Avrupa grup maçlarından rahatlıkla bence çıkarsın. Ligde ise oyuncuları değiştirmeyi deneyebilirsin. Bu arada ara transfer döneminde transfer olacak mı? yani düşünüyor musun? yorumunu alalım

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Avrupa grup maçlarından rahatlıkla bence çıkarsın. Ligde ise oyuncuları değiştirmeyi deneyebilirsin. Bu arada ara transfer döneminde transfer olacak mı? yani düşünüyor musun? yorumunu alalım
    Valla yapmak istiyorum başkanı biraz sıkacağız ama olsun bütçe koparmaya çalışacağız herhalde bu gece ilk yarının sonlarına doğru gelirim pek işim yok ilk yarının sonunda takımın eksiğini görmezsem transfer yapmam ama görürsem de birkaç transfer olur
    Last edited by ibo1919 : 07.Ağustos.2014 at 04:04

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu güncellemeden sonra bir güncelleme daha gelebilir şimdi başlayalım
    Spor Toto Süper Lig 7.Hafta

Ligde defans hattımız çok açık veriyordu Avrupa'da sıkıntı yaşıyorduk artık değişikliğin zamanı geldi dedim dizilişi değiştirmeden birkaç değişiklik yaptım ama pek işe yaramadı.

Spor Toto Süper Lig 8.Hafta

İşte bu maçta yeni taktiği kullandım ve bu taktikle bu iş olmaz diyecek duruma geldik ligin son sıralarındaki Beşiktaş'ı son dakikalarda attığımız golle yenebildik.

Avrupa Ligi Grup A (3. Maç)

Belki deplasmanda işe yarar dediğimiz taktik elimizi kolumuzu bağladı Avrupa'da umut hiç yok gibi artık lige odaklanma vakti.

Spor Toto Süper Lig 9.Hafta

Spor Toto Süper Lig 10.Hafta

Artık yeter ayağa kalkma vakti geldi bu maçlar bizim ayağımızı yere basacaktır ama önce icraat gerek diziliş de taktik de değişecek.
    Yeni Taktik

Avurpa Ligi Grup A (4.Maç)

Dediğim gibi oldu takım ayağa kalktı fırtına gibi esti

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta

Bu iki maç çok iyi oldu takım biraz moral depoladı

Avrupa Ligi Grup A Sıralama

Şu aşamada üç durum var Zilina'yı yendiğimi varsayarsak Slovan Liberec evinde Valencia'yı yenerse Valencia'yı evinde yenmemiz gerekir durum berabere biterse ya yenmemiz ya da Zilina'nın evinde Slovan Liberec'i mağlup etmesi gerekir eğer Slovan Liberec evinde mağlup olursa Slovan Liberec'in yenilmesi bizim de Valencia'yı yenmemiz gerekiyor gruptan çıkma işini zora soktuğumuz kesin

Kariyerden Bazı Haberler

Türkiye Kupası 4. Turunda BUGSAŞ Spor'la karşılaşacağız.

Yönetimimiz Akhisar Bld. maçından hemen önce nakit para sağladığını duyurdu.

Mierzejewski'yi milli takıma göndermemeyi düşünüyorum adamın kondisyonunda sıkıntı var.

Ever arkadaşlar yorumlarınızı alayım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sen bilirsin ama yerinde hakanı veya alanzinhoyu kullanabilirsin
    Taktik değişimi iyi etki etmiş
    Grupta işler çok zor

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Sen bilirsin ama yerinde hakanı veya alanzinhoyu kullanabilirsin
    Taktik değişimi iyi etki etmiş
    Grupta işler çok zor
    Hocam bu güncelleme çok iyi gelecek biz zorları severiz
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Son taktikle düzelmişsin Avrupa Liginde gruptan çıkacağımıza inanıyorum
    Teşekkürler hocam Libertas&Trabzonspor kardeştir
    Gruptan çıkmamız artık bir mucize gibi bir şey, öte yandan aslında taktik iyi fakat forvetlerini sorgulaman gerek.
    Hocam forvetler ve kanatlar çok iyi duruma geldi mucizeleri seven bir insanım
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Gol atamıyoruz bu buyuk bir sorun.Zaten atamayana da atarlar.Defanslardan çok forvete bak.Ayrıca Avrupa'ya da veda dedik diyebiliriz.Ligdede gerçekten kötüyüz.Dikkat et kapının önüne koymasınlar.
    Hocam neredeyse kovuluyorduk ama bu güncellemeyle beraber her şey değişti diyebilirim
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    İlk önce başarılar dilerim

Gruptan çıkma işlemi mucize ama mucizeleri severiz

Gol yollarını zenginleştirmeklazım

Ligin puan durumunu da kayabilir misin?
    Teşekkürler, her şeyi paylaşacağım.

Bu güncellemeye bir şok haberle başlamak istiyorum Türkiye Dünya Kupası Elemeleri'nde İspanya'yı eleyerek Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı.

Bu kupaya katılmanın ülke puanına ve sıralamasına çok etkisi olacak inşallah kupada da büyük başarılar elde edebiliriz.

Sıra Trabzonspor'da

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta:

Yeni taktiğimiz işe yarıyor ama daha da oturacak topa hakim baskılı ve hücumla defans arasında çok iyi denge kuran bir takım olduk diğer maçlarda bunun kanıtı olacak.

Avrupa Ligi Grup A (5.Maç)

Tam da tahmin ettiğim gibi valencia çıktı iş zilina'da bitecek zilina slovan liberec'i yenerse bize beraberlik bile yetiyor.

Zilina maçından hemen sonra yönetim ek para sağladı böylece mali fair play kurallarında bir sorun çıkmayacak gibi duruyor.

Spor Toto Süper Lig 13.Hafta:

Çok iyi oynuyoruz bütün oyuncular skora çok iyi katkı yapmaya başladı sonunda kendimizi bulduk

Ziraat Türkiye Kupası 4. Ön Eleme Turu

Spor Toto Süper Lig 14.Hafta

Çok iyi oynadık şansızdık bir türlü gol gelmiyordu 87'de bosingwa da kırmızı kart görünce artık maç bitti dedim ama duran toptan seken topta malouda sahneye çıktı ve bizi ligde üst sıralara çıkardı bu maçla birlikte lig kupa ve AL'yi de sayarsak 6 maçtır gol yemiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Gruptan çıkmamız artık bir mucize gibi bir şey, öte yandan aslında taktik iyi fakat forvetlerini sorgulaman gerek.

Gol atamıyoruz bu buyuk bir sorun.Zaten atamayana da atarlar.Defanslardan çok forvete bak.Ayrıca Avrupa'ya da veda dedik diyebiliriz.Ligdede gerçekten kötüyüz.Dikkat et kapının önüne koymasınlar.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri