Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: UEFA Avrupa Ligi 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default UEFA Avrupa Ligi 2015-16 Sezonu

2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi ile ilgili herşeyin konuşulduğu konu...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ayip bee karabag'in hakkını yediler son dakika attilar tertemiz golu vermedi hakem elendiler maalesef. Karabag 0-0 inter. Inter ve dnipro cikti. Sirf karabag icin o maci izliyordum. Yemin ediyorum gs 'ye olmus gibi üzüldüm. Mutlaka izleyin özetini. Hakem cek cum. Miroslav zelinka diye bi serefsiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

videosu Disaloved Goal in last min Qarabag Agdam FK 1-0 Inter - Video Dailymotion

çok ilginç gerçekten. buna itirazla falan değiştirilebilir mi skor acaba

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Verilmeme sebebini anlamadım ?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Verilmeme sebebini anlamadım ?
    Verilmeme sebebi ofsayt, yani en azından karar o. Gol vuruşu yapılırken en önde bir oyuncuları var. Yalnız kalecinin görüş açısını engellemiyor, hatta alakası yok kaleciyle.

Edit: Hakem hatası olduğu için de itirazla bir yere varamayacaklar muhtemelen maalesef.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor Napoli ile eşleşti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet çekilebilecek en güzel kurayı çekti Beşiktaş

YNWA
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İntikam vakti
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstediğim tek takım vardı oda geldi cidden mutlu oldum şu an. Zaman intikam zamanıdır
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

30 takım arasından Napoli ve Liverpool'u çekmek büyük bir cenabetlik örneğidir.Temsilcilerimize bol şans,zira ihtiyaçları olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    30 takım arasından Napoli ve Liverpool'u çekmek büyük bir cenabetlik örneğidir.Temsilcilerimize bol şans,zira ihtiyaçları olacak.
    Trabzon için bir şey diyemem ama bizim için bence şanslı bir kura oldu. Liverpool çok kötü gidiyor, her şey bir yana görülecek bir hesabımız vardı malum. Ben çok istiyordum, gönlümden geçen oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Trabzon için bir şey diyemem ama bizim için bence şanslı bir kura oldu. Liverpool çok kötü gidiyor, her şey bir yana görülecek bir hesabımız vardı malum. Ben çok istiyordum, gönlümden geçen oldu.
    Öyle veya böyle Beşiktaş isim olarak da kadro kalitesi olarak da en zor rakibi çekti.

Bu arada Falcao'yu kiralamak varken,gidip Balotelli'ye 20 milyon sterlin verenleri buradan da saygıyla anıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öyle veya böyle kura şanssızlığıdır. Dişe göre takımları da çekmek vardı. İki takım da hemen hemen eşleşebileceği en zor takımlarla eşleşti. Yine de futbol her şeye açık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Grubu birinci bitirirsin en güçlü takım bize gelir ilginç bir eşleşme ama her Beşiktaşlınında istediği bir kuraydı sadece biraz daha ilerki turlarda karşılaşsaydık Liverpool ile.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ben Liverpool'un 2 aya düzeleceğini sanmıyorum ve ŞL vizesi için AL'ye asılırlar lafına da katılmıyorum. Bu sezon İngiliz takımlarına karşı kötü oynamadık. Eleyebileceğimize inanıyorum ancak yine Beşiktaş bu belli olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok enteresan eşleşmeler var. Nispeten 2 zayıf takım birbiriyle eşleştiği gibi, güçlü 2 takımın da birbiriyle eşleştiği görülüyor. O yüzden bu turda değil de, 2-3 tur sonra Liverpool gelsin isterdim. Yine de bu durumu avantaja çevirmek bizim elimizde. Sonraki turlarda gelseydi bu defa daha da asılabilirlerdi maçlara. Belki de, böylesi bizim hayrımıza oldu.

Futbol sahada oynanir. Isimlerin onemi yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu arada, Liverpool'un bizle oynayacağı maçlardan önce ve sonra ligde karşılaşacağı takımlar da bunlarmış:

Everton ( d ), Tottenham, Beşiktaş, Southampton ( d ), Beşiktaş ( d ), Man City...

Zor bir fikstür, avantaja çevirebiliriz bunu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Liverpool'un fikstür zormuş, Beşiktaş için kesinlikle avantaj olacaktır. Liverpool bu sene çok kötü gidiyor ve Avrupa ligi İngiliz takımların hiçbir zaman ilgisini çekmemiştir, hatta bazıları şampiyonlar ligini bile ikinci plana atıyor bunlar kesinlikle Beşiktaş'ın avantajı. Ama bir İngiliz devi ile eşleşildiğinin unutulmaması gerekiyor, o gün çıkııp top oynamaya karar verirlerse turu geçebilirler. İki takıma da başarılar, özellikle Olimpiakos'un kurasından sonra başarı daha önemli hale geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Liverpool'un fikstür zormuş, Beşiktaş için kesinlikle avantaj olacaktır. Liverpool bu sene çok kötü gidiyor ve Avrupa ligi İngiliz takımların hiçbir zaman ilgisini çekmemiştir, hatta bazıları şampiyonlar ligini bile ikinci plana atıyor bunlar kesinlikle Beşiktaş'ın avantajı. Ama bir İngiliz devi ile eşleşildiğinin unutulmaması gerekiyor, o gün çıkııp top oynamaya karar verirlerse turu geçebilirler. İki takıma da başarılar, özellikle Olimpiakos'un kurasından sonra başarı daha önemli hale geldi.
    Premier lige bu sene gelen bir yönetmelikte uefa kupasını alan takım direkt şampiyonlar ligine katılabilecek.Ligde şampiyonlar ligine katılabilecek bir yerlerde bitirmek daha zor olacak Liverpool için o yüzden uefa kupasını baya ciddiye alacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Premier lige bu sene gelen bir yönetmelikte uefa kupasını alan takım direkt şampiyonlar ligine katılabilecek.Ligde şampiyonlar ligine katılabilecek bir yerlerde bitirmek daha zor olacak Liverpool için o yüzden uefa kupasını baya ciddiye alacaklarını düşünüyorum.
    Premier Lig'in tasarrufunda olan bir karar mı ki bu ? Nasıl oluyor anlamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Premier Lig'in tasarrufunda olan bir karar mı ki bu ? Nasıl oluyor anlamadım.
    Biraz bilir gibi konuştum ama bende tam olarak bilmiyorum açıkcası Ntvsporda Ali Eceden duydum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sadece Premier Lig'e gelen bir uygulama değil Uefa'yı alan takım bir sonraki sene şampiyonlar liginde play off oynayacak. Şampiyonlar ligini alanın seneye direk katılması gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Playoff diyor yani direkt katılmıyor. Avrupa Ligi'ni önemlileştirmek istemişler bu uygulamayla ama para ödülleri artmadıkça yine büyük takımlar fazla önem vermeyecektir.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Çeyrek Final Eşleşmeleri:

Sevilla - Zenit
    Dnipro - Club Brugge
    D.Kiev - Fiorentina
    Wolfsburg - Napoli

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Dnipro

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Dnipro
    Aynı zihniyet devam ediyor.Club Brugge için de sevinçten havalara uçulmuştu maalesef. Kolay takım - zor takım olmadığı, maça konsantre olan - maça konsantre olmayan takım olduğu şu iki turda Beşiktaş sayesinde bir kez daha anlaşılmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Aynı zihniyet devam ediyor.Club Brugge için de sevinçten havalara uçulmuştu maalesef. Kolay takım - zor takım olmadığı, maça konsantre olan - maça konsantre olmayan takım olduğu şu iki turda Beşiktaş sayesinde bir kez daha anlaşılmıştır.
    Ne alakası var? Ben şimdi sevinçten havalara mı uçtum?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Ne alakası var? Ben şimdi sevinçten havalara mı uçtum?
    Turu geçseydik rakip Dnipro olacaktı diye iç geçirdiğin için.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri