Yayın: TRT3Spor
Yayın: TRT3Spor
Karabük daha iyi takım bana göre. Turu geçmemek için hiçbir sebep yok. Yıllardır süregelen takımlarımızın yabancı takımlara karşı panikleme durumunu yaşamayacağını önceki 3 maçta gösterdi zaten takım. Umuyorum gruplardan da çıkacaklar.
İnşallah Karabükspor ilk maçın da avantajını kullanarak gruplara kalır. Deplasmanda 1 gol atmak Karabük için büyük avantaj sağlar. Zaten zor gol yiyorlar. Başarılar Karabük.
Karabük, korkak futbol oynamazsa 1 gol bulur ve turu da geçer. Ben, St. Etienne'nin 3 gol atabileceğini sanmıyorum.
Karabük sanıldığı kadar korkak futbol oynamıyor aslında. Futbolda bunu yapmak gerekir önce yememeye çalışacaksın sonra atmaya Tolunay hoca bunu iyi uyguluyor takımına. İlk yarı yemezsek en kötü 0-0 bitirip gruplara kalırız diye tahmin ediyorum. Tolunay reis işini bilir.
Karabük'ün turu geçeceğine inanıyorum, umarım başarılı olurlar ve puan katkısı sağlarlar. Futbol olarak ta rakibinden daha akıllı oynuyorlar.
Tolunay hoca bir yolunu gene bulup ona göre futbolu oynatır. Geçen maç sonu yorumlarına baktım. Adamlar resmen fizik olarak bizden çok üstündüler diyorlardı. Demekki takımı çok iyi hazırlamış tolunay hoca.. umarım turu geçer ve bir ilke daha imza atarlar. Başarılar dilerim.
14.dkda yedik malesef..1-0
Çok erken geldi gol, golden sonra da Karabük hata yapmaya başladı. İnşallah 2'yi yemeden beraberlik gelir.
Ah be. Kumbela o kafa vuruşunu gole çevirse çok iyi olacaktı. St. Etienne, Karabük'e göre çok daha hazır bir takım. Fransa liginin erken başlamasından dolayı da daha avantajlılar. Ceza sahasına girdiklerinde çok iyi paslaşıyorlar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Karabük bu oyunla zor gol atar. Bu Samba Kazma'yı çok aramışlar mı. Waternan'da bugün pek iyi değil.
Bu Waterman'ı da çok aramışlar mı? Pimi çekilmiş bomba gibi oynuyor, her an hata yapabilir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu maç uzatmaya giderse Karabük kaybedecektir. St Etienne ligi başladığı için daha hazır, fizik gücü iyi. O nedenle son 10 dakika 1 gol için risk alınmalı uzatmaya gitmemeli. St Etiennenin hocası olsam paso yüklenirdim bu karabük kağnı futbol ile 5'e 1 yakalasa bile pozisyon bulamaz. KArambolden bir gol bulur anca. Ayrıca Erdem'de de hiç yetenek yok arkadaş ne orta açmasını biliyor ne marke etmeyi.
Last edited by SAİT71 : 29.Ağustos.2014 at 00:15
Maç uzatmalara gitti
Ah ah benim fazla umudum yok, tek care maci penaltilara goturmek.
Karabükspor son 15 dakika da 1 gol için yüklenmesi lazımdı, adam akıllı düşünüp 1 gol atmak için bastırmaları lazımdı. Ancak onlar yatarak maçı penaltılara götürmeyi tercih ettiler. Halbuki 1-0'da bir gol bulsa bitmişti iş.
Can cekisiyor resmen Karabük.Şansa bala penaltılara giderse iyi valla.
Karabük tükendi bitti![]()
Karabük'ün tek silahı Ahmet İlhan
Gol gelecek gibi![]()
Watermann 2 tane top kurtaracak penaltılarda hissediyorum![]()
Yalnız atanda önemli, bence Karabük'ün de en kötü 2 ıskası var. Oyuncular ayakta duramıyorlar. Muslera'da son maçta 2 penaltı tutmuştu![]()
Ha hailk maçta da yazmıştım St Etienne orada işi bitirecek diye, ben biraz duygusal yaklaşıyorum o anki sinirle asıp kesici yorumlar yazabiliyorum ama izlerken Waterman'ın tuttuğu penaltıyı bildim, Ayrıca Son atılan 2 penaltıyı da bildim.
Şöm ağızdan çok bence biraz görünen köy olayı var burda.
Karabük'ün son 15-20 dakika Allah ne verdiyse 1 gol için yüklenmesi lazımdı. Hoca yanlış yaptı. Çünkü 1-0'ken 2-0 olsa bile yine 1 gol işe yarayacaktı. Çok yanlış yaptılar. Mantıken uzatmalara kalması St Etienneye yarayacak. Çünkü onlar fizik olarak daha güçlüler. Zaten açıkça da görüldü bu. Bu yorgunluk bence penaltılara da yansıdı. Karabük biraz akıllı olsa geçerdi turu.
Ben kızgınım açıkçası. Biraz akıllı olacaksınız. İlk katılması önemli tabi ama sonuçta profesyonel bir oyun bu. Sen 3-4 pas yapamıyorsan, yanındaki adama pas atmaktan acizsen elenmeyi hakediyorsun. Ah diyorum sadece ah.
Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.
Her yerinden öpüyorum watermann
Waterman çıkardı, Aykut kazması kaçırdı
Ruffier de çıkardı