1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Trabzonspor 0 - 4 Napoli | UEFA Avrupa Ligi 2. Tur | Maç Sonucu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Default Trabzonspor 0 - 4 Napoli | UEFA Avrupa Ligi 2. Tur | Maç Sonucu

&

Tarih : 19.02.2015

Saat: 20:00

Stad: Hüseyin Avni Aker

Hakem: Vladislav Bezborodov

Yayın: D-Smart Smart Spor HD

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un işi çok zor.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi bir kadro çıkarmış Ersun Yanal. Bu adamın çapı Eskişehirspor. Fenerbahçe'de Arsenal karşısında ezilmişti. Saçmasapan bir futbol anlayisi. Üzücü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hahahaha 3-0 oldu. Bosingwa'dan stoper, Fatih'ten sağ bek yaratmak ve 3 tane amc ile pes futbolu oynamaya çalışmak....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 oldu. Ersun Yanal ve Trabzon. Rezalet
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

3 oldu. Geçmiş olsun, bu kadar basit olmamalı arkadaş. Yazık yahu.

Rafael Benitez Yine Haklı Çıkacak Heralde. Kadroyu İnceledim ve Hakan Arıkan'ı Gördüm Direk Kapattım Siteyi.

Bu Adam Rafael Benitez'den Ne Çekti Yahu Liverpool Faciasından Sonra Napoli Faciası Yolda

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Anlamıyorumki kardeşim niye böyle şeyler yapıyor bu hocalar. Fantazi aramanın alemi ne yahu bu maç öyle alelade bir ömaç değilki. Madem Bosingva iyileşti koy adamı oynasın yerinde. Fatik Atik kimdirde birde sağ bekte oynatıyorsun.

Erkan'a da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu adam gelmek istemediği zaman alınmasın oynamaz diyordum öylede oluyor geldiğinden beri 1 maçta iyi oynadığını gördüm başkada yok. Bu maçtada vasat ötesi her topu öldürdü.

Trabzonspor, Sahasında Konuk Ettiği Napoli Takımına Karşı Henrique, Higuain ve Gabbiadini'nin Golleriyle İlk Yarıyı 3-0 Yenik Kapattı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Komik ya gerçekten komik. Aylardır top oynamayan ceza alan yerli Dani Alves Zeki girdi.

Napoli bi penaltı kaçırdı bu arada.

Maç 4-0 son düdükte çaldı.

Yicek çok ekmeğimiz var daha. Herkes kötüydü yazı yazıp yorulmaya lüzum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal çok iyi hoca ya..................
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal'ın ne kadar çapsız bir hoca olduğu çok açık çıktı ortaya. Geçen sene tek kulvarda rakipleri rezaletken rahat şampiyonluk alınca göklere çıkardı herkes ama o saçma kadrolar Avrupa'da yemiyor işte. FB'nin başında olsa aynı rezillikleri biz de yaşardık Napoli karşısında. Türk hocaların bu gereksiz egoları ve kendilerini ispat etme çabaları yüzünden böyle saçma sonuçlar çıkıyor. O hiç beğenmediğimiz Halilhodzic(kastım çapsız yorumları) bile daha iyi takım çıkartırdı bu akşam. Dünya sıralamasında nerelere geldiğimizi bile unutmuşuz adam Napoli gibi bir takıma nasıl kadro çıkartıyor. 4 tane forvetle, 3 tane ofansif orta sahayla, sağ beki stoper oynatmayla artık Türkiye'de bile başarılı olunmuyor. Neyse bizim ne haddimize bu destan yazmış hocalara ders vermek.

Nesil
    2014

Fenerbahçe, yarı finale çıkarken yanlış hatırlamıyorsam. Plazen, Napoli'ye gol olup yağmıştı. Ama o zaman şöyle bir durum vardı. Napoli Şampiyonluk yarışısının içindeydi ve Avrupa Ligini önemsemedi. Lige saldırdı. Aynı durum olsaydı ancak TS bugün kazana bilirdi. Bir Fenerli olarak şunu söyleye blirim bence ligimizde Napoliyi eleyebilecek bir takım yok.
    Ne zaman olur belki seneye yabancı serbestliğinden sonra kaliteli yabancıları getirdikten sonra bu durum değişe bilir. Son olarak Trabzonlulara geçmiş olsun diliyorum

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Trabzon'un kadrosu bu akşam berbattı. Eksik ve cezalılar vardı.

Ersun Hoca zamanında Gençlerbiliği'nde kalitesini kanıtladı. Tek hatası aşırı yetersiz kadroyla dikine baskılı oyun oynamak istemesiydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geçmiş olsun Trabzonspor'a. İlk yarım saatte bitmiş işleri. Bu kadroyla da (bugünkü 11 için diyorum), başka bir sonuç beklenemezdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

turkiyenin mourinhosunun ne b ne c plani var =)

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu Ersun Hoca kim abarttı bu kadar arkadaş,şimdi bakıyorum da çok abarttınız Ersun hoca yı diyor herkes Tek bildiği pres yaptırtmak onu yapacak oyuncuları da seçememek. Ersun hoca TS ye gelen hocalar arasında vasat bir hoca sayılır.Olsa olsa Ziya Doğan dan iyi olabilir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri