1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Chorley F.C. Macerası

Hybrid View

Default Chorley F.C. Macerası

CHORLEY F.C.

Haklarında pek birşey bilmiyorum kendi taraftarlarıda bilmiyordur eminim vikipedi ingilizcesinde birkaç şey araştırabildim.
    1875 yılında rugby adıyla kurulmuş 8 yıl sonra futbola geçmişler tam kuruluş yılı 1883 boru değil 132 yıllık mazi ama bu 132 yıl içinde gözüme hiçbir başarı çarpmadı bomboş geçen bir 132 yıl var yani

İngiltere konferans liginin "KUZEY" grubunda mücadele edeceğiz soğuk ingiltere iklimi bizi bekliyor.

takımın altyapısı ve antreman tesisleride dipte çok kötü şaşırmamak lazım tabii ama hiç değilse 132 yıl içerisinde güzel bir dinlenme tesisi falan yapaydınız
    İlginç futbol felsefeme tanıklık edecek şanslı stadda burası tamı tamına 4,100 kişilik 900 kişi oturabiliyor gerisi ayakta çekirdekçi tayfa azınlıkta yani
    mimarlık harikası,emeğin başkenti VİCTORY PARK

Okudum ve kabul ediyorum ( IM READY)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
    Last edited by BaGa TaRKaN : 20.Şubat.2015 at 00:09

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar...

Başarılar zevkli bir kariyer olacak.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Başarılar...
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar zevkli bir kariyer olacak.
    teşekkürler arkadaşlar benimde temennim zevki olması yönünde.

hazırlık maçlarını tamamladım katı,yere sağlam basan,sert,mücadeleci,britanya agresifliğinde ki kazanmak için her yolu denediğimiz taktiğimi oturtmaya çalışıyorum.

transfer konusunda bir iki serbest imza girişimim oldu ama beğenmedi klübü beyzadeler bende bana verilenle yetineceğim..transfer yapamadık özetlen.

fikstürü görüyoruz çok uzun bir yol,yemeyip içmeyip maç yapacağız.

sezonu açtık ilk maçta taraftarımız önünde galip geldik rakip bizden her anlamda üstün oynadı ama bitiricilik bizden yanaydı.

bu arada ayak bileği bükülen 2 ay burkulan 2 ay bu nasıl sakatlık arkadaş çapraz bağ falan gitse demek ki 4-5 yıl ara verecekler futbola.

deplasmandaki ilk maça 1 puan parolasıyla çıktık ama olmadı bu seferde biz üstün oynamıştık halbuki..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Üstün oynatıp da kaybettiğim puanlarla çok rahat şampiyon olurdum ben

Bu arada kullandığın taktiği paylaşırsan çok sevinirim, benim gibi kendini geliştirmeye çalışanlar bir fikir edinir belki. Sana da tavsiye de bulunan olabilir.

Edit: Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

toplarımız son maçlardaki gibi kaleyi bulmuyordu,rakip güzel bir hücumla golü buldu tam bizde niye böyle forvet yok diye iç geçirip takımı hücuma yönlendirme direktifini verecekken kaleyi bulan tek şutumuzu bile göremedim oda gol oldu sonra oyuncu değişikliğinden vazgeçen antrenör gibi düşük tempoya geri döndüm hemen direndikde ama rakibin oyuncusu orta sahadan gülle atar gibi tac attı ve gol oldu 90+4'de yenildik çok koydu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Üstün oynatıp da kaybettiğim puanlarla çok rahat şampiyon olurdum ben

Bu arada kullandığın taktiği paylaşırsan çok sevinirim, benim gibi kendini geliştirmeye çalışanlar bir fikir edinir belki. Sana da tavsiye de bulunan olabilir.

Edit: Başarılar
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim
    teşekkürler arkadaşlar..

normalde 4-4-2 dizilimi ile oynuyorum ama deplasmanlarda bunu kullanıyorum çok egzantrik bir taktiğim yok ama direktiflerim ve maç içi konuşmalarım ile maçları değiştireceğime inanıyorum..

TEMİZ İŞ , TEMİZ GALİBİYET ; devre arası haşlamam galibiyeti getirdi. her 3 puan bizim için altın değerinde...bu maçın hemen ardından mercedes o302 otobüsümüze atlayıp Barrow deplasmanına hareket ediyoruz 1 gün arayla maça çıkıcaz.

barrow zor deplasman golü yedik sonra duran toptan 80.dkda golü bulunca bir güzel skora yattım ve 1 puanı aldık!!!

Bu Takımla Bir Kaç Defa İngiltere'de Oynamaya Çalıştım Bu Seride Ama Çok Isınamadığımdan Devam Etmedim. Umarım Sende Sıkılmazsın.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Takımla Bir Kaç Defa İngiltere'de Oynamaya Çalıştım Bu Seride Ama Çok Isınamadığımdan Devam Etmedim. Umarım Sende Sıkılmazsın.
    takıma ısındım usta uyuştu kimyamız yani adamlar taktik teknik bilmiyor maç içindeki konuşmalarım direktiflerimle götürüyoruz işi

Chorley'nin Fatih terimiyim desem yalan olmaz

1-0 öne geçince takımı kilitledim 1-2 geriye düştük tam çaresiz kaldım derken yürekli oynayın dedim ve 2-2 yaptık sonrasında hem asistan menajerim hem oyuncum olan nöbetçi golcüm Matt Jansen'i aldım ve beni yanıltmadı birlikte iyi bir ikili olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

takım ararken dikkatimi çekmişti. Güzel seçim olmuş başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri