Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: AC Milan / Cenker Güner

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default AC Milan / Cenker Güner

Milan efsanesi geri dönüyor!

Bu seride oyunu kurcalama şansım hiç olmadı. Football Manager süremin gittikçe düştüğü sürede bi özleme tutuldum, yeni bir kariyere başlıyoruz.

Oyunu 4-5 aylık aradan sonra sanıyorum ilk açışım birazdan olacak. Milan'dan başka bir takımla kariyer yapmadığımdan bu kariyeri burada da sergilemek istedim. Ne kadar süreceği konusunda bir fikrim gerçekten yok çünkü bu kadar uzun ayrılıklar genelde soğuma yaşatır. Oynamaya başladıktan sonra eğer işlemezse tekrar bırakabilirim.

Umarım güzel zevk alır, en azından 2-3 sezonluk bir kariyer yaparız.

Oyunu açıp şöyle bir alıcı gözüyle takıma baktıktan sonra gidecekler listesini yapacağım. Giden oyuncu sayısının kabarık olması özellikle ilk sezonda Allah'ın emri.

Beni bilirsiniz öyle kendi kariyerlerimi tekrarlamayı sevmem, transfer bakımından. Bu kariyerde de çok çok bilindik oyuncular yerine sezon sonunda istatistiklerine bakınca ''vay be!'' diyebileceğim oyuncular alacağım.

Şimdilik bu kadar bilgi vermek istiyorum, 5 dakika sonra oyun indiğinde Milan'a ön bakışımla herşeyi belirleriz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Onaylanmıştır Başarılar dilerim. Uzun bir kariyer olması dileğiyle.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Devre Arası / Hazırlık

Yeni transferlerin denenmesi açısından da bir hazırlık maçı yapmak istedik. 2. yarıya daha sağlam bir kadro ile başladığımız çok net ortada...

Beister'dan çok iyi hücum katkısı alıyoruz. Niklas Stark da orta alana baya bi hareket kazandırdı, topun olduğu her yerde kendisini görmek mümkün.

Spoiler: Oyuncu Puanları 

16-20. Hafta /Serie A

İtalya kupası Spezia maçının detayını altta tek haber olarak paylaşacağım o yüzden o maça değinmiyorum.

İkinci devreye bol gollü başladık ancak son 3 hafta durulduk. İnter, Udinese ve Fio maçlarında çok zorlandık kazanırken. İnter maçında Medel kırmızı yemeseydi eminim o maçın skoru o olmayacaktı...

M. Destro çok sağlam bir giriş yaptı. Son maçlarda da genel anlamda takımın silik görüntü çizmesi onu da etkiledi ancak yine de iyi performans sergilediğini düşünüyorum.

Spoiler: Bazı Maç Verileri 

1. Tur /İtalya Kupası

Yedeklerle çıktığımız maçta inanılmaz diri bir rakiple karşılaştık. Defans hattında bir tane mi hata yapılmaz?

Yedek ağırlıklı kadroyu ikinci devre başında lig kadrosuna dönüştürmeme rağmen paçayı kurtaramadık. Adamlar harbiden eledi abi diyecek söz yok.

İtalya Kupasına veda etmek nedense pek bi üzüntü yaratmadı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

21-27. Hafta /Serie A

Bona, Kaka, Beister, D. Costa, Van Ginkel ve Wijnaldum gibi harika bi ofans hattına sahibiz. Bu 6 oyuncuyu da formda tutmamız en büyük artımız oldu.

D. Costa ligin ilk yarısında neredeyse maç yapmamıştı ancak 2. yarı gelecek sezon satmayı düşündüğüm için oynatıp biraz istatistik yapıp, değerini arttırmak istedim. Şuan geldiğimiz noktada kendisini satmama konusunda bi yanım daha ağır basıyor.

Juventus maçında inanılmaz eksik bir kadromuz vardı. Cerci, Menez, Honda gibi üçünün çıktığı maçları toplasak 10 maçı bulmayan isimleri oynatmak zorunda kaldık. Üstüne üstlük forvette Mosquito gibi henüz 19 yaşında olan oyuncumuzu oynattık. Buna rağmen o maçtan puan çıkarmasını iyi bildik.

Alta da o maçın verilerini koyacağım...

İstikrarlı bir gidişimiz var, yolumuzdan sapmıyoruz.

Spoiler: Juventus Maçı Verileri 

28-33. Hafta /Serie A

İlk devrede oynatmaya çalıştığımız hücum futbolu bu devrede daha iyi işliyor. Forvetlerin de katkısı bunun en büyük destekçisi oldu açıkcası.

M. Destro'nun bu performası sonrası alınıp, alınmayacağını henüz düşünmedim ama kalsa bile oraya bir üst düzey forvet daha alacağım. Kanatlarda uyguladığımız 6'lı sistemi orada da uygulayacağım, 2 forvetimizin formda olması bizi daha güçlü yapar.

Palermo maçının böyle olacağını biliyordum artık ligin son haftalarındayız ve küme riski olanlar daha iyi oynuyorlar. Biz onları deplasmanda ezdik ama bir türlü saçma sapan goller yemekten kurtulamadık.

Last edited by Kaka Leite : 18.Temmuz.2015 at 20:55

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Başarılar Cenker

Başarılaar..

Başarılar hocam

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Juventus / Fikstür

Benfica maçına kadar bizim üstümüzde yer alıyordu Juventus. Juve bizden puanca da üstün durumdaydı ancak Benfica maçı sonrası 2 beraberlik, 1 yenilgi onları geriye düşürdü. Buna rağmen son haftaya kadar efsane bir geri dönüş ile açığımızı kolladılar ancak biz bu şansı onlara tanımadık..

Yılın Takımı / M. Beister

Fair Play Ödülü / AC Milan

Gol Krallığı / Tevez

Yılın Genç Oyuncusu / M. Beister

Yılın Oyuncusu / D. Costa

M. Destro / İstatistik

M. Beister / İstatistik

D. Costa / İstatistik

Kaka / İstatistik

G. Wijnaldum / İstatistik

Van Ginkel / İstatistik

G. Bonaventura / İstatistik

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

ADAMIM HOŞGELDİN ÖZLEMİŞİM Başarılar kardeşim
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Başarılar ..
    İtalya daki takımımdır AC MILAN

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

M. Destro / AC Milan da!

Yeni sezon planlamamızın ilk transferi, 24 yaşındaki İtalyan oyuncu Destro oldu. Roma kulübünün kiralarken koyduğu 16 MN'luk satın alma opsiyonunu gerçekleştirdik.

Bu sezon özellikle ikinci devrede çok şık goller atarak şampiyonluğun mimarlarından olmuştu.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başarı dilekleri bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

AC Milan / Gidenler

Yönetimin cimri davranması sonrası oyuncu satmadan transfer yapamayacak bir bütçeye sahibiz. Bizde takımı değiştirmek adına yaşlı ve bazı kilit isimlerden vazgeçerek kendimize kaynak yarattık.

Önceklikle bu sezon ki transfer planlamam; Gelecek sezon o yıldız dolu Milan kadrosunu gerçekleştirmek amacındayız. Bu sene transferdeki tek beklentim o yıldızların yanında yıldıza dönüşebilecek oyuncuları almaktı. Bu oyuncularla bu sezon şampiyonluk yarışı kovalayacağız.

Transferlerin bir tanesi hariç diğerlerini yarın akşam yayınlayacağım ancak bu sezon aldığımız tek yıldızı paylaşmaktan gurur duyuyoruz...

Kaka Leite yuvaya döndü!

Her kariyerde olduğu gibi takımı eski günlere döndürürken takıma abilik ve kaptanlık görevini sonuna kadar üstlenecek oyuncumuzla anlaştık. Bunların yanında Kaka'nın benim moralime etkisi de pozitif...

Her dakika ''acaba Toronto da oynatıyolar mı?'' diye kendimi yiyeceğime, değerini bilen adam alıp yararlanır. Transferlerimizin devamı yarın akşam yayınlanacaktır, yine gayet güzel transferler yaptık. Mali açıdan takımı uçurmadık, kazandığımız kadar transfer yaptık.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

G. Bonaventura / Tottenham da!

25 yaşındaki İtalyan sol kanat oyuncumuz G. Bonaventura görüşmeler sonucu Tottenham'a satılmıştır. 4.5 MN'a alınan oyuncu 35 MN'a takımdan ayrılmıştır. Kaka'dan sonra şu takımda bağlılık oluşturan 2. isimdir kendisi benim için ama verilen fiyat gerçekten reddedilmeyecek düzeyde idi.

2-3 sezon sonra tekrar bünyemize daha uygun fiyata katmak istiyoruz kendisini ancak şu şartlarda satılmalıydı.

Milan da artık bol keseden para saçıp oyuncu alma devri bitti. Bize verilen bütçeye bizde oyuncu satarak katkı sağlıyoruz...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar.....

Başarılar Cenker abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

işte beklediğimiz kariyer başarılar..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Satışlar Süper

Şu oyunda transferden çok satışlardan keyif alıyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Adil Rami / Real Madrid de!

29 yaşındaki Fransız stoper oyuncumuz A. Rami ile yollarımızı ayırdık. 20 MN'luk bir gelir sağladı kendisi bize ve kariyerinin en üst düzey imzasını attı. Umarız başarılı olur da zevkle izleriz kendisini...

A. Michelangelo / Verona da!

2 MN karşılığında kendisini eski kulübüne yolladık. Yedek tutmaya gönlüm el vermiyordu çünkü bana göre İtalya standartlarında iyi bir stoper, yedekte çürümesini istemedim.

A. Nocerino / Sampdoria da!

Yaşı sebebiyle kendisi ile yollarımızı ayırdık. 2 MN'luk bir gelir sağladı takıma ve yeni takımına kavuştu. Bu transferin yanında defans hattında geçen sezon yedek takımda yatan Alex'i de bonservis bedeli olmadan yolladık yanında.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Başarılar. Milan çok zevkli bir takım FM15'te. Umarım keyifli, soluklu bir kariyer olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

D. Costa / Shaktar da!

Kendisini son performansından sonra satmak istemiyordum ancak Valencia'dan gelen teklif sonrası red yanıtı vermiştim, bi anda ''neden yollamadın!'' tepkisiyle karşılaştım.

Bu tepkiden sonra takımda tutmayı kesinlikle düşünmedim ve eski takımı Shaktar'a 35 MN karşılığında sattık. Milan seviyesinde oynamak kafa yapmış olsa gerek ki böyle bir tepki verildi. Şimdi kendisini Shaktar da başarılar diliyoruz.

G. Wijnaldum / Porto da!

D. Costa da yaşanan durumun aynısını kendisinde de yaşadık. Her iki oyuncuyla da kontrat yenilemek dahi istedim ancak gitmek için baya istekli olduklarını görünce Bonaventura'dan bile vazgeçen birisi olarak pek üstüne düşmedim.

30 MN'a sattık kendisini.. D. Costa'dan 20 MN, G. Wijnaldum'dan 23 MN kâr ettik.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aha yine Cenker yine Milan başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence satışlar rezalet neredeyse hiç para alamamışsın oyunculardan. Ben Beşiktaş'tan 1 sene sonunda sattığım oyuncuları koyayım bak...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bence satışlar rezalet neredeyse hiç para alamamışsın oyunculardan. Ben Beşiktaş'tan 1 sene sonunda sattığım oyuncuları koyayım bak...

Oyunun henüz başı yalnız bende. Bende bir sezon oynatıp belli bi sayıda maç, gol istatistiği kastırsaydım daha iyi fiyatlara pazar oluşturabilirdim ama El S. hariç diğer oyuncular bekledikçe yaş sorunu yaşayan oyuncular.

Açıkcası yeni sezona onlarla girip boşa kadroyu şişirmek istemedim.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Başarılar Hocam Yaşlı Kadro İçin Satılan İsimler Güzel Ancak El Sharawy İçin Üzüldüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

AC Milan / Gidenler'in Portresi

Burada paylaşmayıp sattığım isimlerde orada gözüküyor. Zambrano'yu 5.5 MN'a almıştık satarken 9 MN'luk bir gelir elde ettik kendisinden...

Paletta da 7 MN'luk bir gelir sağladı takımımızın bütçesine. Menez ve Honda'ya talip ararken çok kasmadım o yüzden alınan ücretler pek önemli değildi benim için...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Simone Verdi / AC Milan

Genç oyuncuyu sportif direktörümüz Ralf Ragnick aldı. 1.1 MN'luk bir bedel böyle sağlam bir genç için gayet iyi bir ücret diyebiliriz..

C. Gentner / AC Milan

Kafamda planladığım sistemde takımda sayılı da olsa abi stilinde oyuncular da bulunmalı. C. Gentner rotasyon için alınan bir isim oldu açıkcası.
    Geçen sezon 34 maçta 7 gol 10 asistlik bir performans sergiledi takımı Stuttgart da. Almanya da yılın takımına da seçilen başarılı oyuncuyu 7 MN'a aldık.

N. Maksimovic / AC Milan

Torino'dan 4 MN'a satın aldığımız 23 yaşındaki genç stoper kadromuzun defans rotasyonu için aldındı. Fiyatının uygun olması ve oyuncunun çift yönlü olması en güzel nokta.
    Geçen sezon 30 maça çıkmış ve genel anlamda başarılı bir grafik çizmiş.

A. Bertolacci / AC Milan

Bu transferde Roma ile baya bi çekiştik ancak oyuncuya imza attırmayı başardık. Orta alan için çeşitlilik istediğimden dolayı genç oyuncuyu kadromuza 5.25 MN gibi uygun bir fiyata kattık.

Orta alanda beklenenden daha iyi oynayarak formayı daha çok giyeceğini düşünüyorum.

G. Pezzella / AC Milan

24 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu Wimmer'ın yanına partner olarak aldım. 7.25 MN liracık harcadık bu transfere. River Plate'den transfer edilen oyuncu geçen sezon orada iyi işler yapmış. Burada da ondan büyük şeyler bekliyoruz...

W. Kannemann / AC Milan

Stoper bölgesi için rotamız Arjantin ligi oldu. W. Kannemann'ı da Arjantin milli takımında gördüm ve takımındaki performansı dikkatimi çekti. Kendisiyle 5 MN'a anlaşmayı başardık...

Pezzella ile birlikte forma kapma mücadelesi verecekler.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

El Sha. üzdü,başarılar Inter'i yenmemen dileğiyle...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri