Antalyaspor Kazanır
Berabere Biter
Eskişehirspor Kazanır
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Eto'o yine iki tane attı. Toplam 4 maç 5 gol.Bitmiş denilen eto'o maçı bitiriyor.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Eto'o Eto'o tamamen liderlik ediyor Antalya'ya hiç tahmin ettiğim gibi değil. Şaşırıyorum şu an Eto'o nun bu performansına umarım devam eder ki reklamını daha iyi pazarlar Antalya.
Macı stadda izledim. Antalyaspor'da tek aksayan isim Emrah Başsan. Takımın geri kalanı fazlasiyla iyi. Hele Eto'o tek kelimeyle muhteşem.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok ucuzdu biletler. Kale arkası 5 TL, Kapalı1 10 TL, Kapalı2 20 TL idi.
10 TL vererek izledim maçı. Kale arkası bomboştu. Kapalılar fulldü. Deplasman tribünü de doluydu. Stadyumun yüzde %80'i doluydu diyebilirim. Antalya kendi stadına geçtiginde daha dolu bir görüntü çizecektir stadyum çünkü Üniversite stadyumunda 1 kale arkası tribünü yok ve de öbür kale arkası da çokça boş kalıyor.
Ucuz biletler, güzel hava, güzel futbol. Herşeyiyle güzel bir gündü.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu Eto'o'yu imrenerek izliyorum yeminle. Türkiye'nin çok çok üstünde bir golcü, yaşı kaç olursa olsun.
Eto'o bitmiş diyenlere güzel cevap veriyo Eto'o. Gayet iyi top oynuyo. Antalyaspor da güzel takım kurmuş. Böyle giderse gol kralıda olabilir.