Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
0. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor Kazanır

0 0%
  • Berabere Biter

0 0%
  • Eskişehirspor Kazanır

0 0%
1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 4.Hafta | Antalyaspor 2 - 0 Eskişehirspor

Hybrid View

Default 4.Hafta | Antalyaspor 2 - 0 Eskişehirspor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eto'o yine iki tane attı. Toplam 4 maç 5 gol. Bitmiş denilen eto'o maçı bitiriyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Eto'o Eto'o tamamen liderlik ediyor Antalya'ya hiç tahmin ettiğim gibi değil. Şaşırıyorum şu an Eto'o nun bu performansına umarım devam eder ki reklamını daha iyi pazarlar Antalya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Macı stadda izledim. Antalyaspor'da tek aksayan isim Emrah Başsan. Takımın geri kalanı fazlasiyla iyi. Hele Eto'o tek kelimeyle muhteşem.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Macı stadda izledim. Antalyaspor'da tek aksayan isim Emrah Başsan. Takımın geri kalanı fazlasiyla iyi. Hele Eto'o tek kelimeyle muhteşem.
    biletlere ne kadar verdiniz merak ettim. Çünkü stad full dolu idi galiba. Etonun gelişi stadı full çektiriyor sanırım bu konuda maddide kazanç oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    biletlere ne kadar verdiniz merak ettim. Çünkü stad full dolu idi galiba. Etonun gelişi stadı full çektiriyor sanırım bu konuda maddide kazanç oldu.
    Çok ucuzdu biletler. Kale arkası 5 TL, Kapalı1 10 TL, Kapalı2 20 TL idi.

10 TL vererek izledim maçı. Kale arkası bomboştu. Kapalılar fulldü. Deplasman tribünü de doluydu. Stadyumun yüzde %80'i doluydu diyebilirim. Antalya kendi stadına geçtiginde daha dolu bir görüntü çizecektir stadyum çünkü Üniversite stadyumunda 1 kale arkası tribünü yok ve de öbür kale arkası da çokça boş kalıyor.

Ucuz biletler, güzel hava, güzel futbol. Herşeyiyle güzel bir gündü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şu Eto'o'yu imrenerek izliyorum yeminle. Türkiye'nin çok çok üstünde bir golcü, yaşı kaç olursa olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Eto'o bitmiş diyenlere güzel cevap veriyo Eto'o. Gayet iyi top oynuyo. Antalyaspor da güzel takım kurmuş. Böyle giderse gol kralıda olabilir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri