1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Transfer Sorunu

Hybrid View

1. Default Transfer Sorunu

Ben Türkiye alt liglerinden takımlarla oynamayı severim,2. ligden bir takımı alıp 1. lige çıkıyorum,klupte para var maaş bütçesi iyi aylık iyi para teklif ediyoruz klup 2.5 yıldız oluyor ama ortalama sayılcak oyuncular bile gelmek istemiyorlar.Mesela geçen sene Alanyaspor 1. lige çıkınca Ayite gibi bir oyuncuyu getirebiliyor ama oyunda böyle birşey mümkün değil.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ttncftlk View Post
    Ben Türkiye alt liglerinden takımlarla oynamayı severim,2. ligden bir takımı alıp 1. lige çıkıyorum,klupte para var maaş bütçesi iyi aylık iyi para teklif ediyoruz klup 2.5 yıldız oluyor ama ortalama sayılcak oyuncular bile gelmek istemiyorlar.Mesela geçen sene Alanyaspor 1. lige çıkınca Ayite gibi bir oyuncuyu getirebiliyor ama oyunda böyle birşey mümkün değil.
    Kulübün itibarının artması şart. Para ikinci planda kalıyor itibar söz konusu olduğunda. Ortalama sayılacak bir futbolcunun serbest dahi olsa son oynadığı takımın popülaritesi önemli. Genç oyuncuların burnu havada oluyor genelde, özellikle de milli görev almışsa.

Yaş olarak nispeten 30'un üzerindeki futbolculara, Güney Afrika, Mısır, Nijerya ve Çin gibi iyi oyuncu çıkaran ülkelerden itibarı düşük olan futbolcuları bulmanı tavsiye ederim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri