1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: İsmail Köybaşı

Hybrid View

Nesil
    2007

Default İsmail Köybaşı

Nesil
    2007

Uygun Olduğunda Hücuma Çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Top sürme özeliği 12 hiç olmamış.İsmail,Gaziantepspordan beri rahat çalım atarak bindirmeler yapan bir kanat oyuncusu oldu.Top sürme birkaç tık arttırabilir."Uygun olduğunda hücuma çıkar" ve "Sol kanattan bindirmeler yapar" Oyun görüşleri eklenebilir.Orta açma özelliği 15 bana çok yüksek geldi.Bu sene yaptığı asistleri genelde yerden orta/pas olarak değerlendirebilir.13 uygun bir değer olabilir.Bu sene çok istikrarlı,üst üste maçları fiziksel olarak rahatlıkla kaldırabiliyormuş demekki vücut zindeliği 1-2 tık arttırabilir.

Nesil
    2007

Bu sezon İsmail'in top kapma özelliği baya ilgimi çekiyordu. Az önce bulduğum çalışma da bunu doğrular nitelikte. FM profilinde, Orta Yapma özelliği ile Top Kapma özelliği yer değiştirilirse daha doğru olur. Bu çalışmayı hazırlayanların da emeğine sağlık, teşekkür ediyorum -> @HaberKartali

Last edited by ttarlabasi : 22.Mayıs.2016 at 23:44

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Interception ve Tackling'i ayırmadıktan sonra bu verilerin bir anlamı yok. Hatta beklerin rakip yarı sahasında yaptığı Interception değerlerinin de bir anlamı yok. Çünkü o pas arasını yapmasını sağlayan ise öndekilerin yeterli presi ile rakibin dan dun uzaklaştırması.

Ayrıca pozisyon almasını da çok kötü buluyorum. Bu yüzden Beşiktaş'ın çok büyük problemleri oldu bu sezon.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007

Ben Interception'dan bahsetmiyorum. Rakibin ayağından çok net top kapmaları vardı bu sezon. Bildiğiniz Tackling yani.

Oyunun işleyişi bir özellikten ibaret değil. Birçok özellik birbiriyle bağlantılı. Tackling-interception buna bir örnek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güç 11, Denge 13 yapılabilir. Çok güçlenmiş fiziksel olarak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007

Favoured Club: Beşiktaş (SUPPORTER)

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri