1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Tümer rüzgârı

Hybrid View

Default Tümer rüzgârı

Tümer rüzgârı

Fenerbahçe'nin dün sabah antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde Samandıra'da yaptığı antrenmanda Tümer Metin rüzgârı esti. İlk günlerdeki durgunluğunu üzerinden attığı gözlenen yıldız futbolcu şık golleriyle dikkati çekerken, şimdiden rakip kalecilere de meydan okudu.

Recep'in koruduğu kaleyi gol yağmuruna tutan Tümer sahanın ortasında, "Ben geliyorum. Bütün kaleciler Tümer'i daha iyi tanıyacak ve ne olduğunu bilecek" diye bağırdı. Başarılı oyuncunun hırsı büyük memnuniyet yarattı. Fenerbahçe akşam gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Öte yandan Brezilyalı yıldızlar Alex ve Luciano'nun görevden ayrılan Daum'dan izin aldıkları için tatillerini uzattıkları ifade edildi.

Aziz Yıldırım başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısını önümüzdeki pazartesi yapacak.
    27.06.2006

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006

tümer'in oturmuş bir takımda daha başarılı olacağından eminim

Tümer bu yıl çok iyi işler yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Tümer bence de bu yıl çok iyi işler yapacak.Ama alexle anlaşabileceğini pek zannetmiyorum.İki cambaz bir ipte oynamaz,tabi bunu zaman gösterecek;lig başlamadan ahkam kesmek olmaz...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Thumbs down

bence berbat oynucak

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yedek kulübesinden çıkamayacak

oynarsa iş yapar ama ilk 3-4 hafta yedek klubesınde oturursa artık ondan medet beklemeyın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Cool

Niye bu kadar karamsarsınız ya?Bence beşiktaşta gösterdiğinden daha iyi performans gösterebilir,çünkü camia ve taraftar ondan çok şey bekliyor bu da onun bilincinde,bi futbolcuyla ya da t.adamla tartışmazsa güzel işler yapar...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

cicim ayları başladı,
    hadi hayırlısı...

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Tümer rüzgârı

Öte yandan Brezilyalı yıldızlar Alex ve Luciano'nun görevden ayrılan Daum'dan izin aldıkları için tatillerini uzattıkları ifade edildi.
    şuna kafam takıldı benim. Artık daum yok onun verdiği izin nasıl geçerli olabilir ki...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

eski kral öldü ama halaa yeni kral olmadığından onun vaadleri geçerli demekki...

ben bunu anladım yani...

benim de anlamadığım neden yabancı oyunculara daha imtiyazlı davranıyorlar bu sadece fb de değil hemen hemen bütün takımlarda oluyorl... onlar milli takıma bile gitmedi ... hadi türk milli takımının hazırlık kampına katılan oyuncular geç katılsa anlarım ama bunların ne sebebi ne ... ben futbolcu olsam böyle bir şey beni sıkar ... ben sıcağın altında idman yapyım aynı takım arkadaşım bir mazereti yokken o sıcağı güneşlenerek kullansın ....tabii benim bu dediğim geçerli bir mazereti olmayan oyuncular için geçerli ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by paco
    benim de anlamadığım neden yabancı oyunculara daha imtiyazlı davranıyorlar bu sadece fb de değil hemen hemen bütün takımlarda oluyorl... onlar milli takıma bile gitmedi ... hadi türk milli takımının hazırlık kampına katılan oyuncular geç katılsa anlarım ama bunların ne sebebi ne ... ben futbolcu olsam böyle bir şey beni sıkar ... ben sıcağın altında idman yapyım aynı takım arkadaşım bir mazereti yokken o sıcağı güneşlenerek kullansın ....tabii benim bu dediğim geçerli bir mazereti olmayan oyuncular için geçerli ...
    yabancı oyuncular sonuçta gurbette oynuyorlar ve uzak ülkelerden geliyorlar bence bu yüzden böyle davranılıyor tabi senin dediklerinede katılmamak mümkün değil ama antrenmana çıkan oyunucların böyle düşündüğünü sanmıyorum benim aslı kafamı kurcalayan sadece luciano ve alexin olmaması neden diğer yabancılar burda da onlar yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tümer Aynı Revivo gibi olacak.
    Revivo Fener'de iken çok güzeldi fakat GS'ye geldi battı.
    Tümer'de öyle olacak !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tümer tükürdüğünü yaladı bence fenere küfür ederken videosu war tümerin başarılı olamaz diye düşünüorm o adamı zaten bitek bjkye inat olsun die aldılar biz nobreyi aldık ya o adama çarşı zarar vericek diye düşünüorm

Mesaj Yetkileri