1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: fm de cl saçmalığı

Hybrid View

Angry fm de cl saçmalığı

arkadaşlar ben chelsea lille we r. madrid seribaşıyız ama aynı gruptayız ne iş yaw
    [img=http://img121.imageshack.us/img121/9718/dfg6cs.th.png]

version kaç hocam.

Quote Originally Posted by r_a_z_o_r
    version kaç hocam.
    wersiyon 6.03

ALLA ALLA bir tane daha teknık hata. kardeş sen cıkarsın o gruptan boş ver hatayi

saçmalık valla oyunda sayılamayacağı kadar hata var zaten

Quote Originally Posted by tmac_91
    saçmalık valla oyunda sayılamayacağı kadar hata var zaten
    bırak yaw son kaydettiğim yerden dewam ettim. allahtan iki-üç gün önceden kaydetmişim. bi daha buna benzer bi grup geldi. tekrar save-load yaptım şimdi dinamo kiev, porto, bi de bana göre milandan daha kuvvetli olan liverpool geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne güzel baya bi erken final maçı yapıcan

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Quote Originally Posted by CeZa_06
    arkadaşlar ben chelsea lille we r. madrid seribaşıyız ama aynı gruptayız ne iş yaw
    [img=http://img121.imageshack.us/img121/9718/dfg6cs.th.png]

Ya senin Fm'nn olayı ne hakkaten, benim Fm de bu torbalar falan gözükmüo.2005 teki gibi direk gruplar dağıtılıyo...

evet ya 2005 de de oluyodu o hata

S-B-Z Misafir

çok ilginç gerçekten ama save load la çözmüşün işi

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

ilgin olmus hem seri bası hem de herkes aynı grupta ana babababababababa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

o listenin dağılımı nasıl oluyor bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bu sezon Chelsea seri başı değildi CL de. 2. torbadaydı o puanlar da gerçek veriler olduğuna göre sanırım oyunda bir sorun yok....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    o listenin dağılımı nasıl oluyor bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bu sezon Chelsea seri başı değildi CL de. 2. torbadaydı o puanlar da gerçek veriler olduğuna göre sanırım oyunda bir sorun yok....
    ben galatasarayım(editörden bu sene şamp. ligine ve uefa giden türkleri ayarladım ama inter toto kupasını ayarlayamadım) galatasaray son katıldıı şamp liginde ikinci torbadaydı yani chelseanın gelmesi saçma ayriyetten lille ise 3. torba idi fakat burda bana 4. torba kalıo

Seribaşı olma ile ilgisi yok sanırım. Torbalara göre düzenleniyor. Torbalar için bir bölüm yok, oradaki puanlardan çıkarıcaksınız torbaları

Nesil
    2005
    Yer
    Adana dedik!!!

ben anlamıyorum oyun güzel zevkle oynuyorum ama bu kadar hata olması oyun için büyük bir zayıflık bukadar hata varsa neden çıkartıyorlar oyunu anlamıyorumyama üstüne yama bakalım daha neler çıkacak ortaya

Nesil
    2006
    Yer
    Şu caddeden 100-150 mt aşağıdaki cafeden

şampiyonlar liginde 8 grup var ama orda 8 den fazla seribaşı var bence dağılımda bu göz önüne alınmıyor? belki de dağılımı yandaki katsayılara göre yapmışlardır ama yine de bir gariplik var bunda saçmalamışlar bence...

Mesaj Yetkileri