1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: FM 2006 nın en saçma bulduğunuz yönleri...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM 2006 nın en saçma bulduğunuz yönleri...

Evet arkadaşlar konu yeterince açık sanırım .FM 2006 nın en saçma bulduğunuz ve keşke öyle değilde böyle olsaydı dediğiniz yönleri.Ben şu stad yapımını daha da geliştirmelerni isterdim.Yani en azından 2 boyutlu olarak stadın şekli, işte inşa halindeyken ve bittiği zaman aldığı yeni hali, bi de bilet olayı keşke daha kapsamlı bi şekilde ayarlanabilseydi.Hadi buyrun arkadaşlar...

S-B-Z Misafir

mesela maç penaltılara kaldı,bugün başıma gelen bi olay,kalecim 5 penaltıdan 4 ünü kurtardı hemde 17 yaşında.ama maç sonu ortalamsı 7 yazıyodu sinir oldum.adamın 10 olması lazım halbuki

Cool

Quote Originally Posted by şampiyon
    mesela maç penaltılara kaldı,bugün başıma gelen bi olay,kalecim 5 penaltıdan 4 ünü kurtardı hemde 17 yaşında.ama maç sonu ortalamsı 7 yazıyodu sinir oldum.adamın 10 olması lazım halbuki
    Dostum o kalecinin adı ney yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

oyundaki puanlama penaltılar olmadan önce verilio yani penaltılarlar birlikte vermiolar puanlamayı

cl torba sorunu war önceki oyunumda cl de milan r.madrid schalke ile aynı gruba düştüm. bu arada schalke bi önceki sezonun uefa şampiyonu

ben Lim10'un dedıgının olmasını ısterım stadla ılgılı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes bu konu yüz kere acıldı

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes bu konu yüz kere acıldı
    Kardeş bırak geçen konuya yazmayan arkadaşlar yazsın (ki bende geçen konudan haberi olmayanlardanım ).Ayrıca kaç tane admin moderatör var konuyu gereksiz görürlerse gerekeni yaparlar, sen tatlı canını sıkma...

oyuncuların özelliklerinin daha mantıklı olmasını isterdim mesela messi nin hızı 15,c.ronaldo nun 17 iken hüseyin cimşir in 18 olması gibi (yazdıklarım hüseyini aşağılamak gibi algılanmasın sadece bir örnek)

Del Piero_10 Misafir

adamların kondisyonu jet gibidüşüyor,çoğu özelliğinin hakkını vererekoynamıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

transferler çok saçma oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

offside lar

ofsaytlar çok saçma

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

daha geniş bir kodro olsa daha ii olurdu aslında

oyuncu özellikleri+ofsaytlar+torba hataları

Bence altyapıdan istediğin oyuncuyu seçebilmek.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=13143
    Daha önce yukarda ki başlıkta açıklamıştım.Basit takımlarda çok büyük sıkıntılara yol açıyor.Kadroyu bir türlü tutturamıyorum

gecenlede yeni bir oyun actım türkiye ligi de vardı besiktasa bakiyim dedim mehmet sedefe bir baktım sag back olarak gösteriyordu ama daha önce türkiye yi actıgımda sol back olarak gözüküyordu aynı sekilde besiktas altyapısında sezer sezginde sag back ken onu da santrafor olarak gösteriyordu

ben oyunun hiç bir yerini saçma bulmuyorum aksine süper. geçmişte cm veya başka menager oyunları oynayanlar futboll menageri öpüp başlarına koyarlar.

dogru ama cok daha iyi olabilir

mesela ben hiç bir frikik atılırken topun yanına birkac kişi geldigini görmedim ama gercekte bunu futbolcular cok sık yapıyorlar mesela beckham r.carlos topun yanına birlikte geldiginde hangisi vuracak diye kaleci sasırabilir veya biri topun üzerinden atlar, digeri gelir topa vurur böle cesitli atraksiyonlar olmalı bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

su stad konusunu bende çok isterim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

stad ve friki konusu bence de iyi olurdu.Bide penaltıları auta atan oyuncular da olsa iyi olurdu.Ben hiç görmedim de

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence alakasız oyuncuları oyunda çok iyi yapmaları örnek leo franco adam bu günkü maçta adam gibi bir penaltı kurtaramadı onun yüzünden arjantin elendi
    So what?
    Saike

stad genişletme ve özellikle oyuncu özellikleri düzeltilmeli

Mesaj Yetkileri